2018 dogum yapmis ikiz anneleri

O arkadaş benim :)) ben çok memnunum canım bebeklerim 3 aylık ve ben bir fiil kullanmaktayım bebek arabasını 15günlükken çıktık dışarı ve hala çıkmaktayız:) bir alman markasıymış sağlm bir araba
Hıh evet sizdiniz bebeklerim çoksun hastaneden bakacağım inşallah sağolasın

Kızlar kızım aşırı derecede kusuyor fışkırtarak 3-4 gündür çok üzülüyorum bu duruma belki huysuzluğuda bundan acile götüreyimmi akşam bilemedim.

Park yatakta ben prego cosmos aldım çünkü üst kademesi çelik materyal 15 kiloya kadar taşıyor. Bebekleri yan yana yatakodamda yatırıyorum odalarına mobilya da aldım ama henüz orada yatırmıyorum.
Bebek bakım ürnlernde en iyi markalar trukid ve mustela. Hangisi uygunsa onları alabilirsin.
Bebek arabası da prego ibiza 2072 aldım birçok ikiz annesiyle konuştum tavsiye etmişlerdi ben de çok memnun kaldım sana da öneririm :)

Canım oyun halısı hangisini kullanıyorsun? İkisi birden rahatlıkla oynayabiliyorlar mı? Ben de alacağım ama en geniş hangisi bilmiyorum
Tiny Love dynamic gymini oyun halısı canım ikisi rahat rahat oynuyo baya geniş halısı

Kızlar kızım aşırı derecede kusuyor fışkırtarak 3-4 gündür çok üzülüyorum bu duruma belki huysuzluğuda bundan acile götüreyimmi akşam bilemedim.
Benimde öyle olmuştu,nane çayı yaptım dört beş çay kaşığı verdim,geçti onun üstüne çok şükür,sen yinede doktorunla görüş canım korkma bişey yoktur ferah tut içini.

Kızlar kimseler girmİyor
Ben annemlere geldim canım, yapamadım tek başıma,çok sancililardi esimde akşama kadar evde yok,inan yemek yiyecek vakit bulamıyordum bırak yapmayı,yolculuk da çok zormuş ikizlerle resmen kavimler göçü yasadik bezi maması kıyafetleri derken bir dünya oldu,ama sağ salim geldik çok şükür,bayrama kadar kalacağım biraz daha toparlarlar en azindan şu gaz sancılarımiz diner hiç bari,Allah yardımcımız olsun zormuş velhasıl.

Ben annemlere geldim canım, yapamadım tek başıma,çok sancililardi esimde akşama kadar evde yok,inan yemek yiyecek vakit bulamıyordum bırak yapmayı,yolculuk da çok zormuş ikizlerle resmen kavimler göçü yasadik bezi maması kıyafetleri derken bir dünya oldu,ama sağ salim geldik çok şükür,bayrama kadar kalacağım biraz daha toparlarlar en azindan şu gaz sancılarımiz diner hiç bari,Allah yardımcımız olsun zormuş velhasıl.
İyi yapmışsın canım rahatsan rahatlığın keyfini çıkar evine geçene kadar.mama değişimi yaptım gazı azaldı çocukların.sen hangisini kullanıyorsun mama

Ben pek oralara girmiyorum.bi bura birde nisan anneleri.zaten fazla vaktimde olmuyor. Sizleri merak ediyorum

bende bebeklerle oyalanıyorum canım sıkıldıkca bebekler uyudugunda bdv ye bakıyorum cok sukur halımıze senın bebekler nasıl

Hamileyken en çok baktığım topikti ama şimdi yalan oldu:)Sen rop muayenesi yaptırdın mi canım?Ve de kardilojiye götürdün mü?İkinci ay asilarindan sonra götüreceğim ben.

bu dedıklerını ben duymadım desem :( yanı doktorum hc bır bılgı vermedı okadar aptal bı şehırde yasıyorum ki cocukların boylarını kısaltanmı dersın yanlıs tartanmı. bu dedıklerın ne oluyor benı bılgılendırırmısın ? cok sınır oldu suan kendımede doktorada

bebeklerım 6 kılo 3 aylıklar ve dengesız doktor bana az kıloları dedı. karsı komsunun bebegı 5 aylık 7 kılo.cocuklu arkadaslarımı aradım herkes cok cok iyi dedı. doktoru degısterecegım bende. sizlerin bebekler kac kılo.??? nette bakıyorum gayet ıyı gozukuyo kıloları

bende bebeklerle oyalanıyorum canım sıkıldıkca bebekler uyudugunda bdv ye bakıyorum cok sukur halımıze senın bebekler nasıl

Şükür canım iyiler ben uykusuzluğa pek dayanamıyorum. Gün içinde 1, 2 saat uyuduğum zaman daha iyi oluyorum

bu dedıklerını ben duymadım desem :KK43: yanı doktorum hc bır bılgı vermedı okadar aptal bı şehırde yasıyorum ki cocukların boylarını kısaltanmı dersın yanlıs tartanmı. bu dedıklerın ne oluyor benı bılgılendırırmısın ? cok sınır oldu suan kendımede doktorada

bebeklerım 6 kılo 3 aylıklar ve dengesız doktor bana az kıloları dedı. karsı komsunun bebegı 5 aylık 7 kılo.cocuklu arkadaslarımı aradım herkes cok cok iyi dedı. doktoru degısterecegım bende. sizlerin bebekler kac kılo.??? nette bakıyorum gayet ıyı gozukuyo kıloları
Canım bizde 3,5aylık olduk ve 5500 kilolar bence gayet iyi doktorumuzun bize söylediği normalde en az 6000 kilo olmalılar fakat erken ve küçük doğdukları için çok normal bu kiloda olmaları her ay düzenli olarak 1 kg alıyorlar ve gelişim gösteriyorlar.önemli olan bu her ay boy kilo ve baş çevresi büyüme gelişme göstermeli

Back
X