2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Catladiktan sonra mi dun catladi benim mesela lac gun gecmeli bide saglik ocagina gidip progesterona bakilmasini isteyecegim degil mi
Sağlık ocağında yapılıyor mu bilmiyorum ama yapılır herhalde ama çatladıktan 5 6 gün geçince sanırım bakılıyor. Yani adetin 20 21. günü bakılıyor benim bildiğim.

Benim adet 1 gün gecikmeli geldi kızlar üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim normalde gecikirdi en az 10 gün bu ay soğan suyu içtim tam zamanında ama galiba benim yumurtalarda sorun var yada tüplerim tıkalı tahminim

Benim adet 1 gün gecikmeli geldi kızlar üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim normalde gecikirdi en az 10 gün bu ay soğan suyu içtim tam zamanında ama galiba benim yumurtalarda sorun var yada tüplerim tıkalı tahminim
10 gün soğan suyu mu içtin soğan suyu iyi geliyor onun sayesinde hamile kalan çok keşke bende içe bilsem ya ama kokusunu alınca bile kusuyorum normalde de soğanı sevmem zaten ne şifalı sebze meyve varsa ben sevmiyorum

Hayır canım soğan suyu 15 gün içiliyor da benim adetim en az 10 gün geçerdi sadece 1 gün gecikmeyle geldi soğan suyu içince bu ay Evet tadı kötü burnumu tutarak içiyorum bende

Nasip canim hayirlisi diyoruz artik.sabirla beklemeye devam edicez.nasibimiz ne zamansa ozaman bulacak bizi.

Nasip canim hayirlisi diyoruz artik.sabirla beklemeye devam edicez.nasibimiz ne zamansa ozaman bulacak bizi.
Evet öyle tabi ama biliyorum herkesde yaşıyor dur bu hissi adet olunca insan kendini bi boşlukta hissediyor çaresiz eli kolu bağlı

Bende bu ay soğan suyu içtim canım. Folikül kisti oluşmuştu bende onun erimesi için içtim. Insaallah faydasi olmustur sonra tekrar devam edicez bebk calismalarina . Hakkimizda hayirlisi

Bende bu ay soğan suyu içtim canım. Folikül kisti oluşmuştu bende onun erimesi için içtim. Insaallah faydasi olmustur sonra tekrar devam edicez bebk calismalarina . Hakkimizda hayirlisi
Bende ilk defa düzenli içtim 15 gün gerçekten düzenli içince faydası varmış ilaçsız adetim hep gecikirdi şimdi tam zamanında oldu sayılır ve adetimden belli kisler erimiş galiba pihtilarim çok fazla geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…