2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ah şu uykusuzluk yok mu mahvediyor beni de . Gece geç yatıyorum sabahta erkenden kalkıyorum şaşırıyorum kendime . Bende artık altımda daha sert vuruşlar hissediyorum . Suyum patlayiverecek gibi bir his veriyor sızlıyor

Amin S Sebnem1453 inşallah hayırlı haftalarda alırız bebeklerimizi . Max tam 37. Haftamda dogursam bugün bitti zaten 18 günüm kalmış oluyor . Böyle hesaplayınca zaman kalmadı diyorum :)

Amin S Sebnem1453 inşallah hayırlı haftalarda alırız bebeklerimizi . Max tam 37. Haftamda dogursam bugün bitti zaten 18 günüm kalmış oluyor . Böyle hesaplayınca zaman kalmadı diyorum :)
Çoğu gitti azi kaldi az daha dişimizi sıksak 37. Haftada ne büyük mutlulukbende gece sabaha kadar uyuyamadiğim yetmiyormus gibi sabahta erkenden uyaniuorum sanirim antremana erken başladik

Çoğu gitti azi kaldi az daha dişimizi sıksak 37. Haftada ne büyük mutlulukbende gece sabaha kadar uyuyamadiğim yetmiyormus gibi sabahta erkenden uyaniuorum sanirim antremana erken başladik

Sen belki 38 leri bile görürsün canım . Yonca adında bir arkadaşımız vardı 38 de doğum yapmıştı çift yumurtalarını

Maşallah darisi başima gerci o zamana kadar ben ne olurum allah bilir simdiden nefes almak bile zorlaşti bu arada çatlak oldumu sende canim

N NVLN bebeklerinle nasıl gidiyor sütün geldi mi . Ay çok soru var aklımda ama seni oyalamak istemiyorum :))
Emiyorlar canım şükür sıkıntı yaşamadım. Şeker ölçümü yapılıyor her 2 saatte bugn gece son yapıldı süt yetiyormu diye şimdilik yeterli dediler. Yarın taburcu olcaz akşam üstü sıkıntı olmazsa allahın izniyle. Çok güzeller canım inşallah sende sağ salim alırsın kucağna.

Amin ya canım amin . Senden sonra doğum stresim iyice arttı . Ne zaman doğuracağım ki nasıl olur ki diye düşünüyorum.. inşallah bende sıkıntısız atlatirim . Sen atlattin çok şükür . Bebeklerin kim bilir nasıl tatlıdır . İkisini emzirmek nasıl farkli bir duygudur . Allah'ım yarabbim darısı bizlerin başına

Maşallah kuzulara allahım korusun.darısı başımiza

Yaaa varya anlatılmaz duygular yaşıyorum. İkisini aynı anda emziriyorum bazen çok güzel oluyor ya iki göğsnde iki can senden besleniyor. Doğum çok kolay oldu ben batikonla siliyorlar sanıyorum ameliyat baladğnda meğer oğlum geliyormuş ağlamasını duydm birden. 19.05 te iğne vuruldu belden. 19.13 te oğlum oldu 19.15 te kızım 19.50 de işlem bitti 20 de odadaydm düşün o derece hızlı ki tüplermi de bağlattım. Doktorum ekibi çok hızlı pratik ve rahatlatttılar beni.derken oldu bitti. Hiç korkma canm mucize gibi. Sürekli gözüm onlarda inanamyorm benim mi bunlar diyorum.her an da hazır ol derim:))

Masallah saglikla buyutun. Darisi basimiza insallah

Ya canım ne güzel anlatmissin. Harika ya maşallah Süphanallah size . Emzirme anı da çok güzel olsa gerek ikisini birden muhteşem duygular . Gerçekten çabuk bitmiş ne güzel . Kuvez olayın da olmadı o da ayrıca güzel :)

Bende doktordan çıktım şimdi . Şimdiki beebk kiloları ölçümü 2248 ve 2200 çıktılar boyları 44 cm .bir kere daha olcturdum inanmadim yine ayni olctu. Artik takilmayacagim kiloya yha çok taktım ölçümler değişken oluyor baksana

37 yi goremeyecegim galiba . Rahim boyum kısalmaya başlamış . 36 gibi doğum olur tahminen dedi . Birde bebegimden biri kanala girmiş biraz . 2 gündür vajinada sizi hissediyordum sebebi buymuş . 2 haftam var yok yani

Hafta kötü olmayacak ama en azından. Kilolari da iyi hadi bakalım hayırlısı olsun canım allahım hakkınızda hayırlısını versin :)

Hafta kötü olmayacak ama en azından. Kilolari da iyi hadi bakalım hayırlısı olsun canım allahım hakkınızda hayırlısını versin :)

Amin canım amin. Kuveze girmemelerini çok istiyorum . Kucaklamak istiyorum ikisinide . O yüzden ne kadar geç o kadar garanti gözüyle bakıyordum . Nasibimde 36. Hafta varsa öyle olacak artık napalim

Tek kelimeyle harika anlatmışsın okuduktan sonra gözlerimi kapattım sanki o anı yaşadım
Bebeklerin evine uğur getirsin sağlıkla büyüt inşallah
Darısı isteyen herkese ve bana olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…