- 12 Eylül 2018
- 31
- 83
- 38
Merhaba canım,Kızlar merhaba, Çarşamba günü yumurta toplama olucak, işlemden sonra hemen kalkabildiniz mi ? Yoksa dinlenmek mi gerekiyor? Ertesi gün işe gidebildiniz mi çalışanlar?
Canım ben yumurta toplamadan sonra bile işe gittim rapor hakkimdan gitmesin diye o güne rapor kullanmak istemedim. Odaya aldıktan sonra bi yarım saat yattım. Sonra kendimi iyi hissediyordum gittim. Ama gün boyu halsizlik oldu. Bir de anestezi bende ciddi gaz sancısı yaptı. 1 hafta kadar karnim acayip şişti :)
Selam kızlaaar,
Yumurtalarım toplandı eve geldim çok iyi hissediyorum. Hiç bir problem olmadı şükür. 13 tane yumurtam toplandı, yarın arayacaklar bakalım kaçı döllenecekDuruma göre 1 tane 3. Gün ya da 5. Gün embriyosu transfer edilecek. 1 Ekim de test günüm Hakkımızda hayırlısı olsunnn
Canım ben kanı verdikten sonra hastanede beklemedim. Transfere uygun olmayan bi değer olursa ararız dediler. O yüzden bilmiyorum değeri.Kızlar yumurta toplama öncesi e2 değerlerinizi yazar mısnız ? Benim biraz yüksek galiba
Gecmis olsun,bir adim daha geride kaldi senin icin. Yarin da benim yumurta toplamam olacak, nasil gecti senin, hic bisey hissetmedin degil miMerhaba canım,
Şimdi yumurta toplama işleminden çıktım ve eve geldim. Kendimi çok iyi hissediyorum uyandığım andan beri. Hafif bir gaz sancısı var. Şimdi giyinip dışarı çıkacağım. Rahat ve konforlu bir işlem ağrı sızı yok hiç merak etme.
Canım bana iyi yükselmiş dediler sormuştum cumartesi günü yanlış hatırlamıyorsam 6 bin küsür bir değerdi.Kızlar yumurta toplama öncesi e2 değerlerinizi yazar mısnız ? Benim biraz yüksek galiba
Evet en önemli kısım bitti sayılırGecmis olsun,bir adim daha geride kaldi senin icin. Yarin da benim yumurta toplamam olacak, nasil gecti senin, hic bisey hissetmedin degil mine kadar surdu, ne kadar dinlendin?
Cok tesekkurler cevabin icin,moral oldu bana. Bundan sonrasi icin de herseyin yolunda gider insallahEvet en önemli kısım bitti sayılırYarın için sana bol şans diliyorum. Hiç bir şey hissetmedim canım, genel anestezi altında yapılıyor zaten. Sadece damar yolu açtılar çatala yattım anestezi doktoru geldi güzelce konuştu, harika rüyalar göreceksin dedi, ilacı verdi el salladım hepsine. Bi 10 saniye ee hala uyanığım ben falan derken gitmişim Çok tatlı bi an o an. Çok kısa sürdü. Toplamda yarım saat falan. Uyandığımda hiç bir ağrı sızı hissetmedim. Sadece biraz gaz. İşlem sonrası yiyecek bir şey getirdiler 15 20 dakika uzandım sonra üzerini giyindim ve çıktım.
Gecmis olsun,bir adim daha geride kaldi senin icin. Yarin da benim yumurta toplamam olacak, nasil gecti senin, hic bisey hissetmedin degil mine kadar surdu, ne kadar dinlendin?
C
Canım bana iyi yükselmiş dediler sormuştum cumartesi günü yanlış hatırlamıyorsam 6 bin küsür bir değerdi.
Benimde toplandı canım 10 taneymiş gerçekten çok korkulacak bi işlem değilmiş bende kafamda çok büyütmüştüm biraz ağrım var sadece okadar benim transferi birdahaki aya kaldı rahim dinlendirme yapacakmışız 1 ay daha bekleyeceğim malesefSelam kızlaaar,
Yumurtalarım toplandı eve geldim çok iyi hissediyorum. Hiç bir problem olmadı şükür. 13 tane yumurtam toplandı, yarın arayacaklar bakalım kaçı döllenecekDuruma göre 1 tane 3. Gün ya da 5. Gün embriyosu transfer edilecek. 1 Ekim de test günüm Hakkımızda hayırlısı olsunnn
Slm kızlar benimde bugun yumurta toplamam oldu sandığımdan daha kolay ve hızlı geçti bi uyudum ve uyandım herşey bitmiş
10 yumurta toplanmış ama doktorum hemen transfer yapmıcak bidaha ay yapalım dedi rahim dinlendirme uygulayacakmışız yarın embriyo durumları için arayacaklar bakalım inşallah güzel haberler alırız
5. Güne kadar izlenme olacakmış 6 gününe kadar bekleyecekler sanırım doktor 6. Gün rahim duvarı kapanıyor dedi oyüzden transfer için uygun olmuyormuş ayrıca bu kullandığımız iğnelerden ve yumurta toplama işleminden dolayı rahim biraz zorlanıyormuş sanırım 1 ay sonra doğal haline gelince transfer daha sağlıklıymışNeden rahim dinlendiriyorlar? Ne gibi faydaları var ?
5. Güne kadar izlenme olacakmış 6 gününe kadar bekleyecekler sanırım doktor 6. Gün rahim duvarı kapanıyor dedi oyüzden transfer için uygun olmuyormuş ayrıca bu kullandığımız iğnelerden ve yumurta toplama işleminden dolayı rahim biraz zorlanıyormuş sanırım 1 ay sonra doğal haline gelince transfer daha sağlıklıymış
Aynen öyle cnm doktorunun mantıgı çok dogru5. Güne kadar izlenme olacakmış 6 gününe kadar bekleyecekler sanırım doktor 6. Gün rahim duvarı kapanıyor dedi oyüzden transfer için uygun olmuyormuş ayrıca bu kullandığımız iğnelerden ve yumurta toplama işleminden dolayı rahim biraz zorlanıyormuş sanırım 1 ay sonra doğal haline gelince transfer daha sağlıklıymış
Evet ama beklemek biraz zor olacak sanırım süreçAynen öyle cnm doktorunun mantıgı çok dogru
Geçmiş olsun canımmm, inşallah sağlıkla döllenir hepsi de konar annesinin karnına kelebek gibiiiBenimde toplandı canım 10 taneymiş gerçekten çok korkulacak bi işlem değilmiş bende kafamda çok büyütmüştüm biraz ağrım var sadece okadar benim transferi birdahaki aya kaldı rahim dinlendirme yapacakmışız 1 ay daha bekleyeceğim malesef