2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

evet 11+2 de söyledi dr um iki kız geliyo :)
Hayırlı olsun canım bu sene kız senesi sanırım :) bende Çin takvimine baktım kız diyor :) iki defa makas bıçak testi yaptılar ikisinde de makasa oturmuşum :) bizimde kız gibi gözüküyor

Merhaba ikiz annisler allah sağlıkla kulağınıza almayı nasıl etsin bebisleri :) aranızda klomen yumurta geliştirici hap kullanarak hamile kalan var mi genelde bu tedavi ile de çoğul gebelik yasaniyormus bebekler tedavi ile mi tüp bebek aşılama felan mi :)

Hayırlı olsun canım bu sene kız senesi sanırım :) bende Çin takvimine baktım kız diyor :) iki defa makas bıçak testi yaptılar ikisinde de makasa oturmuşum :) bizimde kız gibi gözüküyor
hadi hayırlısı canım benimde çin takvimi kız gösteriyor

benim normal yoldan canım

Maşallah canım benim ilk gebelikte hiç yoktu bunlar fena valla 8 haftadan başladı hala bulaniyo

Cennet senin tek yumurta ikizimiydi.bizde 15 haftaya girdik ama benim karnım bayagı bayagı belli olmaya başladı kilo almadım aslında sadece bir kilo aldım bulantılar durunca

Evet tüp bebek tedavisi ile oldu Benim

Cennet senin tek yumurta ikizimiydi.bizde 15 haftaya girdik ama benim karnım bayagı bayagı belli olmaya başladı kilo almadım aslında sadece bir kilo aldım bulantılar durunca
evet tek yumurta canım benimde hafif çıkmış gibi ama hala kilom aynı yani bulantılarla 2 kilo gitti suana kadar öyle kaldım

Merhaba kızlar nasip olursa ben de 7 hafta 4 günlük çift yumurta ikizlerine hamileyim. Doktorum sürekli düşük için iğne veriyor. Var mı başka proluton kullanan?

Maşallah canım benim ilk gebelikte hiç yoktu bunlar fena valla 8 haftadan başladı hala bulaniyo
bende sen
bende bi tek benim kötü zannediyordum sabah akşam çıkartıyorum. Uyku da kalmadı düzen de.... Ama şükür bugünümüze napalım

merhaba arkadaşlar... bende 6+5 ikizlere hamileyim. ne benim ailemde ne eşimin aileisnde ikiz yok. bize büyük süpriz oldu. dün bebeklerin kalp atışını da duyduk şükür.

Merhaba arkadaşlar bugün ikizlerimi görmeye gittim iyiydiler kafa kafaya vermişlerdi ikili test için kan verdim inşallah iyi çıkar bizden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…