2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Yaaa bende ondan almak istiyorum. Nasil begendiniz mi ? Bebeportu cikartip oto koltugunu takabiliyomusunuz? Puseti yani :)
Takılabiliyor mağazada denedim cok hafif ve cok kolay takiliyor ama daha kullanmama var 1900 tl maxi cosi dana för two aldım 850 tl ye de 2 adet maxi cosi oto koltuğunu aldım 2750 tl ye 2 taksitte aldım canım ankaradan

Canım teşekkür ederim bilgi için, ben de hala araştırıyorum, eşimin annesi tek başına çıkmazsın zaten, birimiz muhakkak yanında oluruz diyor ayrı ayrı alın diyor ama kararsızım hala
Canım ben tek bakıyorum bebeklerime ve evim son kat asansörümde yok ama heryere çıkıyorum hatta bebeklerim 15günlüktü mamamız bitmişti kimsedende isteyemedim aldım çocukları çıktım aldım sende çıkarsın hiç kendine sıkıntı etme

Benimde 10 günlük olduk ve biberona alıştıkları için oğlum sinirleniyor.kızımda gögüs tutmuyor gögüs ucu büyük geldiği için.nerelerde var aceba
Canim medikallerde 40 cm beslenme hortumu aliyorsun emzirme destek sistemi montaji diye arastir internette ayrintili anlatiyor canim bastan oyle baslamak daha iyi bence ben birakmazlar emerler diyordum ama oyle olmuyormus

Takılabiliyor mağazada denedim cok hafif ve cok kolay takiliyor ama daha kullanmama var 1900 tl maxi cosi dana för two aldım 850 tl ye de 2 adet maxi cosi oto koltuğunu aldım 2750 tl ye 2 taksitte aldım canım ankaradan
Tesekkur ederim bilgi verdigin icin. Ben jokerde baktim 2400 lira pusetlerin tanesi de 750 lira. Sen cok iyi almissin.

Az kaldi insaallah saglikla gelirler :) hazirliklar basladi mi?

yok canım yaw içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. ne alışveriş yapasım var ne de başka bir şey. zaten evden çıkmak da yasaklandı artık :) sürekli yatmam gerekiyor.
sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar da bi ne gerekiyorsa yapılır zaten diyorum.
sen nasılsın? bebişler nasıl? kendi doktorun ne diyor?

Moralini yuksek tut çoğu gitti azı kaldi insaallah Allah sonunda güldürür guzel haberlerini bekliyoruz. Aynen alisveris yapilir illa. Benim de aynı gelisim farklari devam ediyor ama %23 e düştü şükür. Biraz rahatladik. Haftalik gidiyoruz. 22 haftalik daha okula gidiyorum doktorum karar verin artik rapor yazalim diyor ama ben biraz daha calisayim diyorum. Sonra pisman olmaktan da korkuyorum oyle aradayiz yani

amin canım inşallah inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza. maşallah kuzularına toparlıyorlar ne güzel.

kendini iyi hissediyorsan devam et elbette. ben zaten gebeliği öğrendiğimde bırakmıştım. çalışmam mümkün değildi inşaat mühendisi olduğum ve şantiyelerde çalıştığım için.
ama çok da zorlama kendini yorulmamak gerçekten çok önemliymiş bizim gibiler için. belki çalışmaya devam etseydim bu kadar dayanamayabilirdi bebeklerim.

Kızlar ikiz gebelikte 2li ve 3lu test yapılmayacağını söyledi doktorum.onun yerine yurt dışına bir test gönderiliyor dedi kan testi.ama pahalı 2000 küsürü geçiyor dedi.kararı verin dedi.siz böyle bir test yaptınız mi?kafamız karıştı yapıp yapmama konusunda.

doktorunuz doğru söylemiş. çoğul gebeliklerde ikili testler sonuç vermiyor.
ense kalınlıkları kaç çıktı?
ben yaptırdım. isviçre'de yapılan tranquailty'i yaptırdım. 2650 tuttu. benim özel sağlık sigortam karşıladı. önce karşılamayacaklarını söylediler. doktor çoğul gebelik nedeniyle istek kağıdı yazdı ve ödediler. tabii doğum teminatından düştü.
açıkcası içimizin rahat etsin istedik.

Ense kalınlıklarına normal dedi.sayısal olarak bilmiyorum.söylemedi.ölçümler norma dedi.bizim özel sağlık sigortamiz yok.
Bu testi yaptirmadigimizda Ayrintili ultrasonda bir sıkıntı olursa belli oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…