2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım bebeklerin yanından ayrılamıyorum ama şu anndaha çok yeniyiz yoruluyorlar az emiyorlar uyuyorlar acıkıyorlar sık sık emzirmek gerekiyor. Ama günden güne değişyorlar emin ol bugn mesela daha uzun süreli uyudular ve dinlenebildm. Aynı anda uyandıklarıda oluyor az önce mesela ikisini aynı anda emzirdm aynı anda yatırdm. Korkma gerçekten doğum çok rahat oldu sonrası zaten mutluluk. Az kaldı seninde bak. Bende oldumu olcakmı derken bugn 4 gün bitti.

İnşallah yatıyorum kalkıyorum önce sağlıklı sonra uslu çocuklar diliyorum Allah'tan . Çok yormazlar inşallah . Senin erken olmasına rağmen güzel sonuçlandı . 34+3 ama kuveze gerek kalmadı yanindalardi falan . Gerçekten çok şanslısın . Küçük olmalarının getirdiği bir sıkıntı var mı peki ? Bu arada kıyafetler ne durumda premature almak şart mı :)

Agrimi dinlerken uyumuşum. Şuan iyi gibiyim . Acilde en nefret ettiğim hemen açılma var mı yok mu kontrol etmeleri . Sırf ondan kaçıyorum yha E Egemce2012 N NVLN
Ben açılın herseyin den nefret ediyorum birde ben unv nin açılına gidiyorum ne okur ne olmaz diye orası hepten sorun.evet uyku en iyj ilaçtır zaten.bende çoğu ağrının ciddiyetine uykudan sonra karar veririm.uyku sonrası devamsa sorun olabilir diyorum.hadi ağrısız sorunsuz 1kac hafta dayan inşallah daha canim.

Ben açılın herseyin den nefret ediyorum birde ben unv nin açılına gidiyorum ne okur ne olmaz diye orası hepten sorun.evet uyku en iyj ilaçtır zaten.bende çoğu ağrının ciddiyetine uykudan sonra karar veririm.uyku sonrası devamsa sorun olabilir diyorum.hadi ağrısız sorunsuz 1kac hafta dayan inşallah daha canim.
Acil yazdım ama düzeltme açılına olmuş.

Slm hanımlar 19+6 haftalık hamileyim bebeklerimin birinin suyu az olduğunu söylediler enfeksiyonumda arttığı için su kaçağından şüpheleniyorlar iki gündür serum antibiyotik veriyorlar pek iyi düşünmüyor doktorlar benim gibi aynı durumu yaşayan varmı

İnşallah yatıyorum kalkıyorum önce sağlıklı sonra uslu çocuklar diliyorum Allah'tan . Çok yormazlar inşallah . Senin erken olmasına rağmen güzel sonuçlandı . 34+3 ama kuveze gerek kalmadı yanindalardi falan . Gerçekten çok şanslısın . Küçük olmalarının getirdiği bir sıkıntı var mı peki ? Bu arada kıyafetler ne durumda premature almak şart mı :)
Kıyafetler alttan çorapla desteklenince prematüreye gerek yok. 4 gün bitti bugn ve değişmeye başladılar bence prematüreyr gerek yok. Küçük olmalarının getirdiği bir sıkıntıda yok çok şükür. Rahat ol sen benden daha geç doğm yapcaksn bak senin zaten olmaz allahn izniyle bir sıkıntı.

Acile gittim Eskişehir'e sevk edildim sancılar ilerledi . 1 cm acikligim varmış . Serum bağlandı bekliyorum . Doğuma hiç ama hiç hazır hissetmiyorum hissedemiyorum olmuyor . Ağladım açılma olduğunu duyunca . Şimdi bekliyorum bakalım . Durumdan haberdar ederim yinede herşeyin hayırlısı

Bende üni acilindeyim . Gerçekten berbatmis ilk kez geliyorum aciline

Kıyafetler alttan çorapla desteklenince prematüreye gerek yok. 4 gün bitti bugn ve değişmeye başladılar bence prematüreyr gerek yok. Küçük olmalarının getirdiği bir sıkıntıda yok çok şükür. Rahat ol sen benden daha geç doğm yapcaksn bak senin zaten olmaz allahn izniyle bir sıkıntı.

Bugün 34+6 oldu . Pek ilerleyemeyecegim galiba . Hayalimdeki 37 zaten olmayacak ama 36 yi da mı goremeyecegim demeye başladım . 1 cm açılma az ama ilerlerse diye ateş atıyorum

Acile gittim Eskişehir'e sevk edildim sancılar ilerledi . 1 cm acikligim varmış . Serum bağlandı bekliyorum . Doğuma hiç ama hiç hazır hissetmiyorum hissedemiyorum olmuyor . Ağladım açılma olduğunu duyunca . Şimdi bekliyorum bakalım . Durumdan haberdar ederim yinede herşeyin hayırlısı
Melek canim nasil oldun haber bekliyorum heyecanla benimde bi kac gündür çati ağrısı çekiyorum bebekler doğum kanalina girmismi diye korkuyorum yarin kontrolüm var en son kontrolde rahim uzunluğu 29 mm di bu arada gönlünü ferah tut haftan kötü değil iyi düsun iyi olsun iyi haberlerini bekliyoruz

O haftalarda bendede olmustu korkup doktorumu aradim hastaneye gel bakalim demişti ara ara oluyodu en son 25. Haftamda dayanamayip doktorum ntsye aldi korkulacak bise yok dedi hersey normal cok ayakta kalip kendini yormussun dedi gercektende öyleydi o dönem hiicc dikkat etmemistim camasir bulasik ütü evi süpür herseyi yapiyodum bütün gün ayakta kaliyodum sonra yürüyüs yok zaruri ihtiyaclar dışında dedi dikkat et sende yormamaya çalis
Ya biraz yorulunca bu vajinaya ağrı normal dimi bel değil genelde direk vajina bende.orasına baskımi ağrımı zonklama mi artık neyse o.

O haftalarda bendede olmustu korkup doktorumu aradim hastaneye gel bakalim demişti ara ara oluyodu en son 25. Haftamda dayanamayip doktorum ntsye aldi korkulacak bise yok dedi hersey normal cok ayakta kalip kendini yormussun dedi gercektende öyleydi o dönem hiicc dikkat etmemistim camasir bulasik ütü evi süpür herseyi yapiyodum bütün gün ayakta kaliyodum sonra yürüyüs yok zaruri ihtiyaclar dışında dedi dikkat et sende yormamaya çalis
Yormamak nasıl olacak hic bilmiyorum bu hafta tasinicam bir oğlum var elimden geleni yapmaya calisoyoRum ama allahım yardım etsin cumlemize sağol canim

Canım arkadaşlarım doğumum oldu.
Bugün doğuma alındim . Çok direndim ama vakti gelmiş dediler :)

Bebeklerim 1990 ve 2040 doğdu tam olarak . 34+6 da doğum yapmış oldum .

Spinal sezeryan yapıldı bende öyle istemiştim zaten . Ameliyat çok iyiydi . Çok şükür çabuk da ayaklandım

Gelelim bebeklere , kuveze alındılar . Gözetim altında tutalım dediler . Ciğer gelisgelişt vurdular ama 2 saat içinde doğuma aldılar etkisi olmadı sanırım . Ama bebekler iyi görünüyordu . Baya agladilar doğunca :)) çok şükür ciddi bir durumları yok dendi . Umarım yakın zamanda kavusurum onlara :) süt sagip gonderdik

36 diye direndim ama nasip böyleymiş :))

X