2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

hayırlısı olsun canım ben ilk devlet hastanesine gittim ikiz dediler 7 haftada sonra bikaç gün içinde özeldeki doktoruma gittim ikizmiş dedim bazen yanılma olabiliyor ikiz olmayabilir dedi sonra ultrasonda bakınca ikiz oldugunu gördük seninde inşallah gönlünden geçen neyse o olur benimde tek yumurta ikizi

Slm kızlar bende hamileyim beta hcg 2 günde bir 3 kat arttı içimden bi ses ikiz diyor sanki ama daha dr gitmedim salı randevum var sonucu yazıcam buraya ama beta hcgsi böyle yükselen varmıydı?
ben geç öğrendim canım 7 haftada 24.000 çıktı o yüzden yükselme hakkında yorum yapamicam ama allah gönlüne göre versin haber ver bizede

Senin ikizlerin de hayırlı olsun tatlım. Ultrason görüntüsü senin ikizlerine benziyor mu. Gönlümden ikiz geçiyor valla ne yalan söyleyeyim.

Canım Merhaba arkadaşlar. Ben 7 haftalık hamileyim. Bugün doktora kalp atışlarını duymak için gittim. Bir sürprizle karşılaştık. Doktor tek yumurta ikizlere hamilesin dedi. Tekrar görmeye çalıştığımızda 2. yavrumu göremedik. Doktor yanlışlık olacağını sanmıyorum dedi ama benim yine aklıma takıldı. Kendimi ikize alıştırıp üzülmek istemiyorum. Ekran resimlerini aşağıya ekledim. Anlayanlar yorumlayabilir mi. Heyecandan elim ayağım titriyor.
(İlk gebeliğim ve ailemde ikiz yok.)
[/QUOTE]
ben geç öğrendim canım 7 haftada 24.000 çıktı o yüzden yükselme hakkında yorum yapamicam ama allah gönlüne göre versin haber ver bizede
Salı gidicem mutlaka yazarım umarım sağlıklı ve ikiz olur

Salı gidicem mutlaka yazarım umarım sağlıklı ve ikiz olur[/QUOTE]
Ayy hadi inşallah canım haber verirsin salı günü

Merhabalar bende aranıza yeni katılanlardanım sat 28 hazirandı 28 temmuzda kan testi yaptırdığımda değer 16,42 çıktı daha önce kimyasal gebelik ve düşük yaşadığım için değer çok endişelenmeme sebep oldu 2 gün arayla yaptırdığım kan testleri önce 77-192, 4 gün sonrada 1178 e çıktı 6 haftalık ilk konntrolümde kese göründü fakat içi boştu 6+6 da ise şok olduk hem 2 kese hem ikiside dolu çıktı henüz kalp atışlarını duyamadık doktorum geç döllenme olduğunu 1 hafta geriden geldiğimizi söyledi şu an heyecanla 1 hafta sonrasını bekliyoruz

Merhaba ikiz anneleri ikili test için ne düşünüyorsunuz? Yaptıracakmısınız yada yaptırdınız mı benim kafam çok karışık ölçümleri yaptırayım ama kan tahlilini yaptırmayayım diyorum bi fikir verirmisiniz

Eğer hastane yapıyorsa yaptır her hastane istemiyor ikizlerde sonuç yanıltıcı oluyor diye.

Ben kizimda yaptırmadım bu seferde dusunmuyorum. Sonuc kotu çıkarsa birset degismeyecek.sadsce uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…