2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ense kalınlıklarına normal dedi.sayısal olarak bilmiyorum.söylemedi.ölçümler norma dedi.bizim özel sağlık sigortamiz yok.
Bu testi yaptirmadigimizda Ayrintili ultrasonda bir sıkıntı olursa belli oluyor mu?

evet ayrıntılı ultrasonda anlayabiliyorlar.
zaten ense kalınlığı normal demişse doktorunuz burun kemiğini de görmüşse allahın izniyle sorun yoktur, sıkıntı yapmayın sakın.

B Bade098 merhaba . Ölçümlerde sorun çıkmadı bizim. Dr. 2li taramada yaptırdı kanda sorun çıkmadı. 4 lu taramada sorun çıktı gunlerdir çok kötüyüm. Yurt dışına gönderilen. Kan testini yaptirdik 10. Gune gelicek. 1970 tl. Birde izmirde yaşıyorum. Tepecik araştirma hastanesinde genetik bakiliyormuş ücretsiz . Bügun birde oraya gidicem. Dr. Test sonuçları gelmeden ayrıntılı bakmam diyo.

İkizler gebeliklerde 2li 3 lü tarama testi doğru sonuç vermiyor dedi doktorum biz yaptirmadik.4 lü testi bilmiyorum.
Sen de içini ferah tut.4 lu testte yanıltıcı olabilir ikiz gebelik için.
BizdeBizde yurt dışı kan testini yapıp yapmama konusunda kararsiziz.

İçini ferah tut canım, ikiz bebeklerde bu testler yanıltıcı sonuçlar veriyor... Allah her ikisini de sağlıklı şekilde sizlere bağışlasın...

canım ben yaptırdım cok şükür sonuç temiz cıktı 1500 tl ye ankarada yaptırdık ve 15 günde sonuç elime ulaştı kesinlikle yaptır canım

İçini ferah tut canım, ikiz bebeklerde bu testler yanıltıcı sonuçlar veriyor... Allah her ikisini de sağlıklı şekilde sizlere bağışlasın...
canım o genetik testleri yanıltıcı değil ama tek gebelik gibi 10 yakın tanıya değil sadece 3 tanıya bakılıyor onlarda %99 dogruluk payı var diyor doktorlar

Ana kucağı ile mi taşıdın ikisini nasıl merdivenden indirdin? Ben 5. katta oturuyorum ve asansör yok aynı duruma düşersem cesaret edebilir miyim bilemiyorum.

Bende bu hafta bebek bezi almak istiyorum internette indirimli oluyor diye toptan büyük paketlere baktım ama yenidoğan 1 beden bezden 108x2 yani 216 adet çok mu olur iki bebek olunca yetmez gibide geliyor ama çabuk mu büyürler bilemedim.

canım o genetik testleri yanıltıcı değil ama tek gebelik gibi 10 yakın tanıya değil sadece 3 tanıya bakılıyor onlarda %99 dogruluk payı var diyor doktorlar
canım genetik testi ve yurt dışına gönderilen kan testinden bahsetmiyorum, ikili üçlü tarama testlerinin yanılma payı çok yüksek diye biliyorum, onlardan bahsediyorum.

Ana kucağı ile mi taşıdın ikisini nasıl merdivenden indirdin? Ben 5. katta oturuyorum ve asansör yok aynı duruma düşersem cesaret edebilir miyim bilemiyorum.
Eskiden hemşireler 4 5 bebeği koltuklarlardır alıp taşırlarmış:)) apartman girişine bebek arabasını bırakırsan kucağına ikisini alıp ajatça inersin hele kıprdanmaya başlamadan önce dert etme bebek bezide en başlarda çok kaka yapıyo bebek çok gidiyo 1 numara bezde bayağı gidiyo bi 200 lük daha alınır ben 1 paket 0 aldım ilk etapta sonra internetten alcam çok daha ucuzmuş

Ben bir bebeği bile tek koluma kaldırmaya korkuyorum çok acemiyim, hiç bebek bakmadım ve iki bebekle kendimi halen düşünemiyorum. Allah yardım eder diyorum ama bir kere bile bebek bezi değiştirmedim.
Bende ilk etapta bir numara alıyorum o zaman iki bebekle 200 adet dediğin gibi bize yetmeyecek bu gidişle. Hepsiburada en uygunu görünüyor.

N11 de bak istersen karşılaştırırsın bende bakıcam bez sponsor arıyorum artık ananeyle babaneye söliycez:))

N11 de bak istersen karşılaştırırsın bende bakıcam bez sponsor arıyorum artık ananeyle babaneye söliycez:))
Hangi marka aldın peki ben etrafımdaki herkesten prima pemium care tavsiyesi duydum diye ona bakıyorum ama halen aklım sleepy de kaldı.

nevesta81 phuket79 Kızlar alabildiğiniz kadar alın bez,bir numaradan bahsediyorum,saymiyorum ama yirmiden fazla bez değiştiriyorsun,ben bir numaradan beş kutu almistim,156 li paket,şuan bile tereddütteyim yeter mi diye,Prima kullanıyoruz ayrıca çok memnunum hiç sızdırma falan olmadı.Stoklayin korkusuzca çok yapiyorlar ilk etapta sürekli alt değiştiriyorsunuz:)

Bende ikili paket prima premium care aldım 1 numara 126 tane 2 numara 120li. 1 numaradan daha alırım o zaman. Temizleme pamuğuda topluca aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…