How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Sabah demir ve multivitaminim var kullanıyorum. Gece 1-2 kere uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi karnım baya önde gidiyor hiçbişey yaptırmıyor. Boyumda kısa ortada kocaman göbek dengesizleştim iğce biri çarpsa direk yere yapışırım sanırım. Mükemmel beslenmiyorum aslında bence. Saat başı ufak tefek bişeyler yiyorum yada içiyorum ne denk gelirse.. yemekleride abartmamaya çalışıyorum zaten abartırsamda midem geri tepiyor. Birden çöktüm bu haftaya kadar iyi gelmiştim ama şuan fiziksel ve ruhsal hiç iyi hissetmiyorum
Kac haftalik olmustunuz?

Ben oldukça heyecanlı ve mızmızım ne yazıkki acı eşiğim de çok düşük, bir de kanama riskin çok Yüksek ve huyumu bildiği için tansiyon sorunun olabilir dedi o yüzden bu şekilde yapıcaz dedi, zaten belden iğne duyunca verdiğim tepkiden sonra kesin karar verdi bende kabullendim.
Benimde ilk Doğumda kanama oldu çok ölüyodum sende niye kanama riski var bana ilaç verecekmiş Doğumda ay bi doğursakta rahatlasak

Anladım tabi sıkıntı olacaksa en iyisini doktorun bilir..bizde konuştuk doğumu ilki gibi epidural sezaryen olacak tabi bir aksilik çıkmazsa nasipse diyelim..bende korkuyorum amma velakin yapacak birşey yok:)
Benim o kadar kötü geçti Doğum sonrası ama epidüralin rahatlığını değişmem benim Doğum korkumda kalmadı evde hiç bi iş yapamaz oldum bel ağrısından aldığım 700 gr da vermişim şükür doğurabilirim artık ;)))

Ben tek yumurta ikizi ne hamile İdim. 32 haftaya kadar çalıştım 35 hafta da doğum yaptım. Şimdi 10 haftalık kar kişiye göre değişiyor son zamanlarda ayakta durmak ve gece yatarken çok sıkıntı çektim

Sabah demir ve multivitaminim var kullanıyorum. Gece 1-2 kere uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi karnım baya önde gidiyor hiçbişey yaptırmıyor. Boyumda kısa ortada kocaman göbek dengesizleştim iğce biri çarpsa direk yere yapışırım sanırım. Mükemmel beslenmiyorum aslında bence. Saat başı ufak tefek bişeyler yiyorum yada içiyorum ne denk gelirse.. yemekleride abartmamaya çalışıyorum zaten abartırsamda midem geri tepiyor. Birden çöktüm bu haftaya kadar iyi gelmiştim ama şuan fiziksel ve ruhsal hiç iyi hissetmiyorum

canım ne kadar kiloyla hamile kaldın şimdi kaç kilosun bana çok kilo almışsın diyorlar işyerindeki arkadaşlar çok moralim bozuluyor :(

Ben tek yumurta ikizi ne hamile İdim. 32 haftaya kadar çalıştım 35 hafta da doğum yaptım. Şimdi 10 haftalık kar kişiye göre değişiyor son zamanlarda ayakta durmak ve gece yatarken çok sıkıntı çektim
Ooo masaallah ne guzel idare etmissiniz. Bebekler inmiyor muydu asagi? Ben 22 haftalikken biraktim doktorumun istegiyle. Simdi nasil bebekleriniz masaallah iyi haftada dogmuslar? Kuveze girdiler mi?

Evet bu haftalarda bir anda büyüyor bebekler. Sabredin insaallah guzel olur her sey
Bikaç gündürde pek tekmelemiyorlar sürekli içimde bir şüphe var yer değiştirdiklerini falan hissediyorum ama pek hareket hissetmiyorum halbuki nezaman ultrasonla bakılsa hep oynuyor oluyorlar ben neden hissetmiyorum okadar acaba kafamda bi ton soru

Canım benim oğlanında pamukçuk bir kere nemli bezle temizle dediler yaptım pek fayda etmedi hemde çocuğun ağzını kuruttuğu için çocuk yarım saat devamlı kusacak gibi öğürdü
Bir çay bardagina bir çay kaşığı karbonat konulup karistirilip steril bezle işaret parmağına bez dolanip dilde bir kere parmak karbonatli suyla silinecek.Hemşire tavsiyesi

Ben öğretmenim o yuzden birinci dönemi kapatıp ilk karneletini ben vereyim istedim. Son hafta yürürken zorlanıyorum ve gece uyuyamıyorum ama Allah güç verdi 1. Dönemi kapattım 35 .haftada doğdular 2 hafta kaldilak kuvezde emme de zorlandıkları için şimdi 11 haftalıkken çok şükür iyiler

Bikaç gündürde pek tekmelemiyorlar sürekli içimde bir şüphe var yer değiştirdiklerini falan hissediyorum ama pek hareket hissetmiyorum halbuki nezaman ultrasonla bakılsa hep oynuyor oluyorlar ben neden hissetmiyorum okadar acaba kafamda bi ton soru
Bende de oluyor. Doktor ikisini de takip et diyor ama bazen hic hissetmiyorum. Ben de yerlerinin dar olmasina bagliyorum sonucta tek degiller. Arada toparlaniyorlar falan. Insaallah sorun cikmaz biz cok dinliyoruz ondan tedirginligimiz galiba :)

Back