- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.081
Kızlar doğuma giriyorum.Lutfen dua edin,okuyun bize.Acilmam 4 cm olmuş.Sancim ağrım hiçbir şeyim yoktu.Alttan muayeneyle çıktı ortaya.Kacmayin alttan muayene mutlaka olun.Lutfen duanizi eksik etmeyin kızlar.
Dualarımız seninle Rabbim sağ salim kucana almayı nasip etsin inşallah bizleri de haberdar etKızlar doğuma giriyorum.Lutfen dua edin,okuyun bize.Acilmam 4 cm olmuş.Sancim ağrım hiçbir şeyim yoktu.Alttan muayeneyle çıktı ortaya.Kacmayin alttan muayene mutlaka olun.Lutfen duanizi eksik etmeyin kızlar.
Çok heycanlı tebrik ederim şimdiden ne mutlu sana ,kolay olsun herşeyin sağlıkla kucakla yavrularını inşallahKızlar doğuma giriyorum.Lutfen dua edin,okuyun bize.Acilmam 4 cm olmuş.Sancim ağrım hiçbir şeyim yoktu.Alttan muayeneyle çıktı ortaya.Kacmayin alttan muayene mutlaka olun.Lutfen duanizi eksik etmeyin kızlar.
Oğlan 12 kızda 12 ama Kız yüzde yüz 18 de gösterdi halada saklıyor oğlanın pipisi hep ortada:)Cinsiyetlerini ne zaman öğrendiniz annişler
Cumartesi randevum var İnşallah bende öğrenirim bebişlerin cinsiyeti ne Rabbim sağlıkla kucağına alirsingurbetkus bizimki 14 de soyledi. Dün öğrendik
Ben 12 de gittim az daha bekleyelm dedi 15 de öğrendmCinsiyetlerini ne zaman öğrendiniz annişler
Canını sıkma arkadaşım, ultrason cihazlari farklılık gösteriyor geçen ben de yazmıştım hatırlarsan bir hastanede farklı muayehanede farklı çıktı kilosu diye.Moralim bozuldu yazamadim transfer tarihimi soyledim doktorun sekreteri 30 haftalik dedi degil dedim 32+1 im ben bugun doktorda bebeklerin kilolarini soyledi 6 gunde kiz 34 gr erkekde 50 gr civari almis ama sanki yanlis hesapladi odada 3 kisi daha vardi sora nst de sanci cikmadi idrar verdim kan verdim kan sonucum temiz idrar yolu enfeksiyonu cikti gunde 3 4 litre su iciyorum yanma agri hic biseyim yok 2 kez de camasr degstiriyorum gunde akinti icin pecete falan koyuyorum dikkat etmistim ama 32 cikti lokosit yuksekmi acaba ilac yazmis binsorcam.doktoruma tup bebek doktoruma ben evimin yanndaki devlet hastanesine gitmistim doktor cok iyi ilgili ama bu sefer bakamadi gibi simdi surekli su iciyorum varmi benzer durumda olan arkadaslardan birde kiz bebegimin suyu azcik azalmis bol su ic dedi
Canım bol su içilmesi çok önemli ve çamaşıra peçete kesinlikle konulmaması gerekiyor diye doktor söylemişti bakteri üretiyormuş, bilgin olsun.Moralim bozuldu yazamadim transfer tarihimi soyledim doktorun sekreteri 30 haftalik dedi degil dedim 32+1 im ben bugun doktorda bebeklerin kilolarini soyledi 6 gunde kiz 34 gr erkekde 50 gr civari almis ama sanki yanlis hesapladi odada 3 kisi daha vardi sora nst de sanci cikmadi idrar verdim kan verdim kan sonucum temiz idrar yolu enfeksiyonu cikti gunde 3 4 litre su iciyorum yanma agri hic biseyim yok 2 kez de camasr degstiriyorum gunde akinti icin pecete falan koyuyorum dikkat etmistim ama 32 cikti lokosit yuksekmi acaba ilac yazmis binsorcam.doktoruma tup bebek doktoruma ben evimin yanndaki devlet hastanesine gitmistim doktor cok iyi ilgili ama bu sefer bakamadi gibi simdi surekli su iciyorum varmi benzer durumda olan arkadaslardan birde kiz bebegimin suyu azcik azalmis bol su ic dedi
önemsememeye calistimda ne biliyim dogru soyluyorsun inş. az çok biseyler cikcak heralde boyle bi daha vereyim dedim 2 gun sors gidip idrar kultur ornegi yine ciksrsa ilaci kullancam korkyorum tamCanını sıkma arkadaşım, ultrason cihazlari farklılık gösteriyor geçen ben de yazmıştım hatırlarsan bir hastanede farklı muayehanede farklı çıktı kilosu diye.
Idrar yolu iltihabı ne kadar dikkat edersen et hamilelikten dolayı enfeksiyon çıkıyor.Antibiyotik kullanıyorsun. bende de yanma falan yoktu.Ayrıca mantar çıktı kaşıntı yanma yoktu fitil kullandım ama yine böyle kesilmiş süt gibi sarı akintim oluyo.
tamam canm o zaman surekli kuru tutcam mecbur batikonla temizlik yaptim belki hijyenik degildi test verirken dirkeli suylada temizligini yaptim ins.duzelir sagol canmCanım bol su içilmesi çok önemli ve çamaşıra peçete kesinlikle konulmaması gerekiyor diye doktor söylemişti bakteri üretiyormuş, bilgin olsun.
Cnm benim son kızımda suyum patladı o senin düşündüğün gibi iç çamaşırı ıslatacak kadar değil resmen 4 kiloya yakın bi su akıyor Çeşme gibi durduramıyorsunDogum suyu çok farklı . Jel kıvamında canım.suyunun geldiğini anlarsın bence . Sendeki normal akintinda olabilir
Hayırlı olsun inşallah güzel dileklerin içinde ayrıca Sağol maraton başladı seninde hadi bakalimMerhaba kızlar bende 8 haftalık ikiz lere hamileyimcok şükür .rabbim hepimizinki kulaklarımıza almayı nasip eder insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?