- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.501
Aaa ne güzel planlı bir doğum mu oldu aceba bilgin varmıCanim gormuyor galiba. Dogum yapti cok sukur bu hafta eve bile ciktialr masallah. Kuvoze girmemisler. Ekim annelerinde gordum. Orayi takipteyim. Darisi basimiza saglicakla
Planli sanirim. Nick inin uzerine tiklarsan mesajlarini okuyabiliyorsun canimAaa ne güzel planlı bir doğum mu oldu aceba bilgin varmı
Bebekler nasıl sanırım kuveze girmemislerdir
Bende oğlumu 25 Eylul salı 2012 de dogurmustum. Saglıkla gelsinlerAmin allahım izin verirse benimkiler salı günü geliyor
Yaaa ne güzel denk gelmişBende oğlumu 25 Eylul salı 2012 de dogurmustum. Saglıkla gelsinler
Saglikla buyutun insallah cabuk toparlanirlar.Kızlar doğumum oldu ama ben hala yaptığım yerden kalkamadim cok ağır gecti hrm.epudral hem.genel anestezi yapıldı çocuklardan biri 2900 digeri 2950 bitanesi solunumdan kuvezde göstermiyorlar 4 gün falan kalırlarmış digeride emmiyo o yanında solunum sıkıntısı yok ama süt almiyo mama almiyo. Sütümde geldi. Herşey iyi Ama. Çocuklar sıkıntılı olay kiloyla gitmiyo kızlar sağlık li dogmaları daha farklı bişey kiloya takilmayin
Canim korktum baya sujur sonra kipirdandilar peesembe gidecem bakalimBence hareketlere çok dikkat edin bebeklerin fazla hareket etmiyorlarsa doktorunuza söyleyin aldırın çocukları sıkışmaları çok.daha kotu
Rabbim bagislasin bi an once yaninda olur insallahKızlar doğumum oldu ama ben hala yaptığım yerden kalkamadim cok ağır gecti hrm.epudral hem.genel anestezi yapıldı çocuklardan biri 2900 digeri 2950 bitanesi solunumdan kuvezde göstermiyorlar 4 gün falan kalırlarmış digeride emmiyo o yanında solunum sıkıntısı yok ama süt almiyo mama almiyo. Sütümde geldi. Herşey iyi Ama. Çocuklar sıkıntılı olay kiloyla gitmiyo kızlar sağlık li dogmaları daha farklı bişey kiloya takilmayin
Ay canim allahım sağlıklı sıhhatli kucağınada almayi nasip etsinKızlar doğumum oldu ama ben hala yaptığım yerden kalkamadim cok ağır gecti hrm.epudral hem.genel anestezi yapıldı çocuklardan biri 2900 digeri 2950 bitanesi solunumdan kuvezde göstermiyorlar 4 gün falan kalırlarmış digeride emmiyo o yanında solunum sıkıntısı yok ama süt almiyo mama almiyo. Sütümde geldi. Herşey iyi Ama. Çocuklar sıkıntılı olay kiloyla gitmiyo kızlar sağlık li dogmaları daha farklı bişey kiloya takilmayin
Benim.bas agrım falan olmadi Sadec E aşırı gazım var çıkmıyo karnım gerildi gerildikçe dikisim agriyo onun dışında bi bebek sıkıntılı digeride sürekli uyuyo ben 36+4 de doğuma girdim ama ciğerlerde sıkıntı varH
Rabbim bagislasin bi an once yaninda olur insallah
Sade neskafe iyi geliyomus ictinmi canim tam kacinci haftada dogurdun
Onu hiç anlamadim hiç bişey hatırlamıyorum geldim saatlerce uyudum ağzımı sıkmışım bide çenem tutulmuştu zor gecti valla tek epidural olsa iyiydi ama ben bebekler çıkarken hissettim oyuzden baydılar beniAy canim allahım sağlıklı sıhhatli kucağınada almayi nasip etsin
Bende yarın gidiyorum
Canım neden hem epidural hem genel anestezi aldin
Ben epidural sezaryen olur muyum diye sordum dr a. Ikizlerde tam gevseme olmuyor. Genel anestezi yapariz dedi. Bundan sebep olabilir belki uyutmalariOnu hiç anlamadim hiç bişey hatırlamıyorum geldim saatlerce uyudum ağzımı sıkmışım bide çenem tutulmuştu zor gecti valla tek epidural olsa iyiydi ama ben bebekler çıkarken hissettim oyuzden baydılar beni
Rabbim kolaylik versin canimBenim.bas agrım falan olmadi Sadec E aşırı gazım var çıkmıyo karnım gerildi gerildikçe dikisim agriyo onun dışında bi bebek sıkıntılı digeride sürekli uyuyo ben 36+4 de doğuma girdim ama ciğerlerde sıkıntı var
Banada genel yaparsak 2. Bebeğe anestezi geçer yetişemeyiz demişlerdi.. spinal yaptılar. Ne doğru ne yanlış karışık vallaBen epidural sezaryen olur muyum diye sordum dr a. Ikizlerde tam gevseme olmuyor. Genel anestezi yapariz dedi. Bundan sebep olabilir belki uyutmalari
Doğum oldumu ben eve çıktım zayıf olanı verdiler saha kilolu olan kuvezde cigeri hiç gelişmemiş 1 hafta kalcak ama allah dağına gore kar veriyo ben berbatım gazım cikmiyo sancim var boynum zedelenmiş kukunclarim nefes aldiğimda agrım var idarrimi tutamıyorum yaparken canim agriyo büyük abdest yok yapamıyorum sürekli lavman yaptılar üst bölümdeki gaz gitmiyo büyük kizim kıskançlık yapiyo çocuğu eline aliyo biseyler yapiyo mama yedircem diyo sütüm yok ilk gün geldi sonra bu kadar ilaca bukadar sıkıntı ya kesildi gitti sağma makinası aldim anlıyacağınız pert oldum diğer kiz kuvezden gelseydi ne olurdu bilmiykrumAy canim allahım sağlıklı sıhhatli kucağınada almayi nasip etsin
Bende yarın gidiyorum
Canım neden hem epidural hem genel anestezi aldin
Gecmis olsun canim rabbim kolaylik verssin bi an once iyilesirsin insallahDoğum oldumu ben eve çıktım zayıf olanı verdiler saha kilolu olan kuvezde cigeri hiç gelişmemiş 1 hafta kalcak ama allah dağına gore kar veriyo ben berbatım gazım cikmiyo sancim var boynum zedelenmiş kukunclarim nefes aldiğimda agrım var idarrimi tutamıyorum yaparken canim agriyo büyük abdest yok yapamıyorum sürekli lavman yaptılar üst bölümdeki gaz gitmiyo büyük kizim kıskançlık yapiyo çocuğu eline aliyo biseyler yapiyo mama yedircem diyo sütüm yok ilk gün geldi sonra bu kadar ilaca bukadar sıkıntı ya kesildi gitti sağma makinası aldim anlıyacağınız pert oldum diğer kiz kuvezden gelseydi ne olurdu bilmiykrum
Benim biri han biri makat duruyo canim dunde benim kasigim sancidi sabah gidevem bakaiim ne diyecek doktorumKızlar merhaba 26 haftalık İkiz hamileyim iki gün önce sağa kasığımda çok ağır oldu doktora gittiğimde sağdaki bebek kafa üstü dönmüş dedi kafası aşagıya dönmüş soldaki kız bebek hep öyleydi sizin bebekleriniz nasıl duruyordu ve benim hafif kaşık ağrılarım oluyor bu normal mi