2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

evet aramız yakınmış zorlanmaya başladın mı bende şeker yaptı ufaklıklar günde iki kez insilün kullamak zorunda kaldım kilo aldım sandım oysa ödemmiş diyet uygulayınca 3 kilo geri gitti
Bende zorlanmaya başladım nabız yuksek bende çarpıntı çok o mahvediyor en çok. Şeker testinde fenalaştım yapamadık öle kaldı. Kaç kilo aldın toplamda

Magnorm bende kullanıyorum bacak kamplarına çok iyi geliyor. Ben hala isim bulamadım kızlar iki kızımız olacak bana fikir verin lütfen

Kızlar banada bir yardımcı olursanız çok sevinirim 4+4 haftalık hamileyim kan değerim 10.042 çıktı bu haftaya göre çok yüksek ve ona rağmen kese gözükmedi. İki günde artış 2 ye katlanması gerekirken 3.2 ye filan katlamış benim değerler. Benim korkum ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Siz ikiz annesi olarak bu haftalarda değeriniz kaçtı ve keseyi nezaman gördünüz acaba.

Kızlar banada bir yardımcı olursanız çok sevinirim 4+4 haftalık hamileyim kan değerim 10.042 çıktı bu haftaya göre çok yüksek ve ona rağmen kese gözükmedi. İki günde artış 2 ye katlanması gerekirken 3.2 ye filan katlamış benim değerler. Benim korkum ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Siz ikiz annesi olarak bu haftalarda değeriniz kaçtı ve keseyi nezaman gördünüz acaba.
Hayirli olsun, saglikla ilerlesin. 6. Hafta keseleri gollrmeye gittik. 8. Hafta kalp atislari duyduk. 14.gun 1455 di.beta hcg sonradan olcturmedik.

benim ikizlerin adı begüm ve poyraz olucak inşallah önceleri uyumlu isim olsun diye uğraştım baktım anlamsız isimler sırf uyum olsun diye türetilmiş bende bağımsız kulağıma hoş gelenleri seçtim diğer kızımın adı da melis

Canimmm az sabret ben 5 haftada gördüm inşallah ikizdir benim ilk kan sonucum 600 her halde 4 haftalarda baya olmuştur

X