- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Ama 9 eylül veya 15 eylül de oldu artık.hangisi ise.ne kadar süredir bebek istiyosun
Allah bağışlasın Allah gönlüne göre versin herkesinBenim 3yasinda bir oglum var :)
İkinciyencok zor karar verdim, pihtilasmam var cunku. İlk iki bebegimi de kaybettigim icin kolay cesaret edemedim. Tam olsun dedik rahim yarasi vs derken 9 ay oldu yani. Daha 2 aydir deneme suresindeyiz diyim :)
Aminnnn cumlemizin insallah....Allah bağışlasın Allah gönlüne göre versin herkesin
Tebrik ederim.Allah sag salim kucagina almayı nasip etsinKızlar kan sonucu 18.1 :)
amin canım darısı isteyen herkese olsun inşallahTebrik ederim.Allah sag salim kucagina almayı nasip etsin
Bizi dusunerek ayağını soyle bi yere sürt canımamin canım darısı isteyen herkese olsun inşallah
Tebrikler hayırlı olsun. Benimde bata 4 gün kaldi yarindan itibaren 3 gün. Senin 5 gün kala test yapmıştın demi canım belirtin neydiGoodvibes , Kan testini aldıktan sonra eve gelirken arabada Allah'ım inşallah kadınlar kulübünde isteyen herkes hemen hamile kalsın diye dua ettim valla, Kalkıp ayağımı yere de surterim tabi :) inşallah benim değerim artar sizden de bı an önce güzel haberleri duyarız
aslında çok bı belirtim yoktu bugün belim çok ağrıdı bı de iki gündür akıntı çok geliyordu,çıkmaz ama bı test yapayım dedim silik çıkınca kan verdim. Benimki erken döllenmiş demek ki çıkmasa da hemen umutsuzluğa kapılmayın bence :)Tebrikler hayırlı olsun. Benimde bata 4 gün kaldi yarindan itibaren 3 gün. Senin 5 gün kala test yapmıştın demi canım belirtin neydi
Anladim test için adeti bekleyim diyodum ama senin testi görünce acaba bende de çikarmi dedim yarin bakarım artik. İnşallah kat kat artar degerin :)aslında çok bı belirtim yoktu bugün belim çok ağrıdı bı de iki gündür akıntı çok geliyordu,çıkmaz ama bı test yapayım dedim silik çıkınca kan verdim. Benimki erken döllenmiş demek ki çıkmasa da hemen umutsuzluğa kapılmayın bence :)
aminn , sen de güzel haberleri verirsin en kısa zamanda inşallah :)Anladim test için adeti bekleyim diyodum ama senin testi görünce acaba bende de çikarmi dedim yarin bakarım artik. İnşallah kat kat artar degerin :)
İnşallah canım :)aminn , sen de güzel haberleri verirsin en kısa zamanda inşallah :)
Kuzum naptn sen beninde az kaldi test yapmakta kararszm srn yaptn miİnşallah canım :)
Tebrike derim darisi bizim basmza belrtlern nelerdi:)Kızlar kan sonucu 18.1 :)
Kızlar kan sonucu 18.1 :)
Teşekkür ederim, inşallah en kısa sürede güzel haberlerini duyarız :) En bariz belirti akıntı oldu bende. Akıntı hep olurdu ama bu sefer baya fazlaydı bı de belim dün çok ağrıdı adet olacakmisim gibi,gerçi o yorgunluktan da olabilir. Başka da belirtim yoktu :)Tebrike derim darisi bizim basmza belrtlern nelerdi:)
teşekkür ederiiimtebrikler, gözünüz aydın
Adetle ayni yani bnde test yapmaya korkyrm gecerse hemen yapcm test:)Teşekkür ederim, inşallah en kısa sürede güzel haberlerini duyarız :) En bariz belirti akıntı oldu bende. Akıntı hep olurdu ama bu sefer baya fazlaydı bı de belim dün çok ağrıdı adet olacakmisim gibi,gerçi o yorgunluktan da olabilir. Başka da belirtim yoktu :)
teşekkür ederiiim
Benim de bir hafta önce başladı silik çıkmaya bugün adet günüm kan verdim 49 çıktı pozitif ama düşük baya inşaallah yükselir iki gün sonraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?