-
- Konu Sahibi marbling817
Ya kızlar bişey sorucam benim aşırı dercede midemde gaz var öyle ki nefes alamıyorum artık bide 1 hafta oldu nerdeyse kabızlık dr gitsem bişey önerir mi acaba yada sizin bi öneriniz varr mı?
Denedim canım kayısı aç karna su ebde eliptik bisiklet var onu yapıyorum arada ama bana mısın demediKayisi belki rahatlatir. Bana yürüyüş ve su içmek de iyi gelir bazen.
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin ikizlerinMerhaba arkadaşlar.ben bebişimin bırının kalp atışını duyamamıstım.ama şükürler olsun ıkısı de çok iyi.tahmını çift yumurta ikizleri gibi dedı doktorumuz.
hayırlısı olsun canımMerhaba hanımlar biz de bugün 2 kese gördük
Cumartesi nasipse kalp atışlarını duymaya gideceğiz
Canım bana üzüm iyi gelmişti bol bol ye bide akşamdan kayısı yi suya koyup sabah kayısı yi çıkarıp yedim suyunu içtim oda iyi geldiYa kızlar bişey sorucam benim aşırı dercede midemde gaz var öyle ki nefes alamıyorum artık bide 1 hafta oldu nerdeyse kabızlık dr gitsem bişey önerir mi acaba yada sizin bi öneriniz varr mı?
ben yaptırdım sorun çıkmadı canımMerhaba ikiz anneleri ikili test için ne düşünüyorsunuz? Yaptıracakmısınız yada yaptırdınız mı benim kafam çok karışık ölçümleri yaptırayım ama kan tahlilini yaptırmayayım diyorum bi fikir verirmisiniz
canım benim doktorum ne olur ne olmaz diye kabızlık için şurup vermişti. Ben yatarak geçirenlerdenim tedbir olsun demişti. Bence bi doktoruna danış sendeYa kızlar bişey sorucam benim aşırı dercede midemde gaz var öyle ki nefes alamıyorum artık bide 1 hafta oldu nerdeyse kabızlık dr gitsem bişey önerir mi acaba yada sizin bi öneriniz varr mı?
Yok canım tutunma zamanları değilde ikizlerde genellikle bir tanesi daha yavaş gelişiyormuş bizimkilerinde bazen 1hafta fark oldu bazen 3gün oldu genellikle üstte olan iyi gelişiyorArkadaşlar tüp bebek olsa da tutunma zamanları arasında fark olabilir mi, bir bebek diğerine göre daha küçük, mesala biri 6. Haftadaysa diğeri 5. Haftada
Benimde tersine altta olan öndeYok canım tutunma zamanları değilde ikizlerde genellikle bir tanesi daha yavaş gelişiyormuş bizimkilerinde bazen 1hafta fark oldu bazen 3gün oldu genellikle üstte olan iyi gelişiyor
Hayır olsun, neden uyuyamadım?Hayırlı olsun canım
Ben de bugün düşünmekten uyuyamadım
benimde tek yumurta ikizi canım allaha emanetler inşallah sağlıkla kucağımıza alırızKızlar benim tek kese içinde iki bebek göründü. Korkuyorum ya riskli diye. Tek yumurta ikizi bekleyen var mı?
Benim 1 düştüğüm var yani 7+4 te çift yumurta ikizlerimin kalbi durmuştu ve aldılar. Rabbim tekrar nasip etti ama bu defa tek yumurta ikizi verdi. Biraz okudum moralim bozuldu en riskli olanmış tek yumurta ikizibenimde tek yumurta ikizi canım allaha emanetler inşallah sağlıkla kucağımıza alırız