2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ya kızlar bişey sorucam benim aşırı dercede midemde gaz var öyle ki nefes alamıyorum artık bide 1 hafta oldu nerdeyse kabızlık dr gitsem bişey önerir mi acaba yada sizin bi öneriniz varr mı?

Ya kızlar bişey sorucam benim aşırı dercede midemde gaz var öyle ki nefes alamıyorum artık bide 1 hafta oldu nerdeyse kabızlık dr gitsem bişey önerir mi acaba yada sizin bi öneriniz varr mı?

Kayisi belki rahatlatir. Bana yürüyüş ve su içmek de iyi gelir bazen.

Canım bana üzüm iyi gelmişti bol bol ye bide akşamdan kayısı yi suya koyup sabah kayısı yi çıkarıp yedim suyunu içtim oda iyi geldi

ben yaptırdım sorun çıkmadı canım

canım benim doktorum ne olur ne olmaz diye kabızlık için şurup vermişti. Ben yatarak geçirenlerdenim tedbir olsun demişti. Bence bi doktoruna danış sende

Arkadaşlar tüp bebek olsa da tutunma zamanları arasında fark olabilir mi, bir bebek diğerine göre daha küçük, mesala biri 6. Haftadaysa diğeri 5. Haftada

Arkadaşlar tüp bebek olsa da tutunma zamanları arasında fark olabilir mi, bir bebek diğerine göre daha küçük, mesala biri 6. Haftadaysa diğeri 5. Haftada
Yok canım tutunma zamanları değilde ikizlerde genellikle bir tanesi daha yavaş gelişiyormuş bizimkilerinde bazen 1hafta fark oldu bazen 3gün oldu genellikle üstte olan iyi gelişiyor

Kızlar Allah'ın izni ile bende ikiz annesi olacağım biz daha çok küçüğüz, tek yumurta ikizi benim ki o yüzden biraz korkuyorum

Ilk basta uyumakta zorlanmistim bende zamanla alistim. Allah yardimcimiz olsun insallah sagligakla aliriz bebeklerimizi

Kızlar benim tek kese içinde iki bebek göründü. Korkuyorum ya riskli diye. Tek yumurta ikizi bekleyen var mı?

benimde tek yumurta ikizi canım allaha emanetler inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Benim 1 düştüğüm var yani 7+4 te çift yumurta ikizlerimin kalbi durmuştu ve aldılar. Rabbim tekrar nasip etti ama bu defa tek yumurta ikizi verdi. Biraz okudum moralim bozuldu en riskli olanmış tek yumurta ikizi cinsiyetleri aynı mı oluyor ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…