-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.521
35 +4 canimhttps://www
kac haftalıksın canım
iyiyiz canim teskekur ederim. Evimize gectik cok sukur degerlerimiz iyiydi yarin yine kontrolumuz var. Insallah her sey yolundadir.
Canım ne oldu kaçıncı haftandasinTup bebek canim. Cift yumurta ikizleri. Ben transfer olduktan hemen sonra gunde 3 defa surekli progeatani kullandim. 3. Ayimda 2 kere kanamam olmustu o yuzden kesmedi hic. 20 kusurlerde tam hatirlamiyorum hersey normale donunce gunde 2 ye dusurdu ama simdi kasilmalarim baslayinca ve erken dogum riskine karsi tekrar 3 e cikardi. Magnezyum, elevit multivitamin ve demir haplarida ayrica kullaniyorum. Ama magnezyuma yeni baslatti kasilmalarim baslayinca sabah aksam kullaniyorum.
Dogum yapanlar ayri bir topikte devam ediyor:)ben de tesadufen gordumBu topige nolllmus böyle günlerdir kimsecikler uğramamış herkes iyi mi herşey yolunda mi doğun yapan yapıp da bebeğini kucaklayalar neredesiniz...
nerede devam ediyorlar??Dogum yapanlar ayri bir topikte devam ediyor:)ben de tesadufen gordum
nerede devam ediyorlar??
tesekkur ederimLink kopyalama yapadim. Ama baslik soyle:
2018 dogum yapmis ikiz anneleri
Insallah cabuk toparlar yavrular saglikla eve goturursunuz. Ciger icin igne olmus muydun?Kızlar doğum yaptım ama bebekler kuozde ciğerleri gelişmemiş şeker kaynaklara biseyler varmış dua edin bize
Yok canım 34e kadar diyorlardı okudugumyerler ilk dozu yaptılar 1 saat sonra falan doğum olduInsallah cabuk toparlar yavrular saglikla eve goturursunuz. Ciger icin igne olmus muydun?
Kızlar ben 28 . haftalık gebeyim doktora dedim bana ciğer geliştirici iğne vermedi üniversite hastanesi biz veriyoruz niye ya ikiz zaten erken doğum oluyor acaba hepiniz mi kullandınız
Oluyor canım uzun süredir hatta şimdi daha çok oluyor yürümek başlı başına eziyetKızlar ben 27 deyim sizde de sertlik oluyor mu alttan
Bakiyim bendeLink kopyalama yapadim. Ama baslik soyle:
2018 dogum yapmis ikiz anneleri
Banada yapma Dı universite hast. Prof gereksiz yere zarar dedi. Kuzu kuzu bekliyorum aşka Dr a gidip yaptırsam mi diye bile düşündüm. Ama vardır bildiği diyorum.Kızlar ben 28 . haftalık gebeyim doktora dedim bana ciğer geliştirici iğne vermedi üniversite hastanesi biz veriyoruz niye ya ikiz zaten erken doğum oluyor acaba hepiniz mi kullandınız