- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Dogal seylerden ne kadar alsanda biseyler hep eksik kaliyo.mesela bazi yiyeceklerin vitamini baska seylerle yenilince ortaya cikabikiyomus bunlari arastirirsan cok iyi olur herseyden az azda olsa yemek lazim.Kimsayal yaşadığını söyledin tahlil falan yapmadan verdi demi bende kullanayim vitaminse folik asit kullanayim birde
Hoşgeldinslm kızlar bende yeniyim aranızda 35 yaşındayım rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize
hoşbuldum canım temmuz ayında yaşadığım üzüntü ve hüsran sonrasında yeniden anne adayı olmak istiyorum nasipseHoşgeldin
Çok geçmiş olsun canım.Araştırmakla en iyisini yaparsın 3.kimyasal dersen seninle ilgilenirler diye düşünüyorum.Çünkü bana 3.de test fln yapılıyor dedi dr. ve çokta umursamadı açıkçası.Normal birşey değer yükselir,düşer dedi.İmkanın varsa iyi bir doktora git derim.Bazı doktorlar bizi anlamayıp sinirlerimizi yıpratabiliyorlar.Kan pıhtılaşmasını bende sordum beni aydınlatmadı doktorum.Bilgi alırsan banada anlatır mısın?Allahtan ümit kesilmez sen moralini yüksek tut inşallah kolay bir sorundur ve ilaç ile tedavi olur,bebeğini kucağına alırsınSelam kızlar benim yeni bat 8 kasım bu ay olmadi ve kesinlikle yine kimyasal oldu bende çünkü benim hayatta şaşmaz günüm geçtiği zamanlar hep kimyasal yaşadım ve yine yaşadım bakmasam da anladım ne zaman iyi geçen ay arkasından kimyasal oluyor eşim için randevu aldım hastaneden sperm testi yapmasi için önümüz deki salıya.. ondan sonrada ben de giderim hastaneye gerçi belirli test için adetin 3 günü gidiliyormus bu kan pıhtısı testo nasıl yapılıyor acaba ondanda şüphelendim
Hoşgeldin cnm,aminn inşallahslm kızlar bende yeniyim aranızda 35 yaşındayım rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize
Yavrum hamile oldugumu ogrendim sonra kanamam basladi gittim doktor muayene etti kimyasal dedi sonra diger sonuclari gosterdim iste o vitamini verdi buyuk ihtimal yumurta ve sperm kalitesiz dedi bide kromozom testi istedi onun acelesi yok bir muddet daha deneyin olmazsa yaptir dediKimsayal yaşadığını söyledin tahlil falan yapmadan verdi demi bende kullanayim vitaminse folik asit kullanayim birde
Amin.yeni arkadaslar hepiniz hos geldiniz.hepimiz icin herseyin en hayirlisi olsun.benimde 10 yaşında bir oğlum var 2.5 senedir 2. kardeş istiyoruz 1 sene bekledim olmadı kontrole gittik testler falan hiçbir sorun yoktu denemeye devam ettik 2. yılın sonunda nihayet hamileydim 7. haftada kapl atışlarını duyduk çok sevindik ama kısa sürdü 9. haftada kalp atışının durduğunu öğrendik ve temmuz 17 sinde kürtaj oldum doktorum 1 adet sonrası tekrar deneyebilirsin dedi bu ay yoğun çalışıyoruz şu günlerde yumurtlama günlerim değerlendiriyoruz bakalım allahım nasip eder inşallah
Aynen canım bakalım nasıl olcak benimde 8 kasım:)Bu arada benim yeni bat 28 ekim.bakalim ilaci birakinca nasil olucak isler
Aynen bende çok yaşadım aynı üzüntüleri hayırlısı ile inşallah en kısa zaman da hamile kalırızhoşbuldum canım temmuz ayında yaşadığım üzüntü ve hüsran sonrasında yeniden anne adayı olmak istiyorum nasipse
Aynen canım eşimin salı randevusu var bakalım sorun ordan yoksa bende kan pıhtısı için test yapcam :) haber ederim canisiÇok geçmiş olsun canım.Araştırmakla en iyisini yaparsın 3.kimyasal dersen seninle ilgilenirler diye düşünüyorum.Çünkü bana 3.de test fln yapılıyor dedi dr. ve çokta umursamadı açıkçası.Normal birşey değer yükselir,düşer dedi.İmkanın varsa iyi bir doktora git derim.Bazı doktorlar bizi anlamayıp sinirlerimizi yıpratabiliyorlar.Kan pıhtılaşmasını bende sordum beni aydınlatmadı doktorum.Bilgi alırsan banada anlatır mısın?Allahtan ümit kesilmez sen moralini yüksek tut inşallah kolay bir sorundur ve ilaç ile tedavi olur,bebeğini kucağına alırsın
Hmm anladım canım bakalım benim eşimin testleri nasıl cikicak salı günü randevusu var :)Yavrum hamile oldugumu ogrendim sonra kanamam basladi gittim doktor muayene etti kimyasal dedi sonra diger sonuclari gosterdim iste o vitamini verdi buyuk ihtimal yumurta ve sperm kalitesiz dedi bide kromozom testi istedi onun acelesi yok bir muddet daha deneyin olmazsa yaptir dedi
elle muayene edebiliyor musunuz yani fark ediliyor öylemi hayırlısı hakkinizda hoşgeldiniz:)Kızlar merhaba. Bende 2 yıllık evliyim. 1 yılı aşkın süredir bebk istiyoruz ama yumurtalarımın istenilen olgunluģa ulasmadığıni tespit ettik ve 3 kere klomen kullandim. Son kullanişımda yumurtalrmdan 2 si catladi 2 yumurtam cok kucüktü ve eridi.1 yumurtam ise kist oldu. Şmdi erimesini bekliyorum.elle muayne ettiğimde kendimi elime geliyordu smdi pek gelmiyor. Küçulüyor sanırım
Kasıklarımı ellediğimde fark edilir derecedeydi. Ama şimdj ilk zamnlrdaki kadr büyük gelmiyor elime. Regl olunca gel dedi dr bende regl olmayi bekliyorum. HoşbuldumAynen bende çok yaşadım aynı üzüntüleri hayırlısı ile inşallah en kısa zaman da hamile kalırız
Aynen canım eşimin salı randevusu var bakalım sorun ordan yoksa bende kan pıhtısı için test yapcam :) haber ederim canisi
Hmm anladım canım bakalım benim eşimin testleri nasıl cikicak salı günü randevusu var :)
elle muayene edebiliyor musunuz yani fark ediliyor öylemi hayırlısı hakkinizda hoşgeldiniz:)
Canim referans araliklari yazmiyormu yan tarafinda.yada basinda L yada H harfi ona gore baksan daha iyi olur.her yerin olcme araligi bir olmuyor cunki.Kizlar hormon degerlerime bi bakar misiniz nasil sizce prolaktin 15.69
Fsh 8.23
Lh 3.38
E2 33.22
Baska neye bakilmasi gerek ben sadece bunlara baktirmistim
Canım adet olduğun tarihten yaklaşık 20 gün sonra progestana bakarlar baktirdn mi hic ? Yumurtan catladimi kalitesi nasl onun içinKizlar hormon degerlerime bi bakar misiniz nasil sizce prolaktin 15.69
Fsh 8.23
Lh 3.38
E2 33.22
Baska neye bakilmasi gerek ben sadece bunlara baktirmistim
Baktırma bence, çünkü yumurta çatlamadıktan belli bir süre sonra bakıyorlar, 20 ya da 21. gündü sanırım.Yok canim baktirmadim bu arada bugun yumurtladim yani oyle tahmin ediyorum adetle beraber 15. Gun bugun yarin baktirsam mi progesterona