- 1 Eylül 2009
- 2.579
- 1.533
-
- Konu Sahibi marbling817
bebeğin hayırlı olsun canım aklına kötü şeyler getirme bebişini sağlıkla kucağına alacağına inan ultrasonda anlaşılır ikiz olup olmadığı bi dr. a git güzel haberler alıp dönersin umarımKızlar öncelikle hepinize merhaba.Sağlıcakla kucağınıza yavrularınızı alırsınız inşallah.Benim kafam çok karıştı.Gece uyku uyuyamadım hcg sonucumu alınca bugün.Sizlere de sormak istedim.Ben adetime bir hafta kala gebeliğimi öğrendim 39 değerle.İki gün sonra değer 176 olmuştu. İkinci testten 4 gün sonra da 1600 lerde geldi sonuç.İkiz olabilir mi Allah korusun mol gebelik vs olabilir mi?Erken öğrenince bir dr ilk gebelik olınca insanın kafasında sürekl deli sorular oluyor
Amin canım inşallah.Zaten hafif kasık batmalarım ve çok hafif mide ekşimeleri dışında hiçbir belirtim yok.Çok uyku var bir de tabi.bebeğin hayırlı olsun canım aklına kötü şeyler getirme bebişini sağlıkla kucağına alacağına inan ultrasonda anlaşılır ikiz olup olmadığı bi dr. a git güzel haberler alıp dönersin umarım
Hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.sizinte tek yumurta ikizi sanırım.benimde tek yumurta ikizi 6 haftalığız ama benim çok endişelerim var.siz kaç haftalıksınız?gebeliğiniz nasıl geçiyorMerhaba arkadaşlar kismetse bende ikiz annesi olacağım allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
evet tek yumurta ikizi suan 9 haftalik oldu bulantılar baş dönmesi var bide kanama oldu geçenlerde progestan kullanıyorum şimdi inşallah sağlıkla kucağımıza alırızHayırlı olsun.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.sizinte tek yumurta ikizi sanırım.benimde tek yumurta ikizi 6 haftalığız ama benim çok endişelerim var.siz kaç haftalıksınız?gebeliğiniz nasıl geçiyor
Aminevet tek yumurta ikizi suan 9 haftalik oldu bulantılar baş dönmesi var bide kanama oldu geçenlerde progestan kullanıyorum şimdi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Şimdiden hayırlı olsun canım...Ben 6. haftaya girdiğimde ikisinin de kalp atışlarını duydum.Merhaba kızlar ikiz bebeğiniz olacağı ne zaman kesinleşti? Ben 5 hafta 5 günlük hamileyim, dün iki kese görüldü, doktor çift yumurta ikizi dedi 10–15 gün sonra kalp atışlarını görürüz inşallah dedi. Ama ben çok meraktayım, nasıl bekleyeceğim o kadar.
İnşallah ben de ikisini de duymak istiyorum Allahın izniyle... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Şimdiden hayırlı olsun canım...Ben 6. haftaya girdiğimde ikisinin de kalp atışlarını duydum.
Kalbinizi ferah tutun , duyarsınız inşallah. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallahİnşallah ben de ikisini de duymak istiyorum Allahın izniyle... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun inşallah biz de duyarız.Hayırlı olsun canım bende 6+4 de duydum kalp atışlarını
Hayırlı olsun canım ben 8. haftada duydum tek yumurta ikizi benimMerhaba kızlar ikiz bebeğiniz olacağı ne zaman kesinleşti? Ben 5 hafta 5 günlük hamileyim, dün iki kese görüldü, doktor çift yumurta ikizi dedi 10–15 gün sonra kalp atışlarını görürüz inşallah dedi. Ama ben çok meraktayım, nasıl bekleyeceğim o kadar.
Merhaba, ben de 8 hafta 1 günlük ikiz hamilesiyim. İlk çocuğuma göre kötü bi hamilelik geçiriyorum. Umarım geçicidir. Bekleyelim ki geçsin.Bizde 8 hafta 6 günlüğüz bulantılar la başım dertte tam 6 kilo verdim nolcak kızlar bu halimiz
benim biraz daha büyüdüler artık tam bebek gibi görünüyo ultrasonda kalp atışıni duymak çok huzur veriyo canım sağlıkla dogsalarda sevsek kuzulariGünaydın.. ya daha ikizlerle nasıl gittiğini bilmek için erken gibi geliyor bana :) şuan için ikisinin birden kalp atışlarını duymanın güzelliğinden başka bir farklılık Yok sanki
benimde bulantılar vardı canım özellikle koku hassasiyeti fena hemen içim bulaniyo bende kilo alamadım daha 1 kilo verdim dr ikizler biraz zor olur dedi inşallah kısa zamanda geçerMerhaba kızlar. Bende 11+4 haftalık ikizlere hamileyim. Çok zor geçiyor günler mide bulantısı kusma sürekli kilo veriyorum. Gece gündüz sürekli bulanıyor sürekli hastaneye yatıyorum. Çok zormuş ikiz gebelik. Sizin nasıl gidiyor ?
İnşallah inşallah o günleri de görürüz :) cinsiyetleri belli oldumu sizin benim en merak ettiğim şey şu sıralarbenim biraz daha büyüdüler artık tam bebek gibi görünüyo ultrasonda kalp atışıni duymak çok huzur veriyo canım sağlıkla dogsalarda sevsek kuzulari
Ayy nerelerimi kaşısam acaba aman nazar değmesin bana hiç bir sıkıntım Yok kızlar benim kaçıncı haftada başladı mide bulantılarınızbenimde bulantılar vardı canım özellikle koku hassasiyeti fena hemen içim bulaniyo bende kilo alamadım daha 1 kilo verdim dr ikizler biraz zor olur dedi inşallah kısa zamanda geçer