-
- Konu Sahibi marbling817
Ne güzel maşallah 6 haftada başladı benim halen var. İnş olmazsın sen kaç haftaliksinAyy nerelerimi kaşısam acaba aman nazar değmesin bana hiç bir sıkıntım Yok kızlar benim kaçıncı haftada başladı mide bulantılarınız
8+1 im bugün canım anca çok aç kalırsam o zaman hafif hafif midem bulanıyor başkada bişey yok ama hep uyuyorum çok uykum varNe güzel maşallah 6 haftada başladı benim halen var. İnş olmazsın sen kaç haftaliksin
evet 11+2 de söyledi dr um iki kız geliyo :)İnşallah inşallah o günleri de görürüz :) cinsiyetleri belli oldumu sizin benim en merak ettiğim şey şu sıralar
Maşallah canım benim ilk gebelikte hiç yoktu bunlar fena valla 8 haftadan başladı hala bulaniyoAyy nerelerimi kaşısam acaba aman nazar değmesin bana hiç bir sıkıntım Yok kızlar benim kaçıncı haftada başladı mide bulantılarınız
Hayırlı olsun canım bu sene kız senesi sanırım :) bende Çin takvimine baktım kız diyor :) iki defa makas bıçak testi yaptılar ikisinde de makasa oturmuşum :) bizimde kız gibi gözüküyorevet 11+2 de söyledi dr um iki kız geliyo :)
hadi hayırlısı canım benimde çin takvimi kız gösteriyorHayırlı olsun canım bu sene kız senesi sanırım :) bende Çin takvimine baktım kız diyor :) iki defa makas bıçak testi yaptılar ikisinde de makasa oturmuşum :) bizimde kız gibi gözüküyor
benim normal yoldan canımMerhaba ikiz annisler allah sağlıkla kulağınıza almayı nasıl etsin bebisleri :) aranızda klomen yumurta geliştirici hap kullanarak hamile kalan var mi genelde bu tedavi ile de çoğul gebelik yasaniyormus bebekler tedavi ile mi tüp bebek aşılama felan mi :)
Maşallah canım benim ilk gebelikte hiç yoktu bunlar fena valla 8 haftadan başladı hala bulaniyo
Merhaba ikiz annisler allah sağlıkla kulağınıza almayı nasıl etsin bebisleri :) aranızda klomen yumurta geliştirici hap kullanarak hamile kalan var mi genelde bu tedavi ile de çoğul gebelik yasaniyormus bebekler tedavi ile mi tüp bebek aşılama felan mi :)
benim normal yoldan canım
evet tek yumurta canım benimde hafif çıkmış gibi ama hala kilom aynı yani bulantılarla 2 kilo gitti suana kadar öyle kaldımCennet senin tek yumurta ikizimiydi.bizde 15 haftaya girdik ama benim karnım bayagı bayagı belli olmaya başladı kilo almadım aslında sadece bir kilo aldım bulantılar durunca
Sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsinNe güzel ne sanslisin allah bagislasn:)
Evet tüp bebek tedavisi ile oldu Benim
Seninkinide allah bağışlasın canm
ben dokuzuncu haftadayım. Her hafta bende kullanıyorum proluton.Merhaba kızlar nasip olursa ben de 7 hafta 4 günlük çift yumurta ikizlerine hamileyim. Doktorum sürekli düşük için iğne veriyor. Var mı başka proluton kullanan?
bende senMaşallah canım benim ilk gebelikte hiç yoktu bunlar fena valla 8 haftadan başladı hala bulaniyo
bende bi tek benim kötü zannediyordum sabah akşam çıkartıyorum. Uyku da kalmadı düzen de.... Ama şükür bugünümüze napalımMerhaba kızlar. Bende 11+4 haftalık ikizlere hamileyim. Çok zor geçiyor günler mide bulantısı kusma sürekli kilo veriyorum. Gece gündüz sürekli bulanıyor sürekli hastaneye yatıyorum. Çok zormuş ikiz gebelik. Sizin nasıl gidiyor ?