sagol canım destegin icin. Bugün erken cikistim guya arkadas gelmedi full kaldim. Allahtan ignelerimi getirmistim. Yine burda depoda vurulcam bakalimBence olmaz yani çoğunu çektin muhtemelen :) rahat ol azicik :)) sadece saati saatine vurul ona tikat et ben eve gidene kadar geç olur diye bim de depoda vuruldum :)))
kizlar 10.gun kan degerim 174.7
ins cnm benimÇok sevindim kan idrardan daha güvenilir. Artarak çoğalsın inşallah sağlıkla devam etsin
sanırım 2 tane :) ama değerlerim çok yüksek çıkmadı biri tuttu büyük ihtimalleYa peki 2 tane yaptılarmı
İğnelerimin 4. Günü ve 52 çıktı
İğnelerimin 4. Günü ve 52 çıktı
yani şimdi 2 tane koydularmı size koymadılar mı? :)
kaç cıktı canm değerin :) ne kadar oldu transfer yapalısanırım 2 tane :) ama değerlerim çok yüksek çıkmadı biri tuttu büyük ihtimalle
:) evet tek seferde bitsin bu iş diye 2 tane transfr etsinler :)kız koydular mı nedir :) transfer ettiler :) ahahha çok güldüm yemin ederim :) belli ki sen ikiz istiyorsun rabbim yaşatsın İnşaaalllaahhh :)
kaç cıktı canm değerin :) ne kadar oldu transfer yapalı
kaç cıktı canm değerin :) ne kadar oldu transfer yapalı
normal hayatına peki devam edebiliomsn transferden sonraTransferden sonra 19.günüm 20 eylül perşembe günü transferim yapıldı :)
normal hayatına peki devam edebiliomsn transferden sonra
Allah tan bende masa başında çalısıorm :) o yüzden canm hamile kalayım 9 ay hiç bişey yapmıcam :)Transferden sonra işe gitmedim zaten perşembe transferim yapıldı cuma yattım cumartesi kaktım ama çoğunlukta uzandım pazar da evdeydim dışarı da çıktımm ağrım oluyordu ama normal hayatıma devam ettim fazla iş yapmadım yemek yapmadım yormadım kendimi kısaca :) pazartesi işime başladım..Canım normal hayatına devam ediyorsun sadece ağır yük kaldırmamali kimse hızlı hareket etmemeli benim işim oturark o yüzden şanslıyım biraz ama stresli bir işim var ne yazıkki eğer riskli ise zaten doktor yat diyor..Benim transferimin 13.günü kanamam oldu çok ağladım 3 gün öyle yattım evde yeni başladım bugün tekrardan..ama herşey yolunda sanırım :) yarın kese yi de görünce tam rahatlarım
Allah tan bende masa başında çalısıorm :) o yüzden canm hamile kalayım 9 ay hiç bişey yapmıcam :)
güzel haberlerle gel inşallah daha sonra benm :)iNŞALLAH Canım benim İnşallah :)
Geçmiş olsun bol su içYarin dr günü
sagol canım destegin icin. Bugün erken cikistim guya arkadas gelmedi full kaldim. Allahtan ignelerimi getirmistim. Yine burda depoda vurulcam bakalimyarinda 2. Kontrol olcak . Bakalim bide bogazimi usutmusum ki ahh ahh
Daha erken 4.gün
52 düşük değil korkma artacaktır umarım daha 4.günündesin doktorun ne dedi peki bu sonuca
3. Gün embriyosu transferinin 12. Günü kan vermiştim ozman 857 çıkmıştı ikiz olmuştu bendeTransferden sonra 19.günüm 20 eylül perşembe günü transferim yapıldı :)
3. Gün embriyosu transferinin 12. Günü kan vermiştim ozman 857 çıkmıştı ikiz olmuştu bende