2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bende bugün hayirlisiyla 2 kese gördüm..
kanamam oldu gece maalesef ama simdi iyiz.. bol dinlen dedi doktorum ama evde bi kizim var..'nasil olur bilmem :KK43: Allah yardimcim olsun..
Bu arada korkular basladi haliyle..
hep riskli diyolar ya..

Insallah hepimiz en az 38. haftayi saglicakla görürüz... paylasimlarinizi bekliyorum heyecanlan:-)

Bende bugün hayirlisiyla 2 kese gördüm..
kanamam oldu gece maalesef ama simdi iyiz.. bol dinlen dedi doktorum ama evde bi kizim var..'nasil olur bilmem :KK43: Allah yardimcim olsun..
Bu arada korkular basladi haliyle..
hep riskli diyolar ya..

Insallah hepimiz en az 38. haftayi saglicakla görürüz... paylasimlarinizi bekliyorum heyecanlan:-)
benimde tek yumurta ikizi canım ve kanamam oldu dr banada dinlen diyor ama oğlum var 32 aylık bizim için zor olcak dinlenmek inşallah sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız

benimde tek yumurta ikizi canım ve kanamam oldu dr banada dinlen diyor ama oğlum var 32 aylık bizim için zor olcak dinlenmek inşallah sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız

Hayirli olsun canim.. insallah saglikla aliriz kucagimiza.. Bende kizimi hic ihmal etmek istemiyorum.. parka disariya götürmek istiyorum sma doktorum simdilik yasakladi.. :KK43: evde oynuyoruz bizde napalim,,,

merhaba bişey sormak istiyorum. Bi kaç gündür kahverengi lekelenme gibi kanamam var. 4. haftanın içerisindeyim. Tedirgin oldum. Aranızda hiç böyle bişey yaşayan oldu mu?

Merhaba arkadaşlar 14 Haziran'da 6 haftalıkken ultrasona girdim sadece 1 tane kese göründü ama bebek görünmedi 23 Haziran'da gittiğimde 2 kese ve ilk gorulende 5 mm boyunda bebek görüldü ama kalp atışı yoktu 29 Haziran'da tekrar gittim bebeğin kalp atışı başlamış ama diğer kesede hala bebek görülmedi. Bu durumu yaşayan var mı 10 temmuzu bekliyorum şu an sizce ikiz müdür ?

merhaba bişey sormak istiyorum. Bi kaç gündür kahverengi lekelenme gibi kanamam var. 4. haftanın içerisindeyim. Tedirgin oldum. Aranızda hiç böyle bişey yaşayan oldu mu?
benimde oldu canım 7. haftada dr yataktan kalkma dinlen dedi bide progestan verdi dr.una sor istersen düşük tehlikesi İkizlerde daha fazlaymış

Merhaba arkadaşlar 14 Haziran'da 6 haftalıkken ultrasona girdim sadece 1 tane kese göründü ama bebek görünmedi 23 Haziran'da gittiğimde 2 kese ve ilk gorulende 5 mm boyunda bebek görüldü ama kalp atışı yoktu 29 Haziran'da tekrar gittim bebeğin kalp atışı başlamış ama diğer kesede hala bebek görülmedi. Bu durumu yaşayan var mı 10 temmuzu bekliyorum şu an sizce ikiz müdür ?
Canım bazen ikinci kese oluşup içinde bebek olmazmış o kendi kendine atılırmış vücuttan bekle bakalım bikaç güne belli olur hayırlı olsun bebişin

Teşekkürler kardeşim bu cuma 9 haftalık olcaz sabırsızlanıyorum ikiz olup olmadığını çok merak ediyorum

benimde oldu canım 7. haftada dr yataktan kalkma dinlen dedi bide progestan verdi dr.una sor istersen düşük tehlikesi İkizlerde daha fazlaymış
Şimdi doktordan çıktım. Aynen dediğin gibi düşük tehlikesi... bol bol istirahat....progestan kullanıyodum zaten sabah akşam verdi şimdide. bide iğne oldum haftaya tekrar iğne...

Kızlar öncelikle hepinize merhaba.Sağlıcakla kucağınıza yavrularınızı alırsınız inşallah.Benim kafam çok karıştı.Gece uyku uyuyamadım hcg sonucumu alınca bugün.Sizlere de sormak istedim.Ben adetime bir hafta kala gebeliğimi öğrendim 39 değerle.İki gün sonra değer 176 olmuştu. İkinci testten 4 gün sonra da 1600 lerde geldi sonuç.İkiz olabilir mi Allah korusun mol gebelik vs olabilir mi?Erken öğrenince bir dr ilk gebelik olınca insanın kafasında sürekl deli sorular oluyor

X