How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Sabah demir ve multivitaminim var kullanıyorum. Gece 1-2 kere uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi karnım baya önde gidiyor hiçbişey yaptırmıyor. Boyumda kısa ortada kocaman göbek dengesizleştim iğce biri çarpsa direk yere yapışırım sanırım. Mükemmel beslenmiyorum aslında bence. Saat başı ufak tefek bişeyler yiyorum yada içiyorum ne denk gelirse.. yemekleride abartmamaya çalışıyorum zaten abartırsamda midem geri tepiyor. Birden çöktüm bu haftaya kadar iyi gelmiştim ama şuan fiziksel ve ruhsal hiç iyi hissetmiyorum
Zormuş ikiz gebelik, hormonlarda cabası, geçecek inşallah canım Allah hepimize kolaylık versin, amin.

Nasılsın E Emotionn35 dr a giyecektin bebelerin nasıllar benimkiler en son dönmüşlerdi oğlan hep aşağıda kafası kızda öle baskı baskı çıktı çıkıcak gibi çantamı hazırlıyorum bende öle bi mahzunluk çöktü doğurucam gibi Dta82 Dta82 Sen napıyorsun
Slm çok şükür iyiyiz mailece:)benimkiler kafalar aşağıda ama çok altlarda değil top gibi duruyorlar sağlı sollu biri 1600 biri 1700 olmuş maşallah sağlıklı olsunlarda..nst ye girdim ilk sancı yok bundan sonra iki haftada bir nst ye gireceğim dr 38 görmek istiyorum dedi bakalım görebilirsek hayırlısı inşallah...sende daha çok erken doğurmak YÖK dayanacağız

Benim erkek solda kafası yatay duruyor yukarıda, kız aşağıda kafası sağda yatay duruyor, birbirlerine paralel hiç değişmedi duruşları. Aralarındaki fark 400gr oldu bende bu duruma alıştım. Bu aralar karnım çok sertleşmeye başladı ama sancım Yok hissettiğim kasılma vb yok, ama çok büyüdü karnım aşağıya çekiyor, yatıyorum herzamanki gibi. Artık büyüdüklerini iyice hissediyorum sağlam tekmeliyorlar. Doğum stresi sardı bir yandan karnım o kadar büyüdü ki her an doğurucakmışım gibi. Gün saymaya başladım ve günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum su misali. 35 gün var Doğuma bakalım inşallah dururuz. Bende durumlar böyle sizde ne var ne yok? @phuket79 E Emotionn35

Sana gün mü verdiler

Slm çok şükür iyiyiz mailece:)benimkiler kafalar aşağıda ama çok altlarda değil top gibi duruyorlar sağlı sollu biri 1600 biri 1700 olmuş maşallah sağlıklı olsunlarda..nst ye girdim ilk sancı yok bundan sonra iki haftada bir nst ye gireceğim dr 38 görmek istiyorum dedi bakalım görebilirsek hayırlısı inşallah...sende daha çok erken doğurmak YÖK dayanacağız

Sana gün mü verdiler
Maşallah bebişlerine, Bana ilk haftalardan 1 Haziran genel anestezi sezeryan söyledi. Ben mümkün oldukça uzatalım diyorum bakıcaz diyor bakalım. Keşke görsek 38'leri.

Maşallah bebişlerine, Bana ilk haftalardan 1 Haziran genel anestezi sezeryan söyledi. Ben mümkün oldukça uzatalım diyorum bakıcaz diyor bakalım. Keşke görsek 38'leri.
Sağolasın tabi tüm dileğimiz zamanında sağlıkla kucağımıza almak allah biliyor artık biz kendimiz hep böyle düşünelim ki öyle olsun...niye genel anestezi

Eklentiler

• A5E7E120-D3BA-4DF3-BAF1-85E38E6C24BA.jpeg
    A5E7E120-D3BA-4DF3-BAF1-85E38E6C24BA.jpeg
    31,9 KB · Görüntüleme: 54
  • CF078FEE-ED3E-4607-8EB3-6DE49491CF44.jpeg
    CF078FEE-ED3E-4607-8EB3-6DE49491CF44.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 43
nevesta81 nevesta81 senden ne haber, nasıl gidiyor?
Bende çok şükür kötü bir durum yok doğum iznine ayrıldım evdeyim, işe gitmeyince artık daha kolay geçiyor günler. Bana da doktorum ilk hedef 1 haziran demişti seninle aynı gün oluyor öyle olursa benim 35. Haftam oluyor.
Geçen hafta ilk nst ye girdim birşey çıkmadı şükür ama iki gündür kasıklarda hafif ağrı hissediyorum yatarak dinlenince geçiyor.

Sağolasın tabi tüm dileğimiz zamanında sağlıkla kucağımıza almak allah biliyor artık biz kendimiz hep böyle düşünelim ki öyle olsun...niye genel anestezi
Ben oldukça heyecanlı ve mızmızım ne yazıkki acı eşiğim de çok düşük, bir de kanama riskin çok Yüksek ve huyumu bildiği için tansiyon sorunun olabilir dedi o yüzden bu şekilde yapıcaz dedi, zaten belden iğne duyunca verdiğim tepkiden sonra kesin karar verdi bende kabullendim.

Ben oldukça heyecanlı ve mızmızım ne yazıkki acı eşiğim de çok düşük, bir de kanama riskin çok Yüksek ve huyumu bildiği için tansiyon sorunun olabilir dedi o yüzden bu şekilde yapıcaz dedi, zaten belden iğne duyunca verdiğim tepkiden sonra kesin karar verdi bende kabullendim.
Anladım tabi sıkıntı olacaksa en iyisini doktorun bilir..bizde konuştuk doğumu ilki gibi epidural sezaryen olacak tabi bir aksilik çıkmazsa nasipse diyelim..bende korkuyorum amma velakin yapacak birşey yok:)

Bende çok şükür kötü bir durum yok doğum iznine ayrıldım evdeyim, işe gitmeyince artık daha kolay geçiyor günler. Bana da doktorum ilk hedef 1 haziran demişti seninle aynı gün oluyor öyle olursa benim 35. Haftam oluyor.
Geçen hafta ilk nst ye girdim birşey çıkmadı şükür ama iki gündür kasıklarda hafif ağrı hissediyorum yatarak dinlenince geçiyor.
Hayırlısı hepimize, nst ben kolumu kırdığımda 2 ay önce girmiştim sadece herhalde sonraki kontrolde olur benimde, dinlen bol bol. Zaten sonra dinlenmeye vaktimiz olmayacak, durabildiğimiz kadar dururuz inşallah

Anladım tabi sıkıntı olacaksa en iyisini doktorun bilir..bizde konuştuk doğumu ilki gibi epidural sezaryen olacak tabi bir aksilik çıkmazsa nasipse diyelim..bende korkuyorum amma velakin yapacak birşey yok:)
tecrübe önemli daha soğukkanlısın maşallah, sonrası daha kolay ve Doğum anını yaşamak mükemmel olsa gerek, kolay doğumlar nasip olsun hepimize.

tecrübe önemli daha soğukkanlısın maşallah, sonrası daha kolay ve Doğum anını yaşamak mükemmel olsa gerek, kolay doğumlar nasip olsun hepimize.
İlkinde bende çok evhamlıydım seni neyin beklediğini bilemiyorsun ama şimdi ikiz olduğu için benimde çekincemelerim yok değil Allah’a emanetiz kara kutu inşallah herşey yolunda gider

Back