- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
- #7.701
Maşallah maşallah herşey çok güzel olacak inşE Emotionn35 yaklasik iki kilo canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah maşallah herşey çok güzel olacak inşE Emotionn35 yaklasik iki kilo canim
Hmm cok gecmis olsun insaallah bundan sonra sorun cikmazŞu anda 27. Haftanın içindeyim kanamam 23. Hafta’da oldu ve neden kaynaklandığı bulunamadı görünen bir sorun yok. Ama doktor artık yatacaksın dedi. Ama hiç bir sorun yaşamayan kişi daha fazla tabi ki.
Bugün başbaşa kaldık. Misafirler gitti. Uyku düzenleri şuanlık iyi süt sağma mama alt değiştirmeyle geçiyor. Onlarla uyuyunca 1 saat falan uyursam iyi oluyor.Ya evet seni okuduktan sonra bir nebze içim rahatlamıştı. Maşallah yavrularına, en büyük dua evet sağlıklı olsunlar başka bişey değil çok haklısın. Nasıl geçiyor günler sen bebişler nasılsınız?
Bebeklerim kuvezde, solunum destegine baglilar. Ciger gelistirici ignenin faydasi olmamis. Duanizi eksik etmeyin
Maşallah, uyusunlar büyüsünler annelerinin bol sütü olsun sağsın emsinler içsinlerBugün başbaşa kaldık. Misafirler gitti. Uyku düzenleri şuanlık iyi süt sağma mama alt değiştirmeyle geçiyor. Onlarla uyuyunca 1 saat falan uyursam iyi oluyor.
meraba canm evet benim.bebkleeim dogdu hala oyle biri kipir kipir digeri cok sakin bir yapida ayni karnimdaki gibi hic endise etmeGüzel anneler size bir sorum var. 23 haftalik cift yumurta ikiz erkek bebeklerime hamileyim. Yaklasik 1 aydir falan hareketlerini hissediyorum ama soldaki bebegim heran kıpır kıpırken sagdaki cok az hareket ediyor.Yemeklerden sonra bile hareketi cok az,bazen onu tüm gün hissedemeyince icime kurt düşüyor kenardan dürtüklüyorum zar zor kıpırdıyor son kontrolde doktoruma sordum gelisimleri iyi,fıtratları farklidir dedi. Sizin gebeliktede boyle bi durum varmiydi,sağ bebegim icin üzülüyorum endiseleniyorum bazen
Amin cümlemize inşallahMaşallah, uyusunlar büyüsünler annelerinin bol sütü olsun sağsın emsinler içsinler
Günaydın arkadaşlar, 8.30 doğuma alinacagim.Dualarınıza talibim
Hayırlı doğumlar olsun inşallah, hepinize sağlık dilerim.Günaydın arkadaşlar, 8.30 doğuma alinacagim.Dualarınıza talibim
Merhaba arkadaşlar tek yumurta ikizleri genelde kac haftalik doguyorlar. Ben 22 haftalik hamileyim öğretmenim. Doktorum simdiden rapor yazalim diyor eşim de istiyor ama ben daha cok kötü degilim. Bir sey olurasa diye de korkuyorum bir taraftan. Sizce ne yapmaliyim
Merhaba.. doktorum 34. Hafta civarı çok oluyor doğum demişti . Ama 36-37 ye kadar duranları da duydum . Bakalım bizlerin nasıl olacak
Hayırlı doğumlar dilerimGünaydın arkadaşlar, 8.30 doğuma alinacagim.Dualarınıza talibim
Rekor bende evet yaklaşık yirminci haftaya kadar kanamam oldu,oğluşlar dört aylık artık,darısı isteyen herkeseAaa senin de ikiz mi? Tebrik ederim. Sen de Şişli Kolan'da transfer olmuştun değil mi ilki olumsuzdu ikinci tuttuğunu biliyordum ama ikizi şimdi görünce çok mutlu oldum aramıza hoşgeldin. Ben hiç kanama yaşamadım ama burada yaşayan arkadaşlarımız var özellikle Avrenim bu konuda şampiyonmuş şimdilerde 2 oğluşu yanılmıyorsam 3.5 ayı geçti doğalı maşallah. Çok dikkat et kendine, Allah korusun meleklerini.
Valla bizde oyle. İcimden bi ses 32 de gelecekler diyorbenim doktorum da en çok 34 hafta dedi tek yumurta ikizleri için. çift yumurta olursa 37-38 i rahat bulabiliyormuş.
şu an biz 34'e ulaşalım diye dua ediyoruz.
Hmm küvez kacınılmaz gibi gorebiliriz yani. Siz kacinci haftadasiniz?Merhaba.. doktorum 34. Hafta civarı çok oluyor doğum demişti . Ama 36-37 ye kadar duranları da duydum . Bakalım bizlerin nasıl olacak
canım bende maxi cosi dana för two aldım oto koltuğu ile birlikteHiç meraklanmayın genelde öyle oluyor nitekim benimde biri daha çok hareketli
Tmm cnm en kötü arar giderim güzel bir arabaya benziyor benim oğlandan iki tane araba var ne yazık ki işimizi görmeyecek bir daha almamız lazım ilk çocuğum olsaydı prego düşünebilirdim üçüncü araba için epey fiyatlı olur bunun yine normalmiş alınabilir yani sağolasın