- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.761
Bende bu hafta bebek bezi almak istiyorum internette indirimli oluyor diye toptan büyük paketlere baktım ama yenidoğan 1 beden bezden 108x2 yani 216 adet çok mu olur iki bebek olunca yetmez gibide geliyor ama çabuk mu büyürler bilemedim.
Hastaneden çıkmadınız daha değil mi inşallah yakın zamanda evinize bebişlerinle geçersin. Demek hastaneye de bezleri bir götürüyoruz.Canim benimkilerin gunde 8-10 defa altını degistiriyorlarmis. Prima 0 beden almıştım. Bugun 6 gunluk kuzucuklarim ve 120 bez bitti
Neden böyle oldu peki daha erken değil mi nst için, Yordun mu kendini?Bende dr dayım nts ye bağladı eğer sancı çıkarsa iğne vurcak artık yatma zamanım gelmiş daha da bi ton işim var
Hastaneden çıkmadınız daha değil mi inşallah yakın zamanda evinize bebişlerinle geçersin. Demek hastaneye de bezleri bir götürüyoruz.
Anladım canım, bebişlerin durumu nasıl gidiyor peki ne kadar daha kalırlar tahminen.Ben dün ciktim kucagim bos
Bolca bez ve islak mendil al yanina. Benimkiler serumla beslendiği icin mama istemediler
Biz 0 bedenle başladık,ilk zamanlar günde 30 bez kullandık neredeyse,şimdi 208li paket yaklaşık bir hafta gidiyorBende bu hafta bebek bezi almak istiyorum internette indirimli oluyor diye toptan büyük paketlere baktım ama yenidoğan 1 beden bezden 108x2 yani 216 adet çok mu olur iki bebek olunca yetmez gibide geliyor ama çabuk mu büyürler bilemedim.
canım en kısa sürede yavrularına kavuşursun inşallah,bol bol süt sağıp dondurucuya koy bu sürede,şimdiki aklım olsa saat başı sağım yapardım bebekler hastanedeykenBen dün ciktim kucagim bos
Bolca bez ve islak mendil al yanina. Benimkiler serumla beslendiği icin mama istemediler
Evet ana kucağıyla iniyorum canım ikisini evde hazırlayıp indiriyorum cesaret edersin tabi neden etmeyesin ben evde oturdukça bunalıma giriyorum yorulsamda çıkarıyorum çocukları hepimize hava almak iyi geliyorAna kucağı ile mi taşıdın ikisini nasıl merdivenden indirdin? Ben 5. katta oturuyorum ve asansör yok aynı duruma düşersem cesaret edebilir miyim bilemiyorum.
Erken ama kasıklarım ağrıyodu neyse bişey çıkmadı iğneyi vurmadı ama aldırdı ne olur ne olamaz eczanelerde ha diyince bulunmuyormuş celeston galiba 4 doz vurulcam haftaya ,oğlanın kafası çıktı çıkıcak inşallah 34 35 leri görürümNeden böyle oldu peki daha erken değil mi nst için, Yordun mu kendini?
Çok geçmiş olsun Allah’ın izniyle bişey olmaz canım evladına hiç kıyamıyo insanSelam kızlar,2 ay önce bir bebeğim kasık fıtığı ameliyatı olmuştu,şimdi sıra diğer oğlumda,duanızı esirgemeyin lütfen,yarın saat 9da ameliyata alınacak yavrum
canım genetik testi ve yurt dışına gönderilen kan testinden bahsetmiyorum, ikili üçlü tarama testlerinin yanılma payı çok yüksek diye biliyorum, onlardan bahsediyorum.
Canim Sen de önceden bir risk durumu varmiydi ?bizde yaptıracağız sanırım
Kafamız rahat eder en azindan
Yaa demek erkenmiş yani en azından tedbiren bakılmış iyi olmuş, bende bebekleri aşağıda hissediyorum bu ara ama ağrım yoktu. Dikkatli olmak lazım desene. O iğne yani celeston ne işe yarıyor acaba.Erken ama kasıklarım ağrıyodu neyse bişey çıkmadı iğneyi vurmadı ama aldırdı ne olur ne olamaz eczanelerde ha diyince bulunmuyormuş celeston galiba 4 doz vurulcam haftaya ,oğlanın kafası çıktı çıkıcak inşallah 34 35 leri görürüm
Kac haftalik oldu bebisleriniz? Progestan kullaniyor muydunuz?Bende dr dayım nts ye bağladı eğer sancı çıkarsa iğne vurcak artık yatma zamanım gelmiş daha da bi ton işim var
Ciğer geliştirici erken doğsana kendi solunumu yapmasına yardımcı olan kortizon Allah korusun suyum geldi Doğumdan 5 6 saat bile önce vurulsa etkisi varmışYaa demek erkenmiş yani en azından tedbiren bakılmış iyi olmuş, bende bebekleri aşağıda hissediyorum bu ara ama ağrım yoktu. Dikkatli olmak lazım desene. O iğne yani celeston ne işe yarıyor acaba.
31 içindeyim tabi en başından beri kullanıyorum artık hayırlısı bugünüme şükür kötü bi haftada diilsin dedi yaşayıp görücem benim oğlumda 30. Haftada nişan geldi Doğum haram olabilir denmişti bekledi bunlarda da öle olur inşallahKac haftalik oldu bebisleriniz? Progestan kullaniyor muydunuz?
İnşallah 36 ya kadar sabreder bebişlerin bende ciğer geliştirici diye bir şey duyuyordum ama adını bilmiyordum.31 içindeyim tabi en başından beri kullanıyorum artık hayırlısı bugünüme şükür kötü bi haftada diilsin dedi yaşayıp görücem benim oğlumda 30. Haftada nişan geldi Doğum haram olabilir denmişti bekledi bunlarda da öle olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?