- Konu Sahibi marbling817
merhabalar
bende bugün ikiz annesi olduğumu öğrendim. Daha başındayız tabi... 4.hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar
aşılama ile oldu. ilk 280 di 3 gün sonra 1793 1 gün sonra 3500 en son 3 gün de geçince 9300 buldu.Hayirli olsun canim.. tedavi ilemi hamile kaldin? Hcg Degerlerin kacti aceba?
Masallah canim.. Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin..aşılama ile oldu. ilk 280 di 3 gün sonra 1793 1 gün sonra 3500 en son 3 gün de geçince 9300 buldu.
benimde tek yumurta ikizi canım ve kanamam oldu dr banada dinlen diyor ama oğlum var 32 aylık bizim için zor olcak dinlenmek inşallah sağlıkla bebişleri kucağımıza alırızBende bugün hayirlisiyla 2 kese gördüm..
kanamam oldu gece maalesef ama simdi iyiz.. bol dinlen dedi doktorum ama evde bi kizim var..'nasil olur bilmem Allah yardimcim olsun..
Bu arada korkular basladi haliyle..
hep riskli diyolar ya..
Insallah hepimiz en az 38. haftayi saglicakla görürüz... paylasimlarinizi bekliyorum heyecanlan
benimde tek yumurta ikizi canım ve kanamam oldu dr banada dinlen diyor ama oğlum var 32 aylık bizim için zor olcak dinlenmek inşallah sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız
benimde oldu canım 7. haftada dr yataktan kalkma dinlen dedi bide progestan verdi dr.una sor istersen düşük tehlikesi İkizlerde daha fazlaymışmerhaba bişey sormak istiyorum. Bi kaç gündür kahverengi lekelenme gibi kanamam var. 4. haftanın içerisindeyim. Tedirgin oldum. Aranızda hiç böyle bişey yaşayan oldu mu?
Canım bazen ikinci kese oluşup içinde bebek olmazmış o kendi kendine atılırmış vücuttan bekle bakalım bikaç güne belli olur hayırlı olsun bebişinMerhaba arkadaşlar 14 Haziran'da 6 haftalıkken ultrasona girdim sadece 1 tane kese göründü ama bebek görünmedi 23 Haziran'da gittiğimde 2 kese ve ilk gorulende 5 mm boyunda bebek görüldü ama kalp atışı yoktu 29 Haziran'da tekrar gittim bebeğin kalp atışı başlamış ama diğer kesede hala bebek görülmedi. Bu durumu yaşayan var mı 10 temmuzu bekliyorum şu an sizce ikiz müdür ?
Allah gönlüne göre versin canımTeşekkürler kardeşim bu cuma 9 haftalık olcaz sabırsızlanıyorum ikiz olup olmadığını çok merak ediyorum
Amin canım cümlemizinversin
Şimdi doktordan çıktım. Aynen dediğin gibi düşük tehlikesi... bol bol istirahat....progestan kullanıyodum zaten sabah akşam verdi şimdide. bide iğne oldum haftaya tekrar iğne...benimde oldu canım 7. haftada dr yataktan kalkma dinlen dedi bide progestan verdi dr.una sor istersen düşük tehlikesi İkizlerde daha fazlaymış
Bende sabah akşam kullanıyorum canım allaha emanet miniklerŞimdi doktordan çıktım. Aynen dediğin gibi düşük tehlikesi... bol bol istirahat....progestan kullanıyodum zaten sabah akşam verdi şimdide. bide iğne oldum haftaya tekrar iğne...
Biz elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah Allah da korusun...Bende sabah akşam kullanıyorum canım allaha emanet minikler