- 26 Haziran 2007
- 271
- 69
-
- Konu Sahibi marbling817
Aynen benim doktorumda karından bakıyor.Duyarsınız ama erken daha biz 7.ayda duyamadik daha. Bizim doktor karından bakıyor alttan baksa çoktan duyardik
Çok zor süreçler derken hamilelikten mı bahsediyorsun yoksa tedavi gordun o mu canimgünaydın merhaba kızlar bende taze bir ikiz annesiyim inşallah çok zorlu süreçlerden geçerek bugünlere geldik çok şükür bugünleride gördük. Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin .
Hmm anladım sağlıcakla kavusuruz inşallahtedavi yoluyla oldu benim çok şükür 3 senenin sonunda 4. denemde kavuştum inşaallah
amin inşallah :)Hmm anladım sağlıcakla kavusuruz inşallah
Daha dur bakalım yolun basindasin şimdiden ne depresyonu:) benim şükür rahat geçiyor sabah aç karna baya midem bulanıyor bazen bazı yemekleri yemiyorum ama hiç kusmadim kan degerlerm normal çıktı hap vermediler. Kan hapida bulandiriyormus mideyi10 haftam bitti 11 haftanin icindeyim sanki biraz biraz hafifliyo mide bulantilatim.kan ilaci kullanmaya basladim daha dincim.cok korkuyorum.sanirim ben depresyona girdim.
Gebelikle ilgili belirtiniz var mı.?sanki ben hiç hamıle degılmişim gibi.1 kımyasal 1 kurtaj olunca da hep tedirginim bir sey mi oldu diyeHmm anladım sağlıcakla kavusuruz inşallah
Valla canım sabah hafif bulantim vararada hafif kasık ağrısı var bunun dışında benimde belirtim yok hamile olduğumu unutuyorum bazen. Ama hamileyim bir sorun yok şükür bebişim birini gördük bir dahaki randevuda diğerini görürüz inşallahGebelikle ilgili belirtiniz var mı.?sanki ben hiç hamıle degılmişim gibi.1 kımyasal 1 kurtaj olunca da hep tedirginim bir sey mi oldu diye
Sorun olmaz inş.heyecanla bekliyorum.keseleri gorduk ama.içleride dolar insallahValla canım sabah hafif bulantim vararada hafif kasık ağrısı var bunun dışında benimde belirtim yok hamile olduğumu unutuyorum bazen. Ama hamileyim bir sorun yok şükür bebişim birini gördük bir dahaki randevuda diğerini görürüz inşallah
Dolar dolar sabredelim hem belirtumizin olmaması şanslı olduğumuzu gösteriyor kuzenim hamile tek bebek mutfağa giremiyir bisi yiyemiyor çok zor geciyir. Benim ikiz ama onun yanında hamile değil gibiyim tahlillerumi yaptırdık herşey yolunda. Şanslıyız işte hamileliğin tadını çıkaralım. Sen hemen iki kese görmüşsün bak benim ikinciden emin olamadılar kan yada sıvı olabilir dediler. Şükür cuma netleşti ikiz birini gördük ama öbür böcük derinde olunca göremedik sıpa daha şimdiden epey ugrastiriyor her evin bir delisi varmış ya bizimkide o olacak anlaşılan:)))Sorun olmaz inş.heyecanla bekliyorum.keseleri gorduk ama.içleride dolar insallah
Dr.ikiz gebelik başlamış ama biri daha kuçük hakkında konuşmak için erken bayramdan sonra gorüşürüz dedi.Bir an önce randevu tarıhim gelsin istiyorum.Dolar dolar sabredelim hem belirtumizin olmaması şanslı olduğumuzu gösteriyor kuzenim hamile tek bebek mutfağa giremiyir bisi yiyemiyor çok zor geciyir. Benim ikiz ama onun yanında hamile değil gibiyim tahlillerumi yaptırdık herşey yolunda. Şanslıyız işte hamileliğin tadını çıkaralım. Sen hemen iki kese görmüşsün bak benim ikinciden emin olamadılar kan yada sıvı olabilir dediler. Şükür cuma netleşti ikiz birini gördük ama öbür böcük derinde olunca göremedik sıpa daha şimdiden epey ugrastiriyor her evin bir delisi varmış ya bizimkide o olacak anlaşılan:)))
Biri geç dollenebiliyor canım ikizlerde çok normalmiş. Doktorlarda aslında sorun olmadığını biliyor ama her ihtimale karşı hastayı umutlandırmamak için böyle diyorlar içini ferah tutDr.ikiz gebelik başlamış ama biri daha kuçük hakkında konuşmak için erken bayramdan sonra gorüşürüz dedi.Bir an önce randevu tarıhim gelsin istiyorum.
Hayirli olsun canim. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin yavrucuklarimizi. :))Sonunda bwkleyisimiz sona erdi 2018 ikiz anne adayıyım :)) birini gördük diğer böcük derinde olunca göremedik bayramdan sonra digerinide gorecegiz kalbini duyacagiz
Amin inşallah yine burada doğum animizi paylasiriz yine destek oluruzHayirli olsun canim. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin yavrucuklarimizi. :))
İnş canım ya.içimi ferahlatıyorsun.Biri geç dollenebiliyor canım ikizlerde çok normalmiş. Doktorlarda aslında sorun olmadığını biliyor ama her ihtimale karşı hastayı umutlandırmamak için böyle diyorlar içini ferah tut