How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Günaydın kızlar bu bacak kramplarından nasıl kurtuldunuz bu gecede sağ bacağımı kaptırdım gerilirken tık diye giriyor ve çok canım acıyor :KK43: geçen haftada sol bacağımı kaptırmıştım 1 hafta geçmedi acısı
Ben erkenden osteocare diye bir magnezyum kalsiyum takviyesine başlamıştım sabah akşam alıyorum sanırım bu yüzden ağrım yada kramp sorunum hiç yok. Doktoruna danışıp bir magnezyum takviyesi almalısın.

Günaydın kızlar bu bacak kramplarından nasıl kurtuldunuz bu gecede sağ bacağımı kaptırdım gerilirken tık diye giriyor ve çok canım acıyor :KK43: geçen haftada sol bacağımı kaptırmıştım 1 hafta geçmedi acısı

benim şimdiye kadar hiç kramplarım olmadı çok şükür ama ben çok muz yemiştim. günde 3-4 tane yerli muz yiyordum. sonra doktor meyveyi günde bire düşürmemi istedi. sanırım o kramp dönemlerini atlattığım için de olmadı sonra.
muzun kramplara iyi geldiğini yüzme antrenörüm söylemişti çok önceden.

Magnezyum iciyormusun canim,ben magnezyum hapimi duzenli kullanmaya baslayinca gece kramplarim azaldi

Ben erkenden osteocare diye bir magnezyum kalsiyum takviyesine başlamıştım sabah akşam alıyorum sanırım bu yüzden ağrım yada kramp sorunum hiç yok. Doktoruna danışıp bir magnezyum takviyesi almalısın.
Günde 1 kalsiyum 2 magnezyum alıyorum ama faydası olmuyor galiba :( 2 den fazla alamaz demiş eczacı

benim şimdiye kadar hiç kramplarım olmadı çok şükür ama ben çok muz yemiştim. günde 3-4 tane yerli muz yiyordum. sonra doktor meyveyi günde bire düşürmemi istedi. sanırım o kramp dönemlerini atlattığım için de olmadı sonra.
muzun kramplara iyi geldiğini yüzme antrenörüm söylemişti çok önceden.
Günde 2 tane muz yiyorum ama genede bacaklarımdan çekiyorum 8 kilo aldım taşımaktan zorlanıyorlar galiba

Kramp cok kötü bir sey. Gunlerce yeri gecmiyor gercekten. Ben magnezyum kullaniyorum aksam içtiğimde daha etkili oluyor

Doğum yapan arkadaslar benim dikişler kendiliğinden düşen dendi ama hala duruyor dikişler ne zaman düşecek bu dikişler

Valla benim ilk Doğum estetik yapıştırma bant koyuyorlar üç gün sonra duş alıp çıkarıyorsun bitti hala böyle dikiş işleri var mı şaşırdım doğrusu

Herkes cvp vermiş ama bencede kalsiyum ve magnezyum takviyesi bir nebze iyi gelebilir içseniz bile yeterli gelmeyebilir bu vitaminlerin olduğu doğal yiyeceklerle destekleme yapabilirsiniz kan tahlili ile vitaminler ne durumda baktırabilirsiniz geçmiş olsun

Nasılsın E Emotionn35 dr a giyecektin bebelerin nasıllar benimkiler en son dönmüşlerdi oğlan hep aşağıda kafası kızda öle baskı baskı çıktı çıkıcak gibi çantamı hazırlıyorum bende öle bi mahzunluk çöktü doğurucam gibi Dta82 Dta82 Sen napıyorsun

Merhaba ikiz anneleri. Ben 6 haftalık ikizlere hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. Sorunumuz erkek kaynaklı. Progesteron değerim 7 çıktı yaptıgım son teste. Çok korkuyorum bişey olacak diye. Benim durumumda olup bebişlerini kucağına alan var mı? Sizlerde benim yaşadığım korkuları yaşadınız mı yoksa ben mi abartıyorum

Merhaba ikiz anneleri. Ben 6 haftalık ikizlere hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. Sorunumuz erkek kaynaklı. Progesteron değerim 7 çıktı yaptıgım son teste. Çok korkuyorum bişey olacak diye. Benim durumumda olup bebişlerini kucağına alan var mı? Sizlerde benim yaşadığım korkuları yaşadınız mı yoksa ben mi abartıyorum
Tedaviyle olunca korkular hep oluyo hep bi endişe hali hayırlısı diyebilmek Allah a emanet etmek lazım benim ilk hamileliğinde tüp ve eşim azosperm ondaki endişe bunda yok geçiyo korkular Allah’ın yazdığından ötesi olmuyo

Valla benim ilk Doğum estetik yapıştırma bant koyuyorlar üç gün sonra duş alıp çıkarıyorsun bitti hala böyle dikiş işleri var mı şaşırdım doğrusu

Herkes cvp vermiş ama bencede kalsiyum ve magnezyum takviyesi bir nebze iyi gelebilir içseniz bile yeterli gelmeyebilir bu vitaminlerin olduğu doğal yiyeceklerle destekleme yapabilirsiniz kan tahlili ile vitaminler ne durumda baktırabilirsiniz geçmiş olsun
1 kalsiyum 2 magnezyum kullanıyorum süt maden suyu tüketiyorum ne yapacağımı bilemedim eşim eczaneyle konuşmuş 2 den fazla magnezyum kullanamaz demiş. Önceki doktoruma kalsa 2 günde 1 tane magnezyum demişti ozaman naparmışım nasıl dayanırmışım şimdi bile böyleyse

Nasılsın E Emotionn35 dr a giyecektin bebelerin nasıllar benimkiler en son dönmüşlerdi oğlan hep aşağıda kafası kızda öle baskı baskı çıktı çıkıcak gibi çantamı hazırlıyorum bende öle bi mahzunluk çöktü doğurucam gibi Dta82 Dta82 Sen napıyorsun
Benim erkek solda kafası yatay duruyor yukarıda, kız aşağıda kafası sağda yatay duruyor, birbirlerine paralel hiç değişmedi duruşları. Aralarındaki fark 400gr oldu bende bu duruma alıştım. Bu aralar karnım çok sertleşmeye başladı ama sancım Yok hissettiğim kasılma vb yok, ama çok büyüdü karnım aşağıya çekiyor, yatıyorum herzamanki gibi. Artık büyüdüklerini iyice hissediyorum sağlam tekmeliyorlar. Doğum stresi sardı bir yandan karnım o kadar büyüdü ki her an doğurucakmışım gibi. Gün saymaya başladım ve günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum su misali. 35 gün var Doğuma bakalım inşallah dururuz. Bende durumlar böyle sizde ne var ne yok? phuket79 phuket79 E Emotionn35

CanEs CanEs bende sadece 1 kere oldu kramp eyvah başlıyor mu derken bir daha olmadı, magnezyum ve içeren gıdaları zaten alıyormuşsun bir de 2 bacağının arasına yastık koyup genellikle soluna azınlıkla sağına ama hep yan yatmanı tavsiye ederim sırtüstü kramp daha kolay giriyor diye biliyorum, umarım bir an önce hafifler ve biter kurtulursun.

CanEs CanEs bende sadece 1 kere oldu kramp eyvah başlıyor mu derken bir daha olmadı, magnezyum ve içeren gıdaları zaten alıyormuşsun bir de 2 bacağının arasına yastık koyup genellikle soluna azınlıkla sağına ama hep yan yatmanı tavsiye ederim sırtüstü kramp daha kolay giriyor diye biliyorum, umarım bir an önce hafifler ve biter kurtulursun.
Yastıkta koyuyorum sola dönüp yatıyorum ama uyurken sırtüstü dönüyorum iğce ağırlaşmayada başladım. Kendimi çok halsiz hissediyorum fenalık basıyor daralıyorum :(

Yastıkta koyuyorum sola dönüp yatıyorum ama uyurken sırtüstü dönüyorum iğce ağırlaşmayada başladım. Kendimi çok halsiz hissediyorum fenalık basıyor daralıyorum :KK43:
Ben her dönerken uyanıyorum Zaten uykularım 5'er 10'ar dk. Bel sırt ağrısı nefes darlığı derken bir de bu olmasındı. Halsizliği yenmek için çok sağlıklı besleniyorsundur illaki ve dinlenmeni tavsiye ederim, senin haftalarında uyuyamıyorum diye ağlıyordum ama yorgun düşmedim hiç vitamin kullanıyorsun değil mi? Bunlar yaşanacak yapıcak bişey yok. Ve bu haftalarda daha enerjik günler yaklaşıyor daha iyi hissedeceksin inşallah sabır.

Ben her dönerken uyanıyorum Zaten uykularım 5'er 10'ar dk. Bel sırt ağrısı nefes darlığı derken bir de bu olmasındı. Halsizliği yenmek için çok sağlıklı besleniyorsundur illaki ve dinlenmeni tavsiye ederim, senin haftalarında uyuyamıyorum diye ağlıyordum ama yorgun düşmedim hiç vitamin kullanıyorsun değil mi? Bunlar yaşanacak yapıcak bişey yok. Ve bu haftalarda daha enerjik günler yaklaşıyor daha iyi hissedeceksin inşallah sabır.
Sabah demir ve multivitaminim var kullanıyorum. Gece 1-2 kere uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi karnım baya önde gidiyor hiçbişey yaptırmıyor. Boyumda kısa ortada kocaman göbek dengesizleştim iğce biri çarpsa direk yere yapışırım sanırım. Mükemmel beslenmiyorum aslında bence. Saat başı ufak tefek bişeyler yiyorum yada içiyorum ne denk gelirse.. yemekleride abartmamaya çalışıyorum zaten abartırsamda midem geri tepiyor. Birden çöktüm bu haftaya kadar iyi gelmiştim ama şuan fiziksel ve ruhsal hiç iyi hissetmiyorum

Back