2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

18 aylık evliyim ben işte ocak gibi falan çocuk düşünmeye başladık ama düzenli olarak her ay olmadi kimyasal oldu iki kez bu dönemlerde ocaktan önce de daha o zaman düşünmeden aralık da düşük yasadim kese oluşmuş ama bebek gelişmemişti tam uzun yoldan dolayı oldu oda cenaze vardı hiç haberim yoktu gebeligimden
En kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallah çifter çifter:KK66:

Merhaba kızlar,

2018 Ocak için eşimle çalışmalara başlarız diye konuştuk. Ama konuşmayı yaptığımızdan beri ben inanılmaz sabırsızlaştım. Biyolojik saatim 1 dk bile beklememi istemiyor. Bu ay ovulasyon tarihini kaçırdım. Ama bir dahaki ay için gerekli hazırlıklıkları da yapmadım. Yani çürük 1 dişim var onu yaptırmam gerekiyor, antidepresan kullanıyorum onu bırakacağım, jinekolojik muayene, folik aside başlamak vs. Yine de tarihi daha erkene çeksek bilinçsizce mi davranmış olurum sizce? Herkese selamlar.

Merhaba kızlar,

2018 Ocak için eşimle çalışmalara başlarız diye konuştuk. Ama konuşmayı yaptığımızdan beri ben inanılmaz sabırsızlaştım. Biyolojik saatim 1 dk bile beklememi istemiyor. Bu ay ovulasyon tarihini kaçırdım. Ama bir dahaki ay için gerekli hazırlıklıkları da yapmadım. Yani çürük 1 dişim var onu yaptırmam gerekiyor, antidepresan kullanıyorum onu bırakacağım, jinekolojik muayene, folik aside başlamak vs. Yine de tarihi daha erkene çeksek bilinçsizce mi davranmış olurum sizce? Herkese selamlar.
Bence yapmanız gerekenleri yapın kafanız daha rahat olur hem hamile kalırsanız daha sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz :) az kalmış zaten bu ayı kaçırmışsınız önümüz kasım ayı zaten dişleriniz falan yapsanız zaten aralık- ocak ayina az bir süre kalmış zaten :)

Kızlar merhaba bugün doktora gittim hormon testi yaptı fsh 4,45 prl 29,13 stsh 2.03 e2 86,05 çıktı sizce nasıl bilen var mı doktor iyi dedi ama yine de yazmak istedim ☺️

Bide foto ekledim onu anlayamadı. Hiç

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 28
Bence yapmanız gerekenleri yapın kafanız daha rahat olur hem hamile kalırsanız daha sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz :) az kalmış zaten bu ayı kaçırmışsınız önümüz kasım ayı zaten dişleriniz falan yapsanız zaten aralık- ocak ayina az bir süre kalmış zaten :)

Evet haklısınız. Birazcık sabırlı olmam gerekiyor sanırım. Napayım çocuk kararı aldığımızdan beri içim içime sığmıyor :) Fazla heyecan yapıyorum.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için, hepimiz için her şeyin en hayırlısı, iyisi olur umarım.
Rica ederim :) o anda bende olsam nasıl ne yapcami bilemezdim ve fikir almak isterdim birilerinden :) ne demişler sabrın sonu sonu selamettir :KK66: en iyisi herşeyimizi yola koyduktan sonra devam etmek :super:

Kızlar merhaba bugün doktora gittim hormon testi yaptı fsh 4,45 prl 29,13 stsh 2.03 e2 86,05 çıktı sizce nasıl bilen var mı doktor iyi dedi ama yine de yazmak istedim ☺️
Adetin 3. günü mü yaptırdınız. Prolaktin yani prl biraz yüksek gibi geldi bana ama kağıdın tamamını çekip de fotoğraf koyarsanız daha iyi yardım edebilirim :)

Selam kızlar benim yeni bat 8 kasım bu ay olmadi ve kesinlikle yine kimyasal oldu bende çünkü benim hayatta şaşmaz günüm geçtiği zamanlar hep kimyasal yaşadım ve yine yaşadım bakmasam da anladım ne zaman iyi geçen ay arkasından kimyasal oluyor eşim için randevu aldım hastaneden sperm testi yapmasi için önümüz deki salıya.. ondan sonrada ben de giderim hastaneye gerçi belirli test için adetin 3 günü gidiliyormus bu kan pıhtısı testo nasıl yapılıyor acaba ondanda şüphelendim

Cok gecmis olsun canim ins kimyasal degildir mevsimsel gecikmedir ins testlerde guzel cikar benim de bugun kasigimda hafif bir agri var yumurtladim galiba hepimiz icin hayirlisiyla tez zamanda olsun ins

X