2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Anladım teşekkür ederim
Teşekkür ederim uyduları zaman sallamayı birakiyormusun kaç dk sallandiktan sonra uyuyorlar

Yok canım ayağımda kucağımda nereyi bulduysam artık biri kolik
Benimkilerde öyle ikisi birden hemde
Bugun biri durmadan ağladı ama neden bilmiyorum sabahtan beri sallıyorum bırakınca ağlıyor boyle yapincada diğer bebekle ilgilenemedim onunda düzeni şaştı

Anladım teşekkür ederim

Teşekkür ederim uyduları zaman sallamayı birakiyormusun kaç dk sallandiktan sonra uyuyorlar
Valla hiç belli olmuyor. Gündüz beşik sürekli sallanıyor sallanmazsa hemen uyanıyorlar. Ama ben gece hiç ışık açmıyorum besleyip gazını alıp beşiğe koyuyorum. Yaklaşık bir saat sallanıyorlar. Dalınca yarım saat ayarına alıyorum sallanmayı yarım saat sonra beşik duruyor. Toplamda 1,5 saat

Benimkilerde öyle ikisi birden hemde
Bugun biri durmadan ağladı ama neden bilmiyorum sabahtan beri sallıyorum bırakınca ağlıyor boyle yapincada diğer bebekle ilgilenemedim onunda düzeni şaştı
Benim kaynanamla kaynatam geldi yanıma yoksa imkansız ikisine birden bakamam uyku nedir bilmiyolar gece daha iyiler allahtan 10 dk anca gündüz uykularımız salla salla uyumazlar

Benim kaynanamla kaynatam geldi yanıma yoksa imkansız ikisine birden bakamam uyku nedir bilmiyolar gece daha iyiler allahtan 10 dk anca gündüz uykularımız salla salla uyumazlar
Yok canım bende o beceriklilerden değilim malesef bende tek bakamiyorum kaynanam ve annem değişmeli geliyorlar ama keşke imkan olsada hep annem gelse
Seninle aramizda çok yok 9 gün kadar sanırım ne zaman duzene girer bu kızlar ya çok yoruldum
Bide ilk bebeklerim sanırım tecrubede olmayınca iyice sersemlesiyorum

Benimkilerde 2 aylıklar malesef sallamadan uyumuyorlar biri beşikte diğeri elde battaniyede çok kolik mosmor olana kadar bagiriyordu mecbur kaldik oda alisti baska biseyi kabul etmiyor nasil vazgecirecem bilmiyorum. Benim sorum uykulari geldiginde besige koyuyoruz yada elimize aliyoruz ya bi 5 dakka bagiriyorlar inatlasiyorlar aksam daha uzun oluyor bu sure sizde de durum ayni mi acaba uykuyu kabul etmiyorlar uyanik da duramiyorlar en fazla yarim saat 40 dakka sonra geri uyumak istiyorlar eger bu sureyi asarsak vay halimize sizlerde de durum bu mu acaba

tek bakanlarin onunde saygiyla egiliyorum valla kaynanam yasli ama mecburumm
Kesinlikle tek bakanların önünde bende saygıyla eğiliyorum
Benimkiler 3 buçuk aylık bir buçuk saat anca uyanık kalıyorlar oda hep mizmizlar hep ağlıyorlar öyle geçiyor 1 buçuk 2 saat sonrada ana kucağında sallıyorum sallıyorum artık ne zaman uyuyrlarsa bezende ben halen sallar haldeyken uyuyup uyanıyorlar yani sallamayı bırakınca uyanıyorlar
Mobilya beşikleri bOS boş duruyor orda ne gece ne gündüz girmiyorlar içine
Nasıl alistiricam bende bilmiyorum

Aynen benimde ilk cok zorlanıyorum valla benim kaynanam annemden daha pratik annemde akşama eve gidiyo kaynanam yaza kadar duracak inşallah düzene gireriz 4 ekimde oldular canım

Kızlar ya ben adet olamadım hala sizler kaç ay sonra oldunuz

Bence 50 cm liklerden 2 şer takım alın

olabilir sonuçta prolaktin yumurtlamayı baskılıyormuş. gerçekten bunaltıcı, ben olmak istiyorum. bi olsam rahatlıycam gibi geliyor. belki psikolojiktir bilmiyorum.
Sen gittinmi canım doktora bende aynını düşünüyorum psikolojik ya sürekli olsamda rahatlasam bi diye düşünüyorum

Kızlar bende henüz adet olmadım ve doğumdan sonrada çok kanamam olmadı ama nefes alıp verince bile kendimi rahatsız hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…