-
- Konu Sahibi marbling817
Merhaba Canım,Gerçekten mı çok mutlu oldum. İdrara sıkışık gel dedi stresimden sıkışık hissettim halbuki mesane dolu değilmiş. Doktor tam sıkışık olsaydın ikiside netesirdi kalbini bile duyardık dedi. Canım benim sat ve ultrason tarihi arasında fark var yaklaşık 2 hafta kadar sende nasil
Senin baya yükselmiş canım benim bat günü 1000 kusur civariydi. Tekrar test yapmadım. Seninde çoğul olabilir. İki günlük artışın ne kadar oldu. Benim adetten 4 gün önce 200du iki gün sonra 550 oldu canım iki katından daha fazla artmistiMerhaba Canım,
Allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalık hamilesin sen. Ben henüz doktora gitmedim ama 5 haftalık hamileyim, cumartesi gidicem bakalım. Benim 5 haftalık Hcg değerim 14.400 yüksek gibi geliyor bana. Sen 5 haftalık değerini hatırlıyor musun canım?
Cuma günü 7+0 olacak yani 7 dolacak 8. Haftaya gireceğizMerhaba Canım,
Allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalık hamilesin sen. Ben henüz doktora gitmedim ama 5 haftalık hamileyim, cumartesi gidicem bakalım. Benim 5 haftalık Hcg değerim 14.400 yüksek gibi geliyor bana. Sen 5 haftalık değerini hatırlıyor musun canım?
Merhabalar ,Senin baya yükselmiş canım benim bat günü 1000 kusur civariydi. Tekrar test yapmadım. Seninde çoğul olabilir. İki günlük artışın ne kadar oldu. Benim adetten 4 gün önce 200du iki gün sonra 550 oldu canım iki katından daha fazla artmisti
Şuan 15+0 haftalık hala gecemedi kusuyorum ve bu ara çok sık burnum kanıyor13 hafta ve hala gecmedimi.ben 3 aylik olunca gecer diye kendimimi kandiriyorum.
Benimde 5 haftalıkken başladı canım kullanmadığım ilaç kalmadı ama hiçbirşey kusamayi engellemiyo bende bıraktım ilaçları sadece decavit kullanıyorum vitamin ilacı folik asitte kullandım onu da bıraktım doktoruma sordum ikiz gebeliklerde kusma normal gebeliğe göre daha fazla oluyo dedi zamanla geçer dedi ama benimki geçmeyecek galiba 5 kilo verdim şuan 54 kiloyum rabbim kolaylık versin bütün gebelere5haftalik basladi halsizlik sonra mide bulantisi.resmen hastayim.dr ilac veriyor yanliz heyhat ne care.insallah siz boyle olmassiniz tadini cikarirsiniz.
Çok sevindim canım inşallah sağlıcakla kavusuruz iletişimi koparmayalim bende yarın kalp dinicez ikiz olup olmadığı belli olacak ama bence ikizMerhabalar ,
Bugün ilk doktor randevuma gittim. Tam 5 haftalık hamileyim ve bebeğim tek. erken döllenme olduğu için hcg değerim yüksekmiş, ultrasonda 5 +6 haftalık hamile görünüyorum.
Direk ikiz mı dediler kan pıhtısı yada sıvı ol olabilir dediler mı canım. Benim adetten 4 gün önce 200 du iki gün sonra 550 oldu ikiz diye suphelenmistim ama tek yumurtam vardı onun için olmaz demiştim. Doktor iki kese gördü ama biri yüzden seksen dedi sıvı yada kan olabilir dedimerhaba bende ikiz bebek bekliyorum..:) Adetimden 6 gun once evde idrar testi pozitif cikinca direkt kan testi yaptirdim ..degeri 320 di tabi ben ikiz olugunu ultrosonda ogrenince sok olmustum
Şöyle anlatayım benim aklıma hiç ikiz gelmedi dr testler istedi 1 hafta sonrası için sağlık ocağına gittiğimde bir kez daha gebelik hormonuna bakarmışsınız ben inanamıyorum dedim .. Sonuçlar çıkınca çok şaşırdılar çünkü gebelik hormonun 37.000 civarındaydı .. dr da ultrason da gösterince şaşırdık.. ama senin yaşadığın durumu yaşayanlar var diye biliyorumDirek ikiz mı dediler kan pıhtısı yada sıvı ol olabilir dediler mı canım. Benim adetten 4 gün önce 200 du iki gün sonra 550 oldu ikiz diye suphelenmistim ama tek yumurtam vardı onun için olmaz demiştim. Doktor iki kese gördü ama biri yüzden seksen dedi sıvı yada kan olabilir dedi
Benim durumu yaşayanların sonucu ikiz miymiş:)Şöyle anlatayım benim aklıma hiç ikiz gelmedi dr testler istedi 1 hafta sonrası için sağlık ocağına gittiğimde bir kez daha gebelik hormonuna bakarmışsınız ben inanamıyorum dedim .. Sonuçlar çıkınca çok şaşırdılar çünkü gebelik hormonun 37.000 civarındaydı .. dr da ultrason da gösterince şaşırdık.. ama senin yaşadığın durumu yaşayanlar var diye biliyorum
Kac haftalıkmış.kalp atışını duydunuz mu?Benim durumu yaşayanların sonucu ikiz miymiş:)
7 haftalık canım birini gördük ve üstünde hareket vardı doktor kalbi olduğunu söyledi ama duyamadik sadece gördük. Diğeri çok derindeimiş icinde bisi görülmedi ama doktor boş olsaydı kese buyumezdi kesesi diğeriyle aynı ölçüde dedi. Bayramdan sonra inşallah kalplerini duyarızKac haftalıkmış.kalp atışını duydunuz mu?
Benimde biri küçüktü şimdi aynı olmuşlar birini gördük diğer kese daha derindeydi göremedik ama keselerin boyu aynı olduğu için doktor vardır dediDr.salı gunu banada ikiz gebelik olarak baslamış ama bunu konuşmak için çok erken dedi.kesenin ikisini gördü biri küçük oldugundan bayramdandan sonra netleşecek.
Benim daha 5 haftalık.inş kalp atışlarınıda duyarız.Benimde biri küçüktü şimdi aynı olmuşlar birini gördük diğer kese daha derindeydi göremedik ama keselerin boyu aynı olduğu için doktor vardır dedi