2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Istanbulda Avrupa yakadindaki arkadaslar gebe takibinizi kimde yaptırıyorsunuz? Nolur yardimci olun 12. Haftamdayim hala doktor bulamadım.

Tup bebek canim. Cift yumurta ikizleri. Ben transfer olduktan hemen sonra gunde 3 defa surekli progeatani kullandim. 3. Ayimda 2 kere kanamam olmustu o yuzden kesmedi hic. 20 kusurlerde tam hatirlamiyorum hersey normale donunce gunde 2 ye dusurdu ama simdi kasilmalarim baslayinca ve erken dogum riskine karsi tekrar 3 e cikardi. Magnezyum, elevit multivitamin ve demir haplarida ayrica kullaniyorum. Ama magnezyuma yeni baslatti kasilmalarim baslayinca sabah aksam kullaniyorum.
Canım ne oldu kaçıncı haftandasin

Bu topige nolllmus böyle günlerdir kimsecikler uğramamış herkes iyi mi herşey yolunda mi doğun yapan yapıp da bebeğini kucaklayalar neredesiniz...

Kızlar doğum yaptım ama bebekler kuozde ciğerleri gelişmemiş şeker kaynaklara biseyler varmış dua edin bize

Kızlar ben 28 . haftalık gebeyim doktora dedim bana ciğer geliştirici iğne vermedi üniversite hastanesi biz veriyoruz niye ya ikiz zaten erken doğum oluyor acaba hepiniz mi kullandınız

Merhaba arkadaşlar benim de 26 haftalık mono amniyotik mono koryonik tek yumurta ikizlerim var bugüne kadar geldik çok şükür bulunduğumuz ilçede Doğum yapamayacağımı söyledi doktorum Ege üniversitesini düşünüyoruz aranızda giden dr tavsiye edebilecek Olan var mı

Kızlar ben 28 . haftalık gebeyim doktora dedim bana ciğer geliştirici iğne vermedi üniversite hastanesi biz veriyoruz niye ya ikiz zaten erken doğum oluyor acaba hepiniz mi kullandınız
Banada yapma Dı universite hast. Prof gereksiz yere zarar dedi. Kuzu kuzu bekliyorum aşka Dr a gidip yaptırsam mi diye bile düşündüm. Ama vardır bildiği diyorum.

X