- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- Konu Sahibi marbling817
- #12.161
melek411 canım nasılsın. Toparlayabildinmi biraz. Bebeklerden iyi haberler alıyorsn dimi. Merak ediyorum seni ama yoğınluktan arada fırsat bulup hemen giriyorm. İsimlerni ne karar verdin. Benm kızlar son anda çark etti ve Çınar ile defne koyduk isimlerini ablalarının isteği üzere. Dün kimlik başvurusu yaptık. Hâlâ inanamyorum bazen bu bebekler mucizeler benm mi diyorum. Bu arada ikisi çok ağlayınca kafalarını birbirne değdirerek yatryorum sakinleşiyorlar tavsiye ederm kucakladpnda yavrularını
Ben iyiyim canım kendimi düşünmüyorum ki hiç . Aklım bebeklerde . Bugün gittim gördüm iyi görünüyorlardı ama başındakiler daha 24 saat oldu gelişimlerine bakacağız dediler . Süt getirmeye çalışıyorum . Dün geliyordu bugün yok . Gece uyuyamadım stres de yaptım . Bugün eczaneden milkplus malt içeceği aldik onları tüketmeye çalışıyorum . İnşallah sutum gelir . Kuvez olayı gerçekten zor . İnsanın aklı kalıyor .
Bebeklerim çok tatliydi yüzleri gözümün önünden gitmiyor . Yavrularımi kucaklayamasamda baktım baya . Onları kucaklayacagi günü hasretle bekliyorum