• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Valla bu hiç kilo almama işinizi de anlamış değilim yani ben 7-8 kg aldım diye böbürleniyordum :)) bu arada ben 2 gündür tekme manyağı oldum dur duraksız vuruyorlar gece gündüz çıkarın bizi mi diyorlar anlamadım perişan oldum karnım taş, sırtım taş phuket79 phuket79 E Emotionn35
ya benim moralim bozuldu valla bu ikiz hamilelik çok acayip emotion35 çok iyiydi ya ben doğururum diyodum en önce demek artık heran herşey olabilir gözümkorktu benim

Dün doktora gittim bir bebisim 1692 gr diğer bebisimde 1874 bir haftada nerdeyse hiç almamışlar biri 40 gr diğeride 80 gr almış şuan 32+2 olduk doktor 35 de alcaz dedi ben çok korkuyorum erkenmi diye küveze girerseler diye bizede dua edin

Dün doktora gittim bir bebisim 1692 gr diğer bebisimde 1874 bir haftada nerdeyse hiç almamışlar biri 40 gr diğeride 80 gr almış şuan 32+2 olduk doktor 35 de alcaz dedi ben çok korkuyorum erkenmi diye küveze girerseler diye bizede dua edin
Bi sorun mu var 35 alması için ,celeston iğne oldunmu acaba benim dr bebek kendi gelmeden almam diyo

Bi sorun mu var 35 alması için ,celeston iğne oldunmu acaba benim dr bebek kendi gelmeden almam diyo
Haftayı yanlış yazmışım 33+2 olduk tansiyonum yükseliyor ilaç kullanıyorum protein kaçağı vardı dün idrar verdim negetif çıktı önceden pozitif çıkıyordu iğneden olmadım ne ignesi mahsettigin

Hayırlısı olsun burada normal Doğum yapan sadece PembeHelvam PembeHelvam gördüm ben. İki bebekte kafa gelişli olacak vs Allah gönlüne göre versin, sağlıkla sağlıklı doğurmak nasip olsun hepimize.

CanEs CanEs evet benim normal dogumdu canim.. üstelik bi bebegim bas yukariydi :) yani tersti..
ama ben cesaret ettim normal dogum oldu cok sükür.. biri bas asagiya geldi.. 19 dakika sonra digeri ayaklariyla... cok sükür hersey mükkemmel gecti..cok uzman bi ekip vardi..

Haftayı yanlış yazmışım 33+2 olduk tansiyonum yükseliyor ilaç kullanıyorum protein kaçağı vardı dün idrar verdim negetif çıktı önceden pozitif çıkıyordu iğneden olmadım ne ignesi mahsettigin
Ciğer geliştirici iğne bahsettiğim bende 2 doz vuruldum bugünde 1 doz vurulcam

ya benim moralim bozuldu valla bu ikiz hamilelik çok acayip emotion35 çok iyiydi ya ben doğururum diyodum en önce demek artık heran herşey olabilir gözümkorktu benim
Valla al benden de o kadar sabah gördüğüm andan beri aklımdan çıkmıyor, Allah yawrularımıza bize sağlık versin Allahtan hafta kötü değil artık bende kafa olarak hazır oldum bir anda her an Doğum olabilir diye.

Kızlar slm doğumum güzel geçti fakat bebekler ikisi de küvezde biri daha iyi çok şükür diğeri solunum desteği alıyor 1600 gr doğdular..lütfen hiç bir iş yapmayın fazla ayakta kalmayın benim gibi aldanmayın dualarınıza ihtiyacımız var hepinizden allah razı olsun...
Hadi geçmiş olsun. Umarım çok uzun süre kalmazlar küvezde.

Kızlar slm doğumum güzel geçti fakat bebekler ikisi de küvezde biri daha iyi çok şükür diğeri solunum desteği alıyor 1600 gr doğdular..lütfen hiç bir iş yapmayın fazla ayakta kalmayın benim gibi aldanmayın dualarınıza ihtiyacımız var hepinizden allah razı olsun...
gözün aydın canım inşallah bebişlerde sağlıkla eve gelecek dualarimdasin

Çok şükür çok sevindim iyi olmanıza herşey yoluna girecek inşallah

Sen çok güzel baktın oğluşlarına Harika bir annesin lütfen üzme kendini, Allah sağlık versin hepinizi korusun. Sana erken kavuşmak istemiş bebişlerin iyi olucak inşallah ♥️♥️♥️ E Emotionn35

O kadar doğru dile getirmissin ki phuket79 phuket79 .bu ikiz hamilelik çok acayip bisey. Kimin ne olacağı belli olmuyor .Benim de belirsizlikten moralim bozuldu.

Ay maşallah maşallah gözün aydın

Kızlarrr hepinizi etiketleyemiyorum ama her birinize ayrı ayrı çok tşk ederim çok moral oldunuz çok zor böyle odada yalnız çok dikkat edin ayakta kalmayın fazla cidden ikiz gebelik zormuş allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Back