2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bugün başbaşa kaldık. Misafirler gitti. Uyku düzenleri şuanlık iyi süt sağma mama alt değiştirmeyle geçiyor. Onlarla uyuyunca 1 saat falan uyursam iyi oluyor.

meraba canm evet benim.bebkleeim dogdu hala oyle biri kipir kipir digeri cok sakin bir yapida ayni karnimdaki gibi hic endise etme

Günaydın güzel anneler doğuran arkadaşlara gözünüz aydın bebeği küvezde olanlara acil sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyorum. İnşallah hepimiz için herşey yolunda giderde bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz ^^

Merhaba.. doktorum 34. Hafta civarı çok oluyor doğum demişti . Ama 36-37 ye kadar duranları da duydum . Bakalım bizlerin nasıl olacak

Merhaba.. doktorum 34. Hafta civarı çok oluyor doğum demişti . Ama 36-37 ye kadar duranları da duydum . Bakalım bizlerin nasıl olacak

benim doktorum da en çok 34 hafta dedi tek yumurta ikizleri için. çift yumurta olursa 37-38 i rahat bulabiliyormuş.
şu an biz 34'e ulaşalım diye dua ediyoruz.

Rekor bende evet yaklaşık yirminci haftaya kadar kanamam oldu,oğluşlar dört aylık artık,darısı isteyen herkese

Ca
canım bende maxi cosi dana för two aldım oto koltuğu ile birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…