öncelıkle hayırlı dogumlar olsun ınsallah. bır kav arkadas yazmıs zaten ama ben valız hazırlamıstım. 4 hastane cıkısı 4 tulum yedek zıbın alt pıjamalar coraplar eldıven sapka vs. bıraz garantıcıyımdır fazla olsun eksık olmasın mısalı:) foto ıcın suslu tulum, kendıme lohusa tac terlık, lohusa pıjaması, yedek pıjama, depend, makyaj cantası, hastaneden cıkarken rahat bı esofman takımı, bez, ıslak mendıl, gerek olur dıye mama bıberon, aklıma gelen bunlar ben orta buyuklukte bı valız ve sırt cantasını doldurmustum. battanıyelerde pusetlerın ıcındeydı. bende hepsını ınternetten almıstım daha kolay oldu
tesekkur ederım ınsallah sende hayırla saglıkla kucagına alırsın.

ıkısını aynı anda emzırdıgımde oturarak emzırıyorum. ama malesef yatarak ıkısı aynı anda emzırılmıyo cok denedım bebekler buyudukce iyice ımkansız oldugunu anladım. ama ben soyle yapıyorum bırısı cok sabırlı aclıga diğeri sabırsız. önce sabırsız olanı emzırıyorum diğeride emzıkle oyalanıyor. sırayla emzırıyorum yata yata.
canım bende chıcco dusundum bıde sanırım o modele benzer prego monart var. ıkısı arasında cm farkı cok varmı bılmıyorum ama chıccoda on barıyer yok pregoda var. cok kararsız kaldım herkes illede ön bariyeri olsun dıyor napayım sence
o ilk baslarda emzırme sıklıgı bebeler buyudukce daha rahat oluyor. bız 3 aylık olduk feci rahatladım gece nerdeyse 1 kere uyanıyolar uyanmadıklarındada ben kalkıp uyandırıyorum emzırmek ıcın. duzene girdik cok sukur. ayrıca benım oglanlardan bırıde oyle hemen tıkanıyor boguluyo gıbı oluyo ılkten cok fazlaydı sımdı oda azaldı dedıgım gıbı oda buyudukce azalıyor ben hıc yanımda yatırmıyorum artık
bende oyle dusunmustum hanı kuvoze gırme ihtimalleri olursa oda suslemesı veya bebeklerın ıcın suslu takımlar tac terlık vs bosa gıdermı dıye.. ama sonra sansa bırakmadım odayıda süslettım kendımde süslendım ust bas makyaj falan. cok sukur kuvozede gırmedıler. bence sen hazırla herseyını olakı bebekler kuvozede gırmıs olsa bıle en azından kendın resım cekılırsın hatıra kalacak ömür boyu sonucta. tabı tercıh senın genede. rabbım saglıkla kavustursun