- 29 Mayıs 2017
- 368
- 279
- 44
- Konu Sahibi marbling817
Bende varim kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkili testi kendi kadındoğumcunda mı yaptırdın yoksa perinatalogda mı yaptırdın acaba öğrenebilirmiyim? Benim dr um ikiz gebelikler riskli gebelikler olduğu için perinatalog takip etmesi en azından testleri perinatoloğa yaptırmamın daha iyi olacağını söyledi. Normal ikili testler ikizlerde doğru sonuçlar vermiyormuş of kafam çok karışıkMerhaba arkadaşlar bugün ikizlerimi görmeye gittim iyiydiler kafa kafaya vermişlerdi ikili test için kan verdim inşallah iyi çıkar bizden haberler böyle
kendi doktorum yaptı canım zaten ilerleyen haftalarda detaylı bakacak perinatolog bi sorun çıkmadı ikilideİkili testi kendi kadındoğumcunda mı yaptırdın yoksa perinatalogda mı yaptırdın acaba öğrenebilirmiyim? Benim dr um ikiz gebelikler riskli gebelikler olduğu için perinatalog takip etmesi en azından testleri perinatoloğa yaptırmamın daha iyi olacağını söyledi. Normal ikili testler ikizlerde doğru sonuçlar vermiyormuş of kafam çok karışık
Hayırlı pazarlar canım benim şükür bulantım Yok ama mide yanması ve reflü mahvetti beni de ay bide millet dalga geçmez mi bu zamanda ne mide yanması olacak sen daha 5.aydan sonra görücen yanmayı demezler mi sanki yalan söylüyorumHayirli pazarlar kizlar bulanti ve yanmalarla araniz nasil. Ilk hamileligim cok rahatto ama ikizler beni mahvetti
bulantılar fena canım benimde ilk bebişte bişey yoktu bu ikizlerde bulanti baş dönmesi kanama hepsini yaşadım napalım sağlıkla doğsunlarda katlanirizHayirli pazarlar kizlar bulanti ve yanmalarla araniz nasil. Ilk hamileligim cok rahatto ama ikizler beni mahvetti
Ayy şu insanlar çenelerini tutamiyolar canım hep bi kötü senaryo koyuyorlar insanın önüne belki düzelecek mide yanman çok biliyorlar herseyi geçmese bile dr ilaç verir bi doktoruna danis ilk gebeliğimde son ay olmuştu benimde yanma ilaçla geçiyorduHayırlı pazarlar canım benim şükür bulantım Yok ama mide yanması ve reflü mahvetti beni de ay bide millet dalga geçmez mi bu zamanda ne mide yanması olacak sen daha 5.aydan sonra görücen yanmayı demezler mi sanki yalan söylüyorum
3 haftada bir gidiyorum ben canım dr sıkı takip lazım dedi benim tek yumurta ikizi ve monokoryonik olduğu için ama şimdilik 3 haftada bir gel dediKizlar ikiz gebelikde doktor kontrolü ne sıklıkda oluyor ?tabiki kendi doktoruma sorcam ama bu konuda bilgisi olan vr mi meral ettim
3 haftada bir gidiyorum ben canım dr sıkı takip lazım dedi benim tek yumurta ikizi ve monokoryonik olduğu için ama şimdilik 3 haftada bir gel dedi[/QUOTE
Tesekkur ederim canım. Inşallah sag saglim aliriz bebeklerimizi kucagima
Canım bende 8+larda duymuştum merak etme duyarsın inşallah hayırlısı olsun sağlıkla gelsin ikizlerin :)Merhabalar arkadaşlar.biz bugün 7+4 üz.kalp atışı için gıttık.ikiz olduğunu ogrendık ama bırının kalp atışını duyamadık bızım gıbı olan var mı.inş onu da 10 güne duyucaz
Sizde birini duydunuz bırını duyamadınız mı acaba bızım gıbı .cok korkuyorum duyamamaktan.rabbım sizinde kucağınıza sağlıkla versın inşCanım bende 8+larda duymuştum merak etme duyarsın inşallah hayırlısı olsun sağlıkla gelsin ikizlerin :)
Ben ikisini de 6+3de duymuştum, siz kesenin içinde bebekleri görüp tekinin mi kalp atışını duydunuz?Sizde birini duydunuz bırını duyamadınız mı acaba bızım gıbı .cok korkuyorum duyamamaktan.rabbım sizinde kucağınıza sağlıkla versın inş
Bide 5 haftalık nerdeyse ama hiç belirti yok bende sanki hamile değilim
Yok canım bana ilk önce kalp oluşmuş dedi iki kalbi gösterdi bi sonraki hafta dinletti duyarsın inşallah sendeSizde birini duydunuz bırını duyamadınız mı acaba bızım gıbı .cok korkuyorum duyamamaktan.rabbım sizinde kucağınıza sağlıkla versın inş