2018 dogum yapmis ikiz anneleri

H Heviiii canım bol bol yedek kıyafet al yanına özellikle zıbın ve üst kıyafet. İlk doğduklarında sütüm 3 gün gelmedi ve şırıngayla mama veriyorduk, hem mama akıyordu ağızlarından hem de kusuyorlardı. Neredeyse tüm kıyafetlerini hastaneye taşımamız gerekmişti :) onun dışında Depend kilot bez çok pratik oldu kullanım olarak..
Geri kalan her şey aynı zaten gecelik takımı terlik tarak vb.. ben 6 tane lohusa tacı aldım anca bi tanesini takabildim ikizlerle neye uğradığımı şaşırdım makyaj süslenmek filan hak getire.. :)
Çok teşekkür ederim. Peki park yatak mobilya ve araba konusunda ne önerirsin? Bir de bebek bakım ürünlerinde ne tavsiye edersin?

ben kızları banyo yaptırdım suyuna gül yaprağı taş altın tespih anahtar koydum sonra bende yikandim onların kalan suyundan kendimede döktüm adet yerini bulsun diye :) sonra bi akrabamiza gezmeye çıktık
Canım biraz geç oldu çocukları duş yaptırdıktan sonra gördüm.gül yaprağı güzel fikirmiş.kendi duşuma gül suyu sıktım bende.teşekkür canım cevabın için

H Heviiii Benin kızların küveze girecekleri belli olduğu için ben hastaneye onlarla alakalı hiç birşey götürmedim sadece kendime 2takım gecelik, çorap, depent kilot, terlik, toka, makyaj malzemesi, diş macunu fırçası, sabahlık, ve süt sağa makinamı götürdüm

Kaç no bez kullanıyorsun?doğduğunda ne kullandın?

:)))ay inşallah cnm ya..daha hiç dokunamadan yasak haftada iki gün görebiliyorum..netten görüyoruz günde iki kere ne yapalım allah bugünlerini aratmasın inşallah
Biz hergün sabah 15dk görebiliyorduk vE dokunmamıza izin vardı ilk 1hafta kıyıpta dokunamadık korktuk ama sonrasında hep okşadık küvezin içinde ve bence en önemli şey dokunmak bence hastane politikası yanlış gerekli önlemleri alıp sokmaları gerekiyor içeri onlar hissediyor anne babasının sevgisini ve gelişimi kesinlikle hızlandırıyor 1300gr dı küçük kızım ilk kucağıma alıp kanguru yaptığımda, çok zor bir dönem ama güçlü olmak gerekiyor vE bugünlerin geçeceğini bilmek gerekiyor. 3saatte bir süt sağ mutlaka gece gündüz, bolca dinlen ve iyileş yavruların gelmeden, bol bol su iç, ceviz ve çiğ badem ye sütünü daha besleyici yapar. Şuan en iyi ilaç anne sütü onlar için şifa olsun yavrularına

Arkadaşlar merhaba. Öteki topicten hatırlayanınız olacaktır beni. Çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum. Kalple ilgili çok ciddi bir sorunum varmış. Her geçen gün bir final benim için. Allah a çok şükür 30. Haftaya gelebildik. Aylardır dışarı çıkamıyorum. Sadece hastaneye gidip geliyorum haftada iki defa. Sizden yardım isteyeceğim. Hastanede bana neler lazım olacak, çantada neler olsun? Eve döndükten sonra Allah nasip ederse bebeklerle beraber en çok neler kullandınız? Malesef yalnızım ve internet üzerinden halletmeye çalışıyorum. PembeHelvam PembeHelvam jeliboni jeliboni Tombuldut Tombuldut Dmrz Dmrz

öncelıkle hayırlı dogumlar olsun ınsallah. bır kav arkadas yazmıs zaten ama ben valız hazırlamıstım. 4 hastane cıkısı 4 tulum yedek zıbın alt pıjamalar coraplar eldıven sapka vs. bıraz garantıcıyımdır fazla olsun eksık olmasın mısalı:) foto ıcın suslu tulum, kendıme lohusa tac terlık, lohusa pıjaması, yedek pıjama, depend, makyaj cantası, hastaneden cıkarken rahat bı esofman takımı, bez, ıslak mendıl, gerek olur dıye mama bıberon, aklıma gelen bunlar ben orta buyuklukte bı valız ve sırt cantasını doldurmustum. battanıyelerde pusetlerın ıcındeydı. bende hepsını ınternetten almıstım daha kolay oldu

Selam. Ben daha dogurmadim ama sizi,bebislerinizi merak ettim maşallah diyim oncelikle. Yatarak emziriyorum dedin ya, ayrı ayrı emziriyorsun o zaman birlikte yatarak emzirme formülü varsa bilmeyi çok isterim❤️oglumu 2.5 yasina kadar yatarak emzirdim çok rahattim. İkizler de aynı anda yatarsk emzirsem harika olur tabi munkunse

tesekkur ederım ınsallah sende hayırla saglıkla kucagına alırsın.❤️ ıkısını aynı anda emzırdıgımde oturarak emzırıyorum. ama malesef yatarak ıkısı aynı anda emzırılmıyo cok denedım bebekler buyudukce iyice ımkansız oldugunu anladım. ama ben soyle yapıyorum bırısı cok sabırlı aclıga diğeri sabırsız. önce sabırsız olanı emzırıyorum diğeride emzıkle oyalanıyor. sırayla emzırıyorum yata yata.

Ben chicco echo ikiz bebek arabası kullanıyorum baston şeklinde hafif küçük vE Doğumdan itibaren kullanılıyor çok memnunum aynısı maclaren markada da var bi bak istersen

canım bende chıcco dusundum bıde sanırım o modele benzer prego monart var. ıkısı arasında cm farkı cok varmı bılmıyorum ama chıccoda on barıyer yok pregoda var. cok kararsız kaldım herkes illede ön bariyeri olsun dıyor napayım sence :110:

Merhaba arkadaşlar bizde bi ayı geçtik çok şükür. Ben emzşriyorum ikizlerimi birine hem mama hem meme veriyorum. Gün içinde her istediklerinde veriyorum geceleri de 2-3 saate bi uyanıp veriyorum. Ama çok feci yoruluyorum. Çoğunlukla kendim bakıyorum. Aynı anda ağladıklarında annem yardım ediyo. Oğlum uyandığı gibi ağlıyo ve uyumazsa genelde hep ağlıyo. Gaz sancısı çekiyo. Bazen kızım da çekiyo.
Beni en çok zorlayansa şu. Kızım bazı vakitler kusuyo burnundan falan geliyo ve tıkanıyo. Tıkandığı için çok korkuyorum. O yüzden bi yatak üzerinde yaşıyoruz. Geceleri nöbetleşe duruyoruz. PembeHelvam PembeHelvam ve emziren diğer anneler sizin emzirme düzenin nasıl canım?
Hummana çay Rezene su içiyorum. Ve 4. Ayı dört gözle bekliyorum.

o ilk baslarda emzırme sıklıgı bebeler buyudukce daha rahat oluyor. bız 3 aylık olduk feci rahatladım gece nerdeyse 1 kere uyanıyolar uyanmadıklarındada ben kalkıp uyandırıyorum emzırmek ıcın. duzene girdik cok sukur. ayrıca benım oglanlardan bırıde oyle hemen tıkanıyor boguluyo gıbı oluyo ılkten cok fazlaydı sımdı oda azaldı dedıgım gıbı oda buyudukce azalıyor ben hıc yanımda yatırmıyorum artık

Doğduklarında ameliyathanede yada odada foto cekilebildiniz mi acaba? Yoksa ameliyathaneden direk kuveze vs. Mi Mi goturuyorlar? Dusunuyorum simdi foto için hazırlanan taç vs. Alsam hiç odaya getirmezler de boşuna olmus olucak.

bende oyle dusunmustum hanı kuvoze gırme ihtimalleri olursa oda suslemesı veya bebeklerın ıcın suslu takımlar tac terlık vs bosa gıdermı dıye.. ama sonra sansa bırakmadım odayıda süslettım kendımde süslendım ust bas makyaj falan. cok sukur kuvozede gırmedıler. bence sen hazırla herseyını olakı bebekler kuvozede gırmıs olsa bıle en azından kendın resım cekılırsın hatıra kalacak ömür boyu sonucta. tabı tercıh senın genede. rabbım saglıkla kavustursun

kızlar bugun cok sasırdım ya bebeklere kıyafet alıyorum böyle ara sıra begendıklerımı. e hedıye getırende olmustu. saf gıbı etıketlerdekı bedenlere aldandım askıda beklettım. ay bugun bı denıyım dedım 1 yaş kıafetler suan zar zor oldu:KK57:
bu nası 1 yaş bu nası 6-9 ay diye şoka girdim:KK57:
resmen gıydıremeden kaldırıcam dolaptan :KK57:
bida töbe etıketlerdeki bedenlere guvenmem. deneye deneye bakıcam hangısı olur hangısı olmaz. bu saate kadarda dolaplarını düzellttım youtube tan katlama sekıllerıne baktım cok sukur bitti. Allah kolaylık versın hepımıze

öncelıkle hayırlı dogumlar olsun ınsallah. bır kav arkadas yazmıs zaten ama ben valız hazırlamıstım. 4 hastane cıkısı 4 tulum yedek zıbın alt pıjamalar coraplar eldıven sapka vs. bıraz garantıcıyımdır fazla olsun eksık olmasın mısalı:) foto ıcın suslu tulum, kendıme lohusa tac terlık, lohusa pıjaması, yedek pıjama, depend, makyaj cantası, hastaneden cıkarken rahat bı esofman takımı, bez, ıslak mendıl, gerek olur dıye mama bıberon, aklıma gelen bunlar ben orta buyuklukte bı valız ve sırt cantasını doldurmustum. battanıyelerde pusetlerın ıcındeydı. bende hepsını ınternetten almıstım daha kolay oldu

tesekkur ederım ınsallah sende hayırla saglıkla kucagına alırsın.❤️ ıkısını aynı anda emzırdıgımde oturarak emzırıyorum. ama malesef yatarak ıkısı aynı anda emzırılmıyo cok denedım bebekler buyudukce iyice ımkansız oldugunu anladım. ama ben soyle yapıyorum bırısı cok sabırlı aclıga diğeri sabırsız. önce sabırsız olanı emzırıyorum diğeride emzıkle oyalanıyor. sırayla emzırıyorum yata yata.

canım bende chıcco dusundum bıde sanırım o modele benzer prego monart var. ıkısı arasında cm farkı cok varmı bılmıyorum ama chıccoda on barıyer yok pregoda var. cok kararsız kaldım herkes illede ön bariyeri olsun dıyor napayım sence :110:

o ilk baslarda emzırme sıklıgı bebeler buyudukce daha rahat oluyor. bız 3 aylık olduk feci rahatladım gece nerdeyse 1 kere uyanıyolar uyanmadıklarındada ben kalkıp uyandırıyorum emzırmek ıcın. duzene girdik cok sukur. ayrıca benım oglanlardan bırıde oyle hemen tıkanıyor boguluyo gıbı oluyo ılkten cok fazlaydı sımdı oda azaldı dedıgım gıbı oda buyudukce azalıyor ben hıc yanımda yatırmıyorum artık

bende oyle dusunmustum hanı kuvoze gırme ihtimalleri olursa oda suslemesı veya bebeklerın ıcın suslu takımlar tac terlık vs bosa gıdermı dıye.. ama sonra sansa bırakmadım odayıda süslettım kendımde süslendım ust bas makyaj falan. cok sukur kuvozede gırmedıler. bence sen hazırla herseyını olakı bebekler kuvozede gırmıs olsa bıle en azından kendın resım cekılırsın hatıra kalacak ömür boyu sonucta. tabı tercıh senın genede. rabbım saglıkla kavustursun
Evet canım ön bariyeri yok ama daha önce hiç bebek arabası kullanmadığım için dikkatde etmedim ben o olaya, şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti bilmiyorum ön bariyer Ne işe yarıyor ben kemerlerini bağlıyorum ki problem olmuyor bide bu baston tiplerinde ön bariyer olmuyor sanki ya

Biz hergün sabah 15dk görebiliyorduk vE dokunmamıza izin vardı ilk 1hafta kıyıpta dokunamadık korktuk ama sonrasında hep okşadık küvezin içinde ve bence en önemli şey dokunmak bence hastane politikası yanlış gerekli önlemleri alıp sokmaları gerekiyor içeri onlar hissediyor anne babasının sevgisini ve gelişimi kesinlikle hızlandırıyor 1300gr dı küçük kızım ilk kucağıma alıp kanguru yaptığımda, çok zor bir dönem ama güçlü olmak gerekiyor vE bugünlerin geçeceğini bilmek gerekiyor. 3saatte bir süt sağ mutlaka gece gündüz, bolca dinlen ve iyileş yavruların gelmeden, bol bol su iç, ceviz ve çiğ badem ye sütünü daha besleyici yapar. Şuan en iyi ilaç anne sütü onlar için şifa olsun yavrularına
Şuna sütle kafayı bozmuş durumdayım:)))ne varsa yapıyorum gece bile kalkıyorum...Doğum yaptığım hastanede değiller zaten başka yere sevk ettiler bugün ziyaret var bakalım dokunmak istiyorum diyeceğim ne diyeceklerse artık...

Evet canım ön bariyeri yok ama daha önce hiç bebek arabası kullanmadığım için dikkatde etmedim ben o olaya, şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti bilmiyorum ön bariyer Ne işe yarıyor ben kemerlerini bağlıyorum ki problem olmuyor bide bu baston tiplerinde ön bariyer olmuyor sanki ya

o prego monart chıccoyla aynı fıyat ve modelde tek fark barıyer bence. bende tesadufen gordum. bakalım artık bı karar verıp alıcam

3AE12212-C3E5-4EE4-87FF-6349BED071F9.webp Kızlar bir arkadaş almıştı ismini unuttum memnunum diyordu sizce nasıl bu wei-b marka

Kaç no bez kullanıyorsun?doğduğunda ne kullandın?

:)))ay inşallah cnm ya..daha hiç dokunamadan yasak haftada iki gün görebiliyorum..netten görüyoruz günde iki kere ne yapalım allah bugünlerini aratmasın inşallah
molfix kullanıyorum canım 1 numarayla başladık suan 3 numara kullanıyorum

Ben chicco echo ikiz bebek arabası kullanıyorum baston şeklinde hafif küçük vE Doğumdan itibaren kullanılıyor çok memnunum aynısı maclaren markada da var bi bak istersen
evet chiccoyada baktım ama önünde tutunma yeri yok sorun olmuyo mu öyle

Senin tam cumbus oluyor desene:)Oyun halısı mantıklı ama benimkiler daha çok küçük susturmak pek mümkün olmuyor:)Allah yardımcımiz olsun.
aynen canım :) benimkilerde 3 aylık olunca oyun halısına koymaya başladım yeni yeni ilgileniyorlar oncesinde sadece kucakta gezdiriyordum ya da emziriyordum

biberon veren anneler benim bebekler 2-3 gündür kısa kısa içip duruyorlar içmeleri çok uzun sürmezdi şimdi hem huysuzluk yapıyorlar uykuları 2,5 3 saat arası ama sanki gazı var gibi bir anda bağırıp ağlaya ağlaya dalıyor ama gazı yok yada karnı tok olduğu halde şimdi kucakta dik durunca susuyor kısa bir süre

Çok teşekkür ederim. Peki park yatak mobilya ve araba konusunda ne önerirsin? Bir de bebek bakım ürünlerinde ne tavsiye edersin?
Park yatakta ben prego cosmos aldım çünkü üst kademesi çelik materyal 15 kiloya kadar taşıyor. Bebekleri yan yana yatakodamda yatırıyorum odalarına mobilya da aldım ama henüz orada yatırmıyorum.
Bebek bakım ürnlernde en iyi markalar trukid ve mustela. Hangisi uygunsa onları alabilirsin.
Bebek arabası da prego ibiza 2072 aldım birçok ikiz annesiyle konuştum tavsiye etmişlerdi ben de çok memnun kaldım sana da öneririm :)

aynen canım :) benimkilerde 3 aylık olunca oyun halısına koymaya başladım yeni yeni ilgileniyorlar oncesinde sadece kucakta gezdiriyordum ya da emziriyordum
Canım oyun halısı hangisini kullanıyorsun? İkisi birden rahatlıkla oynayabiliyorlar mı? Ben de alacağım ama en geniş hangisi bilmiyorum

Doğduklarında ameliyathanede yada odada foto cekilebildiniz mi acaba? Yoksa ameliyathaneden direk kuveze vs. Mi Mi goturuyorlar? Dusunuyorum simdi foto için hazırlanan taç vs. Alsam hiç odaya getirmezler de boşuna olmus olucak.
Ameliyathanede fotoğrafları ve doğum anının videosu çekildi, önlem amaçlı 4 saat küvöze aldılar bebekleri. Tüm kontrolleri yapıldıktan sonra yanıma getirdiler. Sen yine gönlünden geçenleri al bence, küvöze girseler bile eninde sonunda çıkacaklar :)

Eki Görüntüle 2144044 Kızlar bir arkadaş almıştı ismini unuttum memnunum diyordu sizce nasıl bu wei-b marka
O arkadaş benim :)) ben çok memnunum canım bebeklerim 3 aylık ve ben bir fiil kullanmaktayım bebek arabasını 15günlükken çıktık dışarı ve hala çıkmaktayız:) bir alman markasıymış sağlm bir araba

Şuna sütle kafayı bozmuş durumdayım:)))ne varsa yapıyorum gece bile kalkıyorum...Doğum yaptığım hastanede değiller zaten başka yere sevk ettiler bugün ziyaret var bakalım dokunmak istiyorum diyeceğim ne diyeceklerse artık...
Bak benimde makinayla sağmakla bir göğüsten en fazla 20-25cc süt çıkıyordu ne zamanki kızlarımdan bşrtsnesi yoğun bakımdan anne bebek uyum odasına çıktı resmen sütüm arttı fışkırdı göğüsten süt o yüzden hiç canını sıkma onlar hayırlısıyla bi çıksınlar artar sütün hiç stres yapma olan yeter.ben ilk günlerde şırıngayla götürüyordum sütümü biberona sağılan sütü iki şırıngaya 4cc-4cc paylaştırıyordum :) sonra 6cc, 8cc derken süt saklama poşetine koyup götürmeye başladım 40cc :) derken derken hergün artıyordu

Back
X