- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
İnşallah canım meleklerimiz bize gelsin biran önce evet ilk tüp bebek denemem öncesinde 5 defa yumurta takibi yaptırdım farklı zamanlarda en son 2defa aşılama için yaptırmıştım onlarda da tek yumurta gelişince doktor 2sini de iptal etmişti birde en son prolaktinim çok yüksek çıktı oda etkili olmuş olabilir zaten hep çıkıyordu bu ay rekorla 70 i gördümGeçmiş olsun canımmm, inşallah sağlıkla döllenir hepsi de konar annesinin karnına kelebek gibiiiBu ilk denemen mi ? Önceki aylarda hormon ilacı vs. Kullandın mı? Öyle durumlarda rahim dinlendirme yapıyorlar diye biliyorum ben. En iyisini düşünüyorlardır bizim için. Vardır elbet bir bildikleri
Evet haklısın cnm beklemek en zoru, ama en geçmeyem süreç transferden sonraki 12gün işte en zor dönem o...Evet ama beklemek biraz zor olacak sanırım süreç
Transfer sonrası ovitralle ilk defa duydum ben yumurtaları çatlatmak için kullanmıştım diye hatırlıyorumBilgisi olan lütfen beni aydınlatsın: Cuma akşamı ovitrellenin 3/1 ini vurdum transfer sonrası 4.gündü. Bugün salı... Bu iğnenin bhcg etkisi ne kadar sürer bu kadar az bir doz olsada 1 hafta mı bekliycem?????
Evet transfer sonrası bazı doktorlar e2 değerine bakarak bu iğneden tekrarlıyor ama ben 3/1 ini vurdum kafam karıştı sonuç cuma gününe etkisi geçmez beni yanlış yanıltır diye tedirgin oldum açıkcasıTransfer sonrası ovitralle ilk defa duydum ben yumurtaları çatlatmak için kullanmıştım diye hatırlıyorum
Yok doktorun ona göre sana test günü vermiştir zaten ilk testten sonra 2. Gün yine test yaptırıyorlar.Evet transfer sonrası bazı doktorlar e2 değerine bakarak bu iğneden tekrarlıyor ama ben 3/1 ini vurdum kafam karıştı sonuç cuma gününe etkisi geçmez beni yanlış yanıltır diye tedirgin oldum açıkcası
Allah korusun kötü şeyler düşünmeyin kendinizi strese sokmayın inşallah güzel haberlerinizi alırızYarın transferim olacak garip duygular içindeyim. Bir yanım herşey güzel olacak diyo öteki yanım yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor...
Bende de hafif şiklik kızarıklık yapmıştı sanırım normal sonra geçiyor kendiliğindenMerhaba kızlar bu sabah 3. Cetrotide iğnemi yaptırdım yapılan bölgede şişlik vat 4 saat oldu yaptıralı normal mi
Teşekkür ederim inşallahAllah korusun kötü şeyler düşünmeyin kendinizi strese sokmayın inşallah güzel haberlerinizi alırız
Evet cetrotide biraz kabarıklık kızarıklık kaşıntı yapabiliyo endişelenmeyinMerhaba kızlar bu sabah 3. Cetrotide iğnemi yaptırdım yapılan bölgede şişlik vat 4 saat oldu yaptıralı normal mi
Evet dediğin gibi ve etrafımda beni meşgul edecek bir sürü şey olduğu halde hepsine boş boş bakıyorum. Sanki başka bi dünyadayımResmen günler geçmiyor
Parmaklarınız arasında etinizi sıkın ve dik hızlı bi şekilde batırın, battığı an etinizi sıkmayı da bırakıp iğneyi yapın. Bu şekilde tüm denemelerimde sorunsuz geçirdim bu iğne yapma işini. Bi de bazıları paketteki kalın olanla yapıyormuş iğnesini, ona da çok dikkat edin.Merhaba kızlar bu sabah 3. Cetrotide iğnemi yaptırdım yapılan bölgede şişlik vat 4 saat oldu yaptıralı normal mi
Daha 5.gün canim yapmadim erkenDayanamayıp test yaptıran var mı kızlar transfer olanlar...