How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben öğretmenim o yuzden birinci dönemi kapatıp ilk karneletini ben vereyim istedim. Son hafta yürürken zorlanıyorum ve gece uyuyamıyorum ama Allah güç verdi 1. Dönemi kapattım 35 .haftada doğdular 2 hafta kaldilak kuvezde emme de zorlandıkları için şimdi 11 haftalıkken çok şükür iyiler
Gözünüz aydin atlatmissiniz artik :)

Benimde ilk Doğumda kanama oldu çok ölüyodum sende niye kanama riski var bana ilaç verecekmiş Doğumda ay bi doğursakta rahatlasak
Rahim sorunlarımdan dolayı öngörüsü böyle, yumurtalık toplarken bile kanamam oldu ilaç bahsetmedi inşallah olmaz, aman Allah korusun hepimizi. Bi yandan çabuk geçsin zaman hemen doğsunlar diyorum bi yandan zor da olsa aynada kendimi çok seviyorum hamilelik halimi özlerim son ay duygusallaşıyorım deli miyim neyim :)) ruh halim değişik :))

Benim o kadar kötü geçti Doğum sonrası ama epidüralin rahatlığını değişmem benim Doğum korkumda kalmadı evde hiç bi iş yapamaz oldum bel ağrısından aldığım 700 gr da vermişim şükür doğurabilirim artık :KK66:))
Valla bu hiç kilo almama işinizi de anlamış değilim yani ben 7-8 kg aldım diye böbürleniyordum :)) bu arada ben 2 gündür tekme manyağı oldum dur duraksız vuruyorlar gece gündüz çıkarın bizi mi diyorlar anlamadım perişan oldum karnım taş, sırtım taş phuket79 phuket79 E Emotionn35

Valla bu hiç kilo almama işinizi de anlamış değilim yani ben 7-8 kg aldım diye böbürleniyordum :)) bu arada ben 2 gündür tekme manyağı oldum dur duraksız vuruyorlar gece gündüz çıkarın bizi mi diyorlar anlamadım perişan oldum karnım taş, sırtım taş phuket79 phuket79 E Emotionn35
:)))ben ilk aylar kusma iştahsızlık olmadığı halde 4/5 kg verdim ondan kg almadım...şuan hamile kaldığım kg ile devam ediyorum..bir de ben iyi olduğum sürece yürüyorum mutlaka etkisi vardır...tabi şekere de dikkat ediyorum

Bende de oluyor. Doktor ikisini de takip et diyor ama bazen hic hissetmiyorum. Ben de yerlerinin dar olmasina bagliyorum sonucta tek degiller. Arada toparlaniyorlar falan. Insaallah sorun cikmaz biz cok dinliyoruz ondan tedirginligimiz galiba :)
Aynen çok dinlediğimiz için oluyor galiba :) az önce babalarıyla baya oynadılar tepindiler içim rahatladı biraz ^^

Ben şimdiden 7-8 kilo aldım daha nekadar alırım Allah bilir :D aynada kendimi gördükçe tanıyamıyorum hey gidi geçen sene 47 kiloydum be şimdi ne haldeyim :D

Ben şimdiden 7-8 kilo aldım daha nekadar alırım Allah bilir :KK70: aynada kendimi gördükçe tanıyamıyorum hey gidi geçen sene 47 kiloydum be şimdi ne haldeyim :KK70:
Olsun onun da tadı ayrı üstelik zayıfmışsın sıkıntı yok, zaten Doğum sonrası verirsin ikizlerle aksi zor istersen 100kg ol:))

Hımmm 47 kg içindi az önce söylediklerim :)) az ye biraz Şaka şakaa ama sen yine de dikkat et daha alıcaksın zorlanırsın
Aşırı zayıftım öyle olsam taşımakta baya zorlanırdım diye düşünüyorum:) bi şekilde veririm gene nasıl olsa sağlıklı kucağıma aliyimde gerisi kolay ^^ bide keşke normal doğurabilsem çok istiyorum ama buradaki doktorlar tek bebekte bile direk sezeryana yöneliyor şimdi ikiz olunca asla normal olur diyen çıkmadı

Aşırı zayıftım öyle olsam taşımakta baya zorlanırdım diye düşünüyorum:) bi şekilde veririm gene nasıl olsa sağlıklı kucağıma aliyimde gerisi kolay ^^ bide keşke normal doğurabilsem çok istiyorum ama buradaki doktorlar tek bebekte bile direk sezeryana yöneliyor şimdi ikiz olunca asla normal olur diyen çıkmadı
Hayırlısı olsun burada normal Doğum yapan sadece PembeHelvam PembeHelvam gördüm ben. İki bebekte kafa gelişli olacak vs Allah gönlüne göre versin, sağlıkla sağlıklı doğurmak nasip olsun hepimize.

Hayırlısı olsun burada normal Doğum yapan sadece PembeHelvam PembeHelvam gördüm ben. İki bebekte kafa gelişli olacak vs Allah gönlüne göre versin, sağlıkla sağlıklı doğurmak nasip olsun hepimize.
Amin inşallah ^^ bişey daha sormak istiyorum yakalamışken :) karnımın sağ yada sol tarafı bazen iki tarafı birden şişip sertleşiyor bikaç saniye sonra iniyor ben hep bebekler hareket ediyor dönüyor falan diye düşünüyorum ama sancı olma ihtimali varmı sancınında tarifi aynı çünkü dün çok sık oldu mesela tedirginde oldum gece uyuyamadım buyüzden

Amin inşallah ^^ bişey daha sormak istiyorum yakalamışken :) karnımın sağ yada sol tarafı bazen iki tarafı birden şişip sertleşiyor bikaç saniye sonra iniyor ben hep bebekler hareket ediyor dönüyor falan diye düşünüyorum ama sancı olma ihtimali varmı sancınında tarifi aynı çünkü dün çok sık oldu mesela tedirginde oldum gece uyuyamadım buyüzden
Böyle olduğunda hemen uzanır pozisyona geçmek gerekiyor, eğer sık sık düzenli oluyorsa olabilir ama hemen geçiyorsa sanmıyorum daha erken, Dr kontrolünde daha doğru bilgi verecektir.

Böyle olduğunda hemen uzanır pozisyona geçmek gerekiyor, eğer sık sık düzenli oluyorsa olabilir ama hemen geçiyorsa sanmıyorum daha erken, Dr kontrolünde daha doğru bilgi verecektir.
Daha 2 hafta var kontrole merak ettim herkeste oluyormu diye gidince doktorada bi soriyim :) teşekkür ederim

Günaydın kızlar sabaha karşı suyum geldi :KK43: biraz sonra doğuma gireceğim bizim için dua edin çok üzgünüm:KK43:
Allah'ın yardımcınız olsun inşallah, sana ve oğluşlarına sağlık sıhhat şans versin inşallah, dua gönderiyorum size. Allahtan herşeyin hazırdı çok şükür. Vaktimiz vardı ama haftamız kötü değil dış dünya için. Allah'ın işine karışılmazmış üzme kendini, hayırlı uğurlu olsun, Analı babalı sağlıklı günlerde büyüsünler inşallah. İyi haberlerini heyecanla bekliyorum. Ay sanki ben Doğum yapıvakmışım gibi heyecanlandım vallahi, herşey güzel olacak inşallah yol arkadaşım.

gebelikten önceki kilosu az olanlar daha çok kilo alıyor çevremde gördüğüm kadarıyla. normal kilonun üstündekiler de az alıyor ya da hiç almıyor.
ben normalde çok zayıfımdır ve boyumda uzun. 31. haftaya kadar 18 kilo aldım. benimle aynı boyda ama kilosu benden fazla olan 2 arkadaşım daha hamile benden 2-3 hafta öndeler, çok daha az kilo aldırlar. ama benim şu anki kilom bile onların gebelik öncesi kiloları ile aynı hemen hemen.
yani kilo işine çok takılmayın, herkesin bedeni ve yapısı farklı. önemli olan sağlıklı beslenmek ve bebişlerin iyi olması.

Back