2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Aman allahimm kendim doğurmuş kadar heyecan yaptim hayirli olsun bebeklerinin iyi olmasinada cok sevindim tez zamanda kollarina alirsin insallah canim bu arada suyun mu geldi açilmamı ilerledi ne sebeple alindin doğuma neye göre karar verdiler

Aaa dayanamadın dimi arkamdan hemen :)))) sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah canm. Tez zamanda kavuşursn inşallah bebeklerne. Ne kadar kalacaklar küvezde bişi dedimi doktor. Yine benden bi kaç gün fazla dayandın tebrik ederm. Bol bol neskafe iç canm boyun başöağrısına iyi geliyor. .

Oh maşallah canim maşallah allahım korusun sizi.çok kalmazlar bence.nasip buymuş.benziyorlar dimi birbirlerine ay ne tatlılardir simdı. Bu arada temizlik bitmismiydi :)

Kasilmalarim çok fazla arttı . 100 e vuruyordu ve sıklaştı . Tek plasentadan beslendijleri için bu kasılma plesantadan bebekleri ayırabilir ve ikisinide kaybederiz saniyeler içerisinde dedi doktor . Bende öyle olunca riske atmadım korktum ve doğumu kabul ettim canım

Çok kalmazlar umarım . Ciddi birşey yok gibiydi ama bilemiyorum ki canım . Duruma göre bilgi verecekler . 2 bardak acı kahve içtim. Henüz baş ağrım olmadi inşallah olmaz . Senden ozendim kiiiiiiz :)) ama benim bebislrim kuvezde . Bende bu esnada toparlanmaya bakıyorum sürekli yürüdüm açıldım . Çarşamba taburcu olup bebeklerime gideceğim şuan gönderiyorlar maalesef

Oh maşallah canim maşallah allahım korusun sizi.çok kalmazlar bence.nasip buymuş.benziyorlar dimi birbirlerine ay ne tatlılardir simdı. Bu arada temizlik bitmismiydi :)
İlk ben gördüm ama çok kısa gördüğüm için dikkat edemedim . Eşim uzun süre görmüş . Ayniydi ikiside dedi . Hatta sana çok benzettim dedi . Bilmem artık :))
Amin canım sağolasın

Temizliği baya yaptı eşim . Beni de baya şaşırttı . Ev temizdi şükür . Birtek mutfakta bulaşıklar vardı ve mutfağın cami ve fayanslari kalmıştı geriye :)) artık eve gidince kolları sivayip mutfağa bı girer

İlk doğumunla bunun farkı neydi canım . Biri spinal diğeri epidural mi . Bebeklerinle nasılsın peki çıktınız mi hastaneden . Walla haftası yaklaşan heyecanlanıyor sizler doğum yapınca :)
Canim ciktik ilk de kendimi cabuk toparlamistim 4 gun oldu hala jendime gelemedim sarilik cikti cocujlarda sukur iyiler bende su kasinti hala gecme di bugun igne vuruldum bakalim insallah gececek ilk dogumda yarim olmustum ama cabuk toparlanmistim simdi de insallah toparlanacagiz sende hayirlisi ile atlatirsin insallah

Gözün aydın canım...Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah...en kısa zamanda kavuşursun bebeklerine inşallah...maşallah kiloları çok az değil küvezde çok kalmazlar inşallah...biliyorsun ben 30+1’de acilen doğum yapmıştım 1350/1400 kilo doğmuşlardı...27 gün oldu bebeklerim hala solunum cihazına bağlı küvezdeler dualarını bekliyorum...

Ayy rabbim size bağışlasın cok sevindim iyi geçtiğine :)

Hayirli olsun saglikla buyutun insallah. Ben dr uma epidural sezaryeni sordum. Ikizlerde tam gevseme olmuyor genel anestezi yapariz dedi. Spinalden bahsetmedi. Ama burda gordugum kadariyla yapanlar var. Kafam karisti.

Aralarındaki 50 gr için mi seni okadar korkuttular doktorlara şaşırıyorum benimkilerin arasında 500 gr fark var. Hayırlı olsun canım çok kalmazlar benimkiler 8 gün kaldı şahsen ben o sürede çok toparlandım uyudum dinlendim emzirmeye gittiğimde cesaretimi topladım orada baya rahatladım eve geldiğimizde ilk banyolarını ben yaptırdım ki daha önce 2 kilo bebek görmemiştim bile.. evdede hiç korkmadan herşeyi yaptım direk eve gelseydik ben bukadar cesaretli olamazdım. Tıptamı bebeklerin yoksa devlete sevk edildimi

Hayirli olsun saglikla buyutun insallah. Ben dr uma epidural sezaryeni sordum. Ikizlerde tam gevseme olmuyor genel anestezi yapariz dedi. Spinalden bahsetmedi. Ama burda gordugum kadariyla yapanlar var. Kafam karisti.
Ben acilden girdim doğuma daha önce hiç konuşulmamıştı doktoru da ilk kez gördüm. Anestezi ekibi ikiz deyince ful anestezi yaparsak 2. Bebeğede geçer spinal yapalım dediler ve yaptılar. Hiçbir sıkıntı yaşamadım 6 saat sonra yoğun bakımdan çıktım direk yürüdüm hemde baya gezmiştim :))

Ne guzel kolaylikla atlatmisiniz. Bi spinali de sorayim bakalim. Genel anesteziden yana gibi dr. 36. Haftada aliriz diyor

Devlete sevk ettiler canım ya . Şimdi hazırlanıyorum eşimle gideceğim gitmek yasak dendi ama tüm gün uyuyamadım . Dun gelen sutum bugün bir damla bile gelmedi . Disarda yürüyormuş gibi yaparım dedim bu şekilde duramayacagim onları görmek istiyorum

Kızlar hepinize cevap yazamadım ama yazacağım sonra inşallah
Süt çok uğraştıriyor beni . İster istemez stres de yapıyorum
Allah razı olsun . Görüşmek üzere

Yaa çok duygulandım Rabbim Analı babalı büyütsün gözünüz aydın haftan güzel hiç dert etme çok durmazlar küvezde. Sana da geçmiş olsun arkadaşım:)

melek411 canım nasılsın. Toparlayabildinmi biraz. Bebeklerden iyi haberler alıyorsn dimi. Merak ediyorum seni ama yoğınluktan arada fırsat bulup hemen giriyorm. İsimlerni ne karar verdin. Benm kızlar son anda çark etti ve Çınar ile defne koyduk isimlerini ablalarının isteği üzere. Dün kimlik başvurusu yaptık. Hâlâ inanamyorum bazen bu bebekler mucizeler benm mi diyorum. Bu arada ikisi çok ağlayınca kafalarını birbirne değdirerek yatryorum sakinleşiyorlar tavsiye ederm kucakladpnda yavrularını

Yaa çok duygulandım Rabbim Analı babalı büyütsün gözünüz aydın haftan güzel hiç dert etme çok durmazlar küvezde. Sana da geçmiş olsun arkadaşım:)

Amin canım amin. Şimdilik sure vermiyorlar gidişata göre değerlendiririz diyorlar . Biri kendi soluyor . Digerinin burnunda oksijen takılı . Sağol arkadaşım

Bebeğin 4. Kattadır canım acilden gir kadın doğumun oradaki asansörle çık direk yoğun bakımın önünde telefon var rica edin gösterebilirler bende görüş saati dışında girdim gördüm ilk rica ettik ameliyattan çıktım diye aldılar kimliğinle git mutlaka. Muhtemelen bebeklerini emzirmen için hastaneye yatırırlar senide 3. Katta emziren refakatçı annelerin kaldığı oda var hemşireler sana kal derse orada kalırsın 3 saatte bir emzirirsin kuzularını dolu olsa bile şehir dışından gelenin önceliği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…