- 8 Eylül 2018
- 240
- 161
Sen kan verdim deyince benim kafa hcg testine gitti :))) büyütme iğnesini 8 gün 200 dozda vurdum benCanim gittim. 225 kullandigim igneyi 300 olarak verdi. Bugun ve yarin. Bide başka bir iğne daha verdi o da catlatmasin yumurta lari diye. 2 sini bugun 2 si yarin vurulcam. Carsamba tekrar gidicem bakalim hayirlisiAllahtan çarşamba izinliyim. Perşembe anestezi için gun vermisti. Çarşamba gidince o bölüme gidip dicem musait anda beni de alsin. Öyle yapanlar olmus. Yoksa sabahin köründe gitmem gerekiyo
Canım 6 gün gebelik testi için çok çok erken ağlayipta bebisini ve kendini üzme benimde 5. Gün embriyosu ve 10. Gün yapmama rağmen silik çıktı çizgi ağlamadım ama moral bozuyo gercekten. İnsallah bise olmaz o bebiş öyle kolay kolay düşecek bi yerde değil şöyle düşün, Dr Ankara da ama sen Antalya dasın mecbur dönceksin 2. 3. Günü o uzun yolu gidenler var doktorlarda böyle söylüyor nasibinse düşmez insallahkızlar ben 2 ekımde transfer oldum 3.güm embriyosu 1 kalite ohss oldugum için hastaneye gidiyorum sürekli kontrolle , kızlar bebegim tutunur demi gidip geliyorum dolmusa falan biniyorum bir sey olmaz dei cok korkuyorum 2 denemem bu
biirde idrar testi yaptım negatf aglamaktan hellak oldum ne olu tutmusmudur
Daha transfer olalı 6 gün olmuş en az 10 gün olsunki psikolojin etkilenmesin. Biliyorum zaman hiç geçmiyor ama böylede kendini helak ediyorsun. İdrar zaten kesin sonuç vermez.kızlar ben 2 ekımde transfer oldum 3.güm embriyosu 1 kalite ohss oldugum için hastaneye gidiyorum sürekli kontrolle , kızlar bebegim tutunur demi gidip geliyorum dolmusa falan biniyorum bir sey olmaz dei cok korkuyorum 2 denemem bu
biirde idrar testi yaptım negatf aglamaktan hellak oldum ne olu tutmusmudur
Cok yolun basindayim canim benSen kan verdim deyince benim kafa hcg testine gitti :))) büyütme iğnesini 8 gün 200 dozda vurdum ben
Himm anladim canım. Ben igne kullanirim bunlari yapamam cunku mecbursa. Bi o aşamalara gelsekde bakalım. Ne olcakcnm ben progestan igne kullaniyodum normalde iki gun once kendim jel yazdirdim simdi pisman oldum
Evet kizardi ve kasindi sorun yok :)Kizlar bugün 6. Gün gonal f 300 e cikartti dr. Birde CETROTIDE verdi. Sorum su. Bu cetrotide vurdum yer sıcak birde acidi. Normalmi. Azcik kizarik. Bide icindeki siviyi tam anlamiyla cekemedim igneye. O kadar denedim olmadi. Ve is yerindeyim. Burda vuruldumsizdede boyle mi oldu .
Zaten igne olayi. 2 igneyi hazirla vur falan. Peki tamamini vuramadim cunku cekemedim ignenin icine sorun olurmu kiEvet kizardi ve kasindi sorun yok :)
Bence olmaz yani çoğunu çektin muhtemelen :) rahat ol azicik :)) sadece saati saatine vurul ona tikat et ben eve gidene kadar geç olur diye bim de depoda vuruldum :)))Sagol canim rahatladim valla. Is yerindeyim. Zor oluyo
Zaten igne olayi. 2 igneyi hazirla vur falan. Peki tamamini vuramadim cunku cekemedim ignenin icine sorun olurmu ki
Bence varkizlar 9.gunumEki Görüntüle 2196175
sagol cnmBence varhayırlısı olsun..
kizlar 9.gunumEki Görüntüle 2196175
Canım merhaba 23.gün çok değilmi yani yumurta mı oluşmuyor anlamadım..Kasık ağrısı bulantı bağırsak sorunu gayet normal eğer bunlar yumurta çoğaltma iğneleriyse sonuçta hormon bunlar benim iğnelerin adını ben hiç bilmiyordum bakmadım bile 10 gün filan kullandım ama kasık ta ağrım vardı , şişkinlik tuvalet sorunu v.s...oluşan yumurta sayını söylediler mikızlar günaydın merional kullanan oldu mu? Bulantım ve barsak hareketlerimde hızlanma var. Birde kasık ağrısı. Sizdede oldu mu? Bugün artık iğnelerin 23. Günü
Meraba kızlar aranıza bende tüp bebek tedavisi için katılıorum bende normal yollarla hamile kalamayan bayanım. Tüp bebek aşamasındayım beni bilgilendirir misiniz. Nasıl oluyor bu süreç ne yapılıyor ücret ne kadara mal oluyor sorular sorular :)