- 1 Eylül 2009
- 2.579
- 1.533
-
- Konu Sahibi marbling817
hayırlısı olsun canım ben ilk devlet hastanesine gittim ikiz dediler 7 haftada sonra bikaç gün içinde özeldeki doktoruma gittim ikizmiş dedim bazen yanılma olabiliyor ikiz olmayabilir dedi sonra ultrasonda bakınca ikiz oldugunu gördük seninde inşallah gönlünden geçen neyse o olur benimde tek yumurta ikiziMerhaba arkadaşlar. Ben 7 haftalık hamileyim. Bugün doktora kalp atışlarını duymak için gittim. Bir sürprizle karşılaştık. Doktor tek yumurta ikizlere hamilesin dedi. Tekrar görmeye çalıştığımızda 2. yavrumu göremedik. Doktor yanlışlık olacağını sanmıyorum dedi ama benim yine aklıma takıldı. Kendimi ikize alıştırıp üzülmek istemiyorum. Ekran resimlerini aşağıya ekledim. Anlayanlar yorumlayabilir mi. Heyecandan elim ayağım titriyor.
(İlk gebeliğim ve ailemde ikiz yok.)
ben geç öğrendim canım 7 haftada 24.000 çıktı o yüzden yükselme hakkında yorum yapamicam ama allah gönlüne göre versin haber ver bizedeSlm kızlar bende hamileyim beta hcg 2 günde bir 3 kat arttı içimden bi ses ikiz diyor sanki ama daha dr gitmedim salı randevum var sonucu yazıcam buraya ama beta hcgsi böyle yükselen varmıydı?
Senin ikizlerin de hayırlı olsun tatlım. Ultrason görüntüsü senin ikizlerine benziyor mu. Gönlümden ikiz geçiyor valla ne yalan söyleyeyim.hayırlısı olsun canım ben ilk devlet hastanesine gittim ikiz dediler 7 haftada sonra bikaç gün içinde özeldeki doktoruma gittim ikizmiş dedim bazen yanılma olabiliyor ikiz olmayabilir dedi sonra ultrasonda bakınca ikiz oldugunu gördük seninde inşallah gönlünden geçen neyse o olur benimde tek yumurta ikizi
Sağol canım evet benzettim görüntüyü inşallah sağlıkla gelsin ikizlerinSenin ikizlerin de hayırlı olsun tatlım. Ultrason görüntüsü senin ikizlerine benziyor mu. Gönlümden ikiz geçiyor valla ne yalan söyleyeyim.
Salı gidicem mutlaka yazarım umarım sağlıklı ve ikiz olurben geç öğrendim canım 7 haftada 24.000 çıktı o yüzden yükselme hakkında yorum yapamicam ama allah gönlüne göre versin haber ver bizede
Canım Merhaba arkadaşlar. Ben 7 haftalık hamileyim. Bugün doktora kalp atışlarını duymak için gittim. Bir sürprizle karşılaştık. Doktor tek yumurta ikizlere hamilesin dedi. Tekrar görmeye çalıştığımızda 2. yavrumu göremedik. Doktor yanlışlık olacağını sanmıyorum dedi ama benim yine aklıma takıldı. Kendimi ikize alıştırıp üzülmek istemiyorum. Ekran resimlerini aşağıya ekledim. Anlayanlar yorumlayabilir mi. Heyecandan elim ayağım titriyor.
(İlk gebeliğim ve ailemde ikiz yok.)
Amiiiiinnn canım aminnSağol canım evet benzettim görüntüyü inşallah sağlıkla gelsin ikizlerin
AminAmiiiiinnn canım aminn
Ayy hadi inşallah canım haber verirsin salı günü[/QUOTE]Salı gidicem mutlaka yazarım umarım sağlıklı ve ikiz olur
Canım gittim dr a twk kese çıktı ama çok güzel rabbim herkese nasin etsin[/QUOTE]Ayy hadi inşallah canım haber verirsin salı günü
Hayırlı olsun canım tek kese ama iki bebek mi yoksa tek bebek mi[/QUOTE]Canım gittim dr a twk kese çıktı ama çok güzel rabbim herkese nasin etsin
Teşekkürler Bebek daha yok ortada göremedi sadece kese var dedi ikiz olduğunu anlamak için çok erken dedi dr um[/QUOTE]Hayırlı olsun canım tek kese ama iki bebek mi yoksa tek bebek mi
hayırlısı olsun canım[/QUOTE]Teşekkürler Bebek daha yok ortada göremedi sadece kese var dedi ikiz olduğunu anlamak için çok erken dedi dr um
Eğer hastane yapıyorsa yaptır her hastane istemiyor ikizlerde sonuç yanıltıcı oluyor diye.Merhaba ikiz anneleri ikili test için ne düşünüyorsunuz? Yaptıracakmısınız yada yaptırdınız mı benim kafam çok karışık ölçümleri yaptırayım ama kan tahlilini yaptırmayayım diyorum bi fikir verirmisiniz