- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.101
Çok teşekkürler ederim çok sağolCanım beninkilerde 1 hafta geride ikiside . Ben özellikle şunu sordum . Bu geriliği neye göre belirliyorsunuz dedim kilo mu diye sordum evet dedi . Yani 34 haftalıkken 33 göründüler ama 34 haftalık gelişimleri oluyormuş yani örneğin ciğer gelişimi 33 haftalık olmuyor.tamamen kiloyla alakalı . Ben 34+3 de gittiğimde biri 2200 diğeri 2248 olmuştu . Eee napalim 3 er kilo çocuk doguramicaz ama İnanki o kadar sorun etmicem dedim artık . Elimden gelen birşey yok ayrıca ölçümler oynayıp duruyor . Haftaya bir bakarsın 1400-1500 der şaşırır kalirsinn bu kadar Gr nasıl almış dersin . Sen diğer ölçümun yanlisligindan şüphelenirsin ama doktorun hiç renk vermez bebeğin iyi kilo almış der
Çok teşekkürler ederim çok sağol
inşallah senin dedigin gibi olur canım bakalım haftaya ne diyecek
Amin seninde inşallahİnşallah güzel şeyler duyarsin canım . Allah hakkında güzel şeyler eylesin..
Ev taşıycaz 20 si gibi onun toplanması bir tanısam sağlıkla insallah sonra okullar açılıyor zaten iş çok bebelerim üzmez ınsaĺlah bu sürede beni.Ay evet ya sohbet muhabbet yok artık hıc . Sen nasılsın ? :)
Evet biz çok kere kalksak ta hala az çok uyuyoruz yakındır bizimde o günler :)
Yine varım da elimde telefon değil artık bebeklerim var. Sabaha kadar emişiyoruz alt alıyoruz biri uyuyor biri kalkıyor. Az kaldı seninde sabır canm
Çok teşekkür ederm canm. Ayaklandım valla hemen ertesi gün otur kalk otur kalk bebek emzirmek zorunda olunca pek te yatılmıyor. Yürüyüş te yapmak zorunda kalınca bide ameliyt sonrası için yatmak yok. Ama değer yaHayırlı olsun canım çok sevindim tez zamanda ayaklan inşaallah geçmiş olsun bebeklerinle çok mutlu ol :)
Ev taşıycaz 20 si gibi onun toplanması bir tanısam sağlıkla insallah sonra okullar açılıyor zaten iş çok bebelerim üzmez ınsaĺlah bu sürede beni.
Yine varım da elimde telefon değil artık bebeklerim var. Sabaha kadar emişiyoruz alt alıyoruz biri uyuyor biri kalkıyor. Az kaldı seninde sabır canm
Valla sorma düsün düşün bende aynı durumdayım benimde yardımcım yok malesef.okullar taşınma bebeler allahım hepimize yardım etsin önce sağlık versin ve bize eşimize güç.allaha emanetiz.Bende tam senin haftanda taşındım canım. İnsan çok yoruluyor . Yardım eden olsada düzeni kuran sen oluyorsun. Okullar beni de düşündürüyor . Üzerine birde bebekler . Yanlızım nasil üstesinden geleceğimi bilmiyorum . Allah'a sığınıyorum sadece ama düşünmeden de edemiyorunn
Evet ama sen en zorunu başardın say.35 hafta dasin sonrasında illaki bir süre sonra düzen gelir sanırım. Yada gelmeli :)Zaman daraliyor ve bende korku artıyor . Biri uyusa diğeri uyanıyor diyor ikiz anneleri ve sen .. nasıl başediliyor . Diğer çocuğum , eş, işler , yemek vs kendime hiç vaktim olmayacak galiba .. neyse yinede sonraki aşama bu . İlk olarak bı doğurup alalimda . Sonrası Allah Kerim diyelim
Ya biraz yorulunca bu vajinaya ağrı normal dimi bel değil genelde direk vajina bende.orasına baskımi ağrımı zonklama mi artık neyse o.Bende tam senin haftanda taşındım canım. İnsan çok yoruluyor . Yardım eden olsada düzeni kuran sen oluyorsun. Okullar beni de düşündürüyor . Üzerine birde bebekler . Yanlızım nasil üstesinden geleceğimi bilmiyorum . Allah'a sığınıyorum sadece ama düşünmeden de edemiyorunn
Ya biraz yorulunca bu vajinaya ağrı normal dimi bel değil genelde direk vajina bende.orasına baskımi ağrımı zonklama mi artık neyse o.
Canım bebeklerin yanından ayrılamıyorum ama şu anndaha çok yeniyiz yoruluyorlar az emiyorlar uyuyorlar acıkıyorlar sık sık emzirmek gerekiyor. Ama günden güne değişyorlar emin ol bugn mesela daha uzun süreli uyudular ve dinlenebildm. Aynı anda uyandıklarıda oluyor az önce mesela ikisini aynı anda emzirdm aynı anda yatırdm. Korkma gerçekten doğum çok rahat oldu sonrası zaten mutluluk. Az kaldı seninde bak. Bende oldumu olcakmı derken bugn 4 gün bitti.Zaman daraliyor ve bende korku artıyor . Biri uyusa diğeri uyanıyor diyor ikiz anneleri ve sen .. nasıl başediliyor . Diğer çocuğum , eş, işler , yemek vs kendime hiç vaktim olmayacak galiba .. neyse yinede sonraki aşama bu . İlk olarak bı doğurup alalimda . Sonrası Allah Kerim diyelim
Acile git canım. Son günlerde hissetmedğin kasılmalar olabilir. Ben az ağrı hissederken yattığm zamanda ilaçlarla az durduklarında ağrımı nst de 98 gördm.en ufak bişeyde değişik ağrıda gel demişti bana doktorm2 saattir yolunda gitmeyen bir durum var bende . Ayaktaysam kitleniyorum alta doğru bı sızı giriyor ama kasılma yok . Kizimda kasilmayla suyum geldi . Şimdi bebeklerden bir tanesi kanala girmeye başlamış demişti Dr . O mu kendini itiyor yoksa doğuracak miyim ya . Doğurmak istemiyorum daha . Fikri olan yazsin . Baktım olmadı acile gideceğim dinlemeye aldım kendimi
Valla bende hep var o ama sende ilk se farklıysa dinlenince geçmezse acil e git canim.2 saattir yolunda gitmeyen bir durum var bende . Ayaktaysam kitleniyorum alta doğru bı sızı giriyor ama kasılma yok . Kizimda kasilmayla suyum geldi . Şimdi bebeklerden bir tanesi kanala girmeye başlamış demişti Dr . O mu kendini itiyor yoksa doğuracak miyim ya . Doğurmak istemiyorum daha . Fikri olan yazsin . Baktım olmadı acile gideceğim dinlemeye aldım kendimi
Doğum kanalında ise kemiklerini esnetiyordur onun acısı ağrısı olabilir canim2 saattir yolunda gitmeyen bir durum var bende . Ayaktaysam kitleniyorum alta doğru bı sızı giriyor ama kasılma yok . Kizimda kasilmayla suyum geldi . Şimdi bebeklerden bir tanesi kanala girmeye başlamış demişti Dr . O mu kendini itiyor yoksa doğuracak miyim ya . Doğurmak istemiyorum daha . Fikri olan yazsin . Baktım olmadı acile gideceğim dinlemeye aldım kendimi