2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Cok gecmis olsun canim ins kimyasal degildir mevsimsel gecikmedir ins testlerde guzel cikar benim de bugun kasigimda hafif bir agri var yumurtladim galiba hepimiz icin hayirlisiyla tez zamanda olsun ins
Evet insanda heves kalmıyor inan bak geçikme yaşadım inan test yapmadım çünkü anlıyorum gecikme varsa artık böyle birşey karşıma çıkcak diye farkına varıyorum 29 yaşıma geldim sonuç da hiç bir düzensizlik olmadi sadece kimyasallarda oldu hayırlısı inşallah temiz çıkar esimin testleri bende kan pihtilasmasi için test yaparım

Ins canim kac gun gecikme oldu sende de mi oyle benim kimyasallardan sonra adetim hep boyle camur gibi gelmeye basladi eskisi gibi degil

T Tekirdagli4259 gecikme her zaman 3 gün geçiyor 2 kimyalda aynı öyle olmuştu buda 3 çünkü bende kayıtlı hep gubler bakıyorum devamlı 29 günde olmam gerekirken hep 33 gün oluyorum valla kimyasal dan sonrada 2 gün gecikme yaşıyorum kimyasal olduğunu da diğer ay 2 gün gecikirse anlarım:)

Yaptırın bakalım testleri, inşallah hayırlısıyla sonuç alırsınız. Rabbim yardım etsin

Canım tamam da sen bi test yapıp duruma göre kan versen ya sonraki aşamaları ona göre düşünsen tabi sen bilirsin de

O bendede olmuştu ilk kimyasal yasadigimdaydi öyle çamur gibi gelmişti son bitimine yakın da öyle olmuştu lek e şeklinde çamur gibi
Ozamanda soylemistim sizin kesinlikle bi doktorla gorusmeniz gerekli belkide bi ilacla cozulebilicek bi sorununuz var boyle uzulmektense butun testlerinizi yaptirin vitaminlerinize filan bi baktirin derim ben.

Canım tamam da sen bi test yapıp duruma göre kan versen ya sonraki aşamaları ona göre düşünsen tabi sen bilirsin de
2 kez kimyasal da aynı şeyleri yaşadım onlarda kan testi herşey yapmıştım sonra kimyasal oldu her iki kimyasal da 3 gün sonra düştü zaten . Çünkü benim günüm hayatta geçmez her gectigindede hamile olduğumu öğrenmiştim

Ozamanda soylemistim sizin kesinlikle bi doktorla gorusmeniz gerekli belkide bi ilacla cozulebilicek bi sorununuz var boyle uzulmektense butun testlerinizi yaptirin vitaminlerinize filan bi baktirin derim ben.
Bekledim çoğu kadın yaşıyor sonrasında hamile kalıyor birde doktorlarda herkesde görülen birşey dediği için biraz daha beklemek istedim sadece neyse eşim de sperm testini yapsın bende kan pıhtısı için verim test

Bugün bana uğurlu geldi :) özel ders veriyorum ama daha öğrenci yoktu bu dönem, bugün üç öğrenci birden gelmek istiyor :) oh oh gelsinler de kafam biraz daha rahatlasın :) bebek düşünmektense öğrenciye konuyu nasıl anlatsam, ne görsel bulsam diye düşünürüm, oh yani :)

Canım biliyorum öykünü ama belki bu o şekilde olmayacak sağlıklı olacak

Canım biliyorum öykünü ama belki bu o şekilde olmayacak sağlıklı olacak
Şimdi yapmamız gerekenleri yapca z artık ya ben daha önce doktora gittiğimde rahim temiz birşey yok dedi yumurta iyi biri tembel dedi oda çok büyük sorun değil demişti dahada gitmedim birşey istemedi diye sonra kimyasal olunca gittim her kadında olur normal dedi bakıp yani yine altan temiz falan dedi şimdi eşim sperm testi yapsın ya bir kerede çıkan tek tahlil rahim filmimi acaba onda herşey daha belli oluyor demi yoksa onda sadece tüpler açıkmı diye bakılıyor uoksa genel olarak herşeye mi bakılıyor

Valla şu aralar onu bende araştırıyorum canım bilen varsa yazsın lütfen

Anladim canim bu kimyasalinda cozumu ne bir bilsem butun arkadaslarim cat cat ilk seferde hamile kaldi dogurdu niye hepsi bizi bulur anlamam ki

Benimde gunum hic gecikmez 2 defa gecikti ikisinde de kimyasal oldu
Aynen canım vitamin birşeyler eksiklik var aktarciya gidim internette araştırma yapıyorum ne iyi geliyorsa kullancam benim meyve sebzeyle aram yok balık falan hiç tüketmem böyle şeyler bu takım vitaminleri tüketmem lazım vücut sağlıklı olması önemli galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…