- 2 Ağustos 2018
- 596
- 631
- 31
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.141
Aman allahimm kendim doğurmuş kadar heyecan yaptimCanım arkadaşlarım doğumum oldu.
Bugün doğuma alındim . Çok direndim ama vakti gelmiş dediler :)
Bebeklerim 1990 ve 2040 doğdu tam olarak . 34+6 da doğum yapmış oldum .
Spinal sezeryan yapıldı bende öyle istemiştim zaten . Ameliyat çok iyiydi . Çok şükür çabuk da ayaklandım
Gelelim bebeklere , kuveze alındılar . Gözetim altında tutalım dediler . Ciğer gelisgelişt vurdular ama 2 saat içinde doğuma aldılar etkisi olmadı sanırım . Ama bebekler iyi görünüyordu . Baya agladilar doğunca :)) çok şükür ciddi bir durumları yok dendi . Umarım yakın zamanda kavusurum onlara :) süt sagip gonderdik
36 diye direndim ama nasip böyleymiş :))
Aaa dayanamadın dimi arkamdan hemen :)))) sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah canm. Tez zamanda kavuşursn inşallah bebeklerne. Ne kadar kalacaklar küvezde bişi dedimi doktor. Yine benden bi kaç gün fazla dayandın tebrik ederm. Bol bol neskafe iç canm boyun başöağrısına iyi geliyor. .Canım arkadaşlarım doğumum oldu.
Spinal sezeryan yapıldı bende öyle istemiştim zaten . Ameliyat çok iyiydi . Çok şükür çabuk da ayaklandım
Gelelim bebeklere , kuveze alındılar . Gözetim altında tutalım dediler . Ciğer gelisgelişt vurdular ama 2 saat içinde doğuma aldılar etkisi olmadı sanırım . Ama bebekler iyi görünüyordu . Baya agladilar doğunca :)) çok şükür ciddi bir durumları yok dendi . Umarım yakın zamanda kavusurum onlara :) süt sagip gonderdik
Oh maşallah canim maşallah allahım korusun sizi.çok kalmazlar bence.nasip buymuş.benziyorlar dimi birbirlerine ay ne tatlılardir simdı. Bu arada temizlik bitmismiydi :)Canım arkadaşlarım doğumum oldu.
Aman allahimm kendim doğurmuş kadar heyecan yaptimhayirli olsun bebeklerinin iyi olmasinada cok sevindim tez zamanda kollarina alirsin insallah canim bu arada suyun mu geldi açilmamı ilerledi ne sebeple alindin doğuma neye göre karar verdiler
Aaa dayanamadın dimi arkamdan hemen :)))) sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah canm. Tez zamanda kavuşursn inşallah bebeklerne. Ne kadar kalacaklar küvezde bişi dedimi doktor. Yine benden bi kaç gün fazla dayandın tebrik ederm. Bol bol neskafe iç canm boyun başöağrısına iyi geliyor. .
İlk ben gördüm ama çok kısa gördüğüm için dikkat edemedim . Eşim uzun süre görmüş . Ayniydi ikiside dedi . Hatta sana çok benzettim dedi . Bilmem artık :))Oh maşallah canim maşallah allahım korusun sizi.çok kalmazlar bence.nasip buymuş.benziyorlar dimi birbirlerine ay ne tatlılardir simdı. Bu arada temizlik bitmismiydi :)
Canim ciktik ilk de kendimi cabuk toparlamistim 4 gun oldu hala jendime gelemedim sarilik cikti cocujlarda sukur iyiler bende su kasinti hala gecme di bugun igne vuruldum bakalim insallah gececek ilk dogumda yarim olmustum ama cabuk toparlanmistim simdi de insallah toparlanacagiz sende hayirlisi ile atlatirsin insallahİlk doğumunla bunun farkı neydi canım . Biri spinal diğeri epidural mi . Bebeklerinle nasılsın peki çıktınız mi hastaneden . Walla haftası yaklaşan heyecanlanıyor sizler doğum yapınca :)
Gözün aydın canım...Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah...en kısa zamanda kavuşursun bebeklerine inşallah...maşallah kiloları çok az değil küvezde çok kalmazlar inşallah...biliyorsun ben 30+1’de acilen doğum yapmıştım 1350/1400 kilo doğmuşlardı...27 gün oldu bebeklerim hala solunum cihazına bağlı küvezdeler dualarını bekliyorum...Canım arkadaşlarım doğumum oldu.
Ayy rabbim size bağışlasın cok sevindim iyi geçtiğine :)Canım arkadaşlarım doğumum oldu.
Hayirli olsun saglikla buyutun insallah. Ben dr uma epidural sezaryeni sordum. Ikizlerde tam gevseme olmuyor genel anestezi yapariz dedi. Spinalden bahsetmedi. Ama burda gordugum kadariyla yapanlar var. Kafam karisti.Çok kalmazlar umarım . Ciddi birşey yok gibiydi ama bilemiyorum ki canım . Duruma göre bilgi verecekler . 2 bardak acı kahve içtim. Henüz baş ağrım olmadi inşallah olmaz . Senden ozendim kiiiiiiz :)) ama benim bebislrim kuvezde . Bende bu esnada toparlanmaya bakıyorum sürekli yürüdüm açıldım . Çarşamba taburcu olup bebeklerime gideceğim şuan gönderiyorlar maalesef
Aralarındaki 50 gr için mi seni okadar korkuttular doktorlara şaşırıyorum benimkilerin arasında 500 gr fark var. Hayırlı olsun canım çok kalmazlar benimkiler 8 gün kaldı şahsen ben o sürede çok toparlandım uyudum dinlendim emzirmeye gittiğimde cesaretimi topladım orada baya rahatladım eve geldiğimizde ilk banyolarını ben yaptırdım ki daha önce 2 kilo bebek görmemiştim bile.. evdede hiç korkmadan herşeyi yaptım direk eve gelseydik ben bukadar cesaretli olamazdım. Tıptamı bebeklerin yoksa devlete sevk edildimiCanım arkadaşlarım doğumum oldu.
Ben acilden girdim doğuma daha önce hiç konuşulmamıştı doktoru da ilk kez gördüm. Anestezi ekibi ikiz deyince ful anestezi yaparsak 2. Bebeğede geçer spinal yapalım dediler ve yaptılar. Hiçbir sıkıntı yaşamadım 6 saat sonra yoğun bakımdan çıktım direk yürüdüm hemde baya gezmiştim :))Hayirli olsun saglikla buyutun insallah. Ben dr uma epidural sezaryeni sordum. Ikizlerde tam gevseme olmuyor genel anestezi yapariz dedi. Spinalden bahsetmedi. Ama burda gordugum kadariyla yapanlar var. Kafam karisti.
Ne guzel kolaylikla atlatmisiniz. Bi spinali de sorayim bakalim. Genel anesteziden yana gibi dr. 36. Haftada aliriz diyorBen acilden girdim doğuma daha önce hiç konuşulmamıştı doktoru da ilk kez gördüm. Anestezi ekibi ikiz deyince ful anestezi yaparsak 2. Bebeğede geçer spinal yapalım dediler ve yaptılar. Hiçbir sıkıntı yaşamadım 6 saat sonra yoğun bakımdan çıktım direk yürüdüm hemde baya gezmiştim :))
Aralarındaki 50 gr için mi seni okadar korkuttular doktorlara şaşırıyorum benimkilerin arasında 500 gr fark var. Hayırlı olsun canım çok kalmazlar benimkiler 8 gün kaldı şahsen ben o sürede çok toparlandım uyudum dinlendim emzirmeye gittiğimde cesaretimi topladım orada baya rahatladım eve geldiğimizde ilk banyolarını ben yaptırdım ki daha önce 2 kilo bebek görmemiştim bile.. evdede hiç korkmadan herşeyi yaptım direk eve gelseydik ben bukadar cesaretli olamazdım. Tıptamı bebeklerin yoksa devlete sevk edildimi
Yaa çok duygulandım Rabbim Analı babalı büyütsün gözünüz aydın haftan güzel hiç dert etme çok durmazlar küvezde. Sana da geçmiş olsun arkadaşım:)Canım arkadaşlarım doğumum oldu.
Yaa çok duygulandım Rabbim Analı babalı büyütsün gözünüz aydın haftan güzel hiç dert etme çok durmazlar küvezde. Sana da geçmiş olsun arkadaşım:)
Bebeğin 4. Kattadır canım acilden gir kadın doğumun oradaki asansörle çık direk yoğun bakımın önünde telefon var rica edin gösterebilirler bende görüş saati dışında girdim gördüm ilk rica ettik ameliyattan çıktım diye aldılar kimliğinle git mutlaka. Muhtemelen bebeklerini emzirmen için hastaneye yatırırlar senide 3. Katta emziren refakatçı annelerin kaldığı oda var hemşireler sana kal derse orada kalırsın 3 saatte bir emzirirsin kuzularını dolu olsa bile şehir dışından gelenin önceliği varDevlete sevk ettiler canım ya . Şimdi hazırlanıyorum eşimle gideceğim gitmek yasak dendi ama tüm gün uyuyamadım . Dun gelen sutum bugün bir damla bile gelmedi . Disarda yürüyormuş gibi yaparım dedim bu şekilde duramayacagim onları görmek istiyorum