- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.241
Anladım teşekkür ederim. Merhabalar.
Benim elektrikli sallanan beşiklerim var. Onda sallanarak uyuyorlar. Yaklaşık 3 saate birde mama içiyorlar. Aptamil kullanıyorum. Ama miktarı ne kadar içtikleri çok belli olmuyor. İsteklerine göre hareket etmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim uyduları zaman sallamayı birakiyormusun kaç dk sallandiktan sonra uyuyorlar. Merhabalar.
Benim elektrikli sallanan beşiklerim var. Onda sallanarak uyuyorlar. Yaklaşık 3 saate birde mama içiyorlar. Aptamil kullanıyorum. Ama miktarı ne kadar içtikleri çok belli olmuyor. İsteklerine göre hareket etmeye çalışıyorum.
Bizde 3 buçuk aylık olduk çok şükürBende sallayarak uyutuyorum bizde 95 günlüğüz 3 saate falan kalmiyo cok mizmizlastik burunları sürekli tıkalı aspiratorle açıyorum gene ayni
Yok canım ayağımda kucağımda nereyi bulduysam artık biri kolikBizde 3 buçuk aylık olduk çok şükür
Alllah bağışlasın yavrularimizi Sende besiktemı salliyorsun
Benimkilerde öyle ikisi birden hemdeYok canım ayağımda kucağımda nereyi bulduysam artık biri kolik
Valla hiç belli olmuyor. Gündüz beşik sürekli sallanıyor sallanmazsa hemen uyanıyorlar. Ama ben gece hiç ışık açmıyorum besleyip gazını alıp beşiğe koyuyorum. Yaklaşık bir saat sallanıyorlar. Dalınca yarım saat ayarına alıyorum sallanmayı yarım saat sonra beşik duruyor. Toplamda 1,5 saatAnladım teşekkür ederim
Teşekkür ederim uyduları zaman sallamayı birakiyormusun kaç dk sallandiktan sonra uyuyorlar
Benim kaynanamla kaynatam geldi yanıma yoksa imkansız ikisine birden bakamam uyku nedir bilmiyolar gece daha iyiler allahtan 10 dk anca gündüz uykularımız salla salla uyumazlarBenimkilerde öyle ikisi birden hemde
Bugun biri durmadan ağladı ama neden bilmiyorum sabahtan beri sallıyorum bırakınca ağlıyor boyle yapincada diğer bebekle ilgilenemedim onunda düzeni şaştı
Yok canım bende o beceriklilerden değilim malesef bende tek bakamiyorum kaynanam ve annem değişmeli geliyorlar ama keşke imkan olsada hep annem gelseBenim kaynanamla kaynatam geldi yanıma yoksa imkansız ikisine birden bakamam uyku nedir bilmiyolar gece daha iyiler allahtan 10 dk anca gündüz uykularımız salla salla uyumazlar
tek bakanlarin onunde saygiyla egiliyorum valla kaynanam yasli ama mecburummBenim kaynanamla kaynatam geldi yanıma yoksa imkansız ikisine birden bakamam uyku nedir bilmiyolar gece daha iyiler allahtan 10 dk anca gündüz uykularımız salla salla uyumazlar
Kesinlikle tek bakanların önünde bende saygıyla eğiliyorumtek bakanlarin onunde saygiyla egiliyorum valla kaynanam yasli ama mecburumm
Aynen benimde ilk cok zorlanıyorum valla benim kaynanam annemden daha pratik annemde akşama eve gidiyo kaynanam yaza kadar duracak inşallah düzene gireriz 4 ekimde oldular canımYok canım bende o beceriklilerden değilim malesef bende tek bakamiyorum kaynanam ve annem değişmeli geliyorlar ama keşke imkan olsada hep annem gelse
Seninle aramizda çok yok 9 gün kadar sanırım ne zaman duzene girer bu kızlar ya çok yoruldum
Bide ilk bebeklerim sanırım tecrubede olmayınca iyice sersemlesiyorum
Aynen canımmasallah ikisi birden çıldırıyorlar o ara nasıl baş ediyolar anlamamtek bakanlarin onunde saygiyla egiliyorum valla kaynanam yasli ama mecburumm
Ben daha forumu kullanmayı pek beceremedim sanırım ama size sayfada cevap verip soru sordum bakabilir misiniz ?
Kızlar ya ben adet olamadım hala sizler kaç ay sonra oldunuz
Ya insan bunaliyo 1 seneye kadar olmayabiliyomus sut normale gore fazla oldugu icinmiki acababen de hala olmadım 8 aylık oldu bebeklerim. önümüzdeki ay doktoruma gideceğim.
Bence 50 cm liklerden 2 şer takım alınSevgili ikiz anneleri ben şu anda 33 haftalık ikiz gebelik yaşıyorum. Son gittiğimde bebeklerden biri 2150gr, diğeri 1850 gr’dı. Doktorumun söylediği en geç 36. Haftada sezaryen olacak, diğer ihtimal aralarındaki kilo farkı açılırsa daha erkene alınacak sezaryen tarihimiz.
Bu kilo civarındaki bebeklere prematüreler için satılan giysilerden mi giydirmeliyim? Yenidoğanlar çok mu büyük gelir? Alışverişe çıkacak enerjim de kalmadı. Ne yapmalıyım ben? Sizinkilerin ilk doğduklarında kiloları ne kadardı? Ve ne giydirdiniz? Prematüre mi, yenidoğan mı?
Teşekkür ederim şimdiden, iyi geceler..
Ya insan bunaliyo 1 seneye kadar olmayabiliyomus sut normale gore fazla oldugu icinmiki acaba
Sen gittinmi canım doktora bende aynını düşünüyorum psikolojik ya sürekli olsamda rahatlasam bi diye düşünüyorumolabilir sonuçta prolaktin yumurtlamayı baskılıyormuş. gerçekten bunaltıcı, ben olmak istiyorum. bi olsam rahatlıycam gibi geliyor. belki psikolojiktir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?