- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
- #8.101
Rica ederimm doğrusu ben de isterim sık gitmeyi ama drum ayda bir çağırdı hep ilk oğlumda da üç haftada bir gittim özledim valla sanki bir ay çok uzun:))sizler telaşlanmakta çoookk haklısınız allah sağ Salim kucağınıza versin inşallahGevşeklik değil canım estağfurullah
Ben 14 yil sonra hamile kalınca sanırım bişey olucak mı korkusuyla hamileliğimi kendime zehir ettim
Ya havalar ısındı izmir cıvıl cıvıl dün kitap fuarına gittik kendimi kaybetmişim geldim Pert bugün oğlanı eğlenceye götürecektik valla yerimden kalkamadım ağırlaştığımı hissediyorum hayırlısı ile sağsalim kurtulalım inşallahhhAman zamanında normal çocuklar doğuralım Kiloya hiç önem vermiyor bile dr gelişimlerine bakıyo aklılları sağlıkları tam olsun inşallah , ben çok daraldım hamilelikten valla yetti bütün hevesimi aldım:)))zaman hızlıda geçiyo aslında ama ağırlaştım çok
Canım bu günlein değerini bil.ağrıların çok değilse ikiz olunca nevrin dönüyor ben tek bakıyorum sinirlerim çok bozulup ağlıyorum.emzirmeye vaktim yok aynı anda uyanıyorlar.vakitsizlikten tutturmaya alıştıramıyorum oda çok yıpratıcı oluyor.süt sağmak daha yıpratıcı hastanedeyken değerlendirin fırsatları
Cnm doğana kadar sıkıntı doğdu sıkıntı çocuk zor şey vesselam emek istiyor benim gibi üçleyecek olanlar ne yapacak bakalım bizi neler bekliyor hiç bilemiyoruz seni çok iyi anlıyorum özellikle emzirmek gerçekten müthiş çaba istiyor ben çok sıkıntı yaşadım oğlumda inşallah bu sefer yaşamam..çift yumurta sözde beraber ağlamıyor beraber uyanmıyordu demek ki hiç farketmiyor hayırlısı bakalım allah yardım edecektir