2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 32+5 iz . Bebekler 2055-2038 olmuşlar şükür. Ağrı kasılmada çıkmadı artık her hafta gideceğim. Sağlıkla bebeklerimizi kucağimiza aliriz inş

Bebeklerim yanımda arkadaşlarm çok güzel bir duygu anlatılmaz. Tahminimden de güzel. Emişiyoruz bakışıyoruz. darısı sizilern başına artık
Hayırlı olsun canım çok sevindim tez zamanda ayaklan inşaallah geçmiş olsun bebeklerinle çok mutlu ol :)

Seninde hayırlı olsun canım bir an da mı oldu doğum senin bebekler kaç gr doğdu
Evet ben alerji olmustum doktorla girustuk alalim dedi 2670 2700 civari dogdular ama35 +2 alerjim hala gecmedi hala kasiniyorum ayaklarim şişti sezeryan sonrasi kahve icmeyi unuttum siz sakin unutmayin karnim tas gibi hala inmedi hic ilk gibi olmadi ben bunda cok zorlandım

İlk doğumunla bunun farkı neydi canım . Biri spinal diğeri epidural mi . Bebeklerinle nasılsın peki çıktınız mi hastaneden . Walla haftası yaklaşan heyecanlanıyor sizler doğum yapınca :)

Kızlar ben 30 haftalık oldum çarşamba günü kontrolüm vardı bebekler hiç gelismemiş 1kilo 1kilo 200 gram arası dedi doktor
Sizce de çok küçük değiller mi

Kıyamam Allahnyardımcın olsun güzel şeyler düşün olurmu bak bebişlerin güzel bir kiloda doğmuşlar yanındalar diğer sorunlrda geçer inşaallah zamanla endişelenme. Zaman lazım. Alerjinde hafifler zamanla inşaallah. Tekrar gözünaydın darısı bizlere inşallah :)

Kızlar ben 30 haftalık oldum çarşamba günü kontrolüm vardı bebekler hiç gelismemiş 1kilo 1kilo 200 gram arası dedi doktor
Sizce de çok küçük değiller mi

Canım şimdi nottalrima baktım tam 30 a biri 1310 diğeri 1415 mis . Ama bı ara bende de birinde gelişim geriliği var dedi doktor . Başka Dr a gittim kesinlikle yok öyle bir durum dedi . 1 hafta sonra gel demişti gelişim geriliği var diyen Dr . Gittim ve ne dedi biliyor musun . Bebeğin gelişmiş dedi güya bir haftada 300 Gr a yakın aldı digeri 150 gr alirken . Bir onceki hafta yanlis olculmus . Bana yanlis olculmus demiyorda bebeğin büyümüş diyor tövbe yarabbim. Yanlış ölçüm yapabiliyorlar ya başka açıklaması yok

Bizde yanlış olcumden şüphelendik yada allah korusun farkli bi sorun olabilir diye dün dolpler ultrasona girdim
Ordaki doktorda bi sorun görmedi çok şükür
Ama biri 1 hafta diğeride 10 gün kadar gerideler kiloları biraz az dedi
1 hafta sonra yine bakalim dedi
İnşallah dediğin gibi olur canım allah korusun erken doğarlarsa bu kiloyla sıkıntı yaşarız herlade

Canım beninkilerde 1 hafta geride ikiside . Ben özellikle şunu sordum . Bu geriliği neye göre belirliyorsunuz dedim kilo mu diye sordum evet dedi . Yani 34 haftalıkken 33 göründüler ama 34 haftalık gelişimleri oluyormuş yani örneğin ciğer gelişimi 33 haftalık olmuyor.tamamen kiloyla alakalı . Ben 34+3 de gittiğimde biri 2200 diğeri 2248 olmuştu . Eee napalim 3 er kilo çocuk doguramicaz ama İnanki o kadar sorun etmicem dedim artık . Elimden gelen birşey yok ayrıca ölçümler oynayıp duruyor . Haftaya bir bakarsın 1400-1500 der şaşırır kalirsinn bu kadar Gr nasıl almış dersin . Sen diğer ölçümun yanlisligindan şüphelenirsin ama doktorun hiç renk vermez bebeğin iyi kilo almış der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…