- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.101
ilk gebeligim olunca kıyaslama yapamıyorum ama tabiki zorluğu daha fazladır diye düşünüyorum mesela artık bayagidir aksamlari çok zor uyuyorum.riskli gebelik olduğundan daha dikkatlidavranıyorsun ve daha erken agirlasiyorsun ama bunların yanında evlatları ni düşünün ce Allah a şükürler ediyorsun sonsuZkereMerhaba! Bayanlar öncelikle ben ikiz annesi değilim Ama çok istiyorum size sorun şu hamilelik süreci aynı mı geçiyor yoksa daha zor mu geçiyor benim hamileliğim Yani 3 lüzumdadır çok zor geçit düşünün vc bile gidemediğim durumlar oldu bacaklarımdan dolayı yüremiyordum topal gibiydim resmen acaba ikiz olsa nasıl olur diyorum tüp bebek yaptıracam fikriniz ne ya
Benim zaten yeterince zor geçiyor resmen 3 hamilerimde hergün 3 saatlik uykuyla dururdum normaldedir çok uyuyan birisi değilim doğrusu ama beni düşündüren şuki eğer ikiZ olursa sağlıkla dogurabilirmiyim doğurduktan sonra ben bakarım Şu 9 ayda ne yapıyorsun mesela biri yardım etmeden kalkabiliyormusunuz yataktailk gebeligim olunca kıyaslama yapamıyorum ama tabiki zorluğu daha fazladır diye düşünüyorum mesela artık bayagidir aksamlari çok zor uyuyorum.riskli gebelik olduğundan daha dikkatlidavranıyorsun ve daha erken agirlasiyorsun ama bunların yanında evlatları ni düşünün ce Allah a şükürler ediyorsun sonsuZkere
Bende tüp bebekle ikiz gebesiyim. İlk gebeliğim, Yaşımda var o yüzden zorluklarına rağmen ikiz annesi olmayı dört gözle bekliyorum. Çünkü bir daha hamileliği düşünmeyeceğim ve kardeş sahibi olmak çok güzel bir şey. Ama koca bir ama riskli oluyor. Her şeyim çok iyi gitmesine rağmen kanamadan dolayı 2 haftadır hastanede yatıyorum. Nedenini bulamadılar dedikleri tek şey ikiz risklidir. Ailemde ikiz çok. Çok rahat hamilelik geçirip doğuranda var, illa kötü düşünmemek gerekiyor tabi ki ama sonuçta tek gebeliklerden farklı oluyor ve ona göre karar vermek lazım.Ben mi gözümde çok büyütüyorum acaba ikizleri bi insan hem bu kadar çok isteyip hem bu kadar korkarmı ya tüp bebek yaptırırken 3 mü 2 mi 1mi trasfer etirsem diye düşüne düşüne kafa kalmadı ya
ben gündüzleri evde tekim yemek felan bende temizlik te hafta sonları eşim yapabildigince yapıyo başlarda iyidimde artık günler yaklastikca yardimci olabilecek biri varsa iyi bide son günlerde herseyi yere düşürüyorum Eğilip almak sıkıntı sonrası da bebeklere bakmak onunda verir inşallah Rabbim kolayliginiBenim zaten yeterince zor geçiyor resmen 3 hamilerimde hergün 3 saatlik uykuyla dururdum normaldedir çok uyuyan birisi değilim doğrusu ama beni düşündüren şuki eğer ikiZ olursa sağlıkla dogurabilirmiyim doğurduktan sonra ben bakarım Şu 9 ayda ne yapıyorsun mesela biri yardım etmeden kalkabiliyormusunuz yatakta
Merhaba! Bayanlar öncelikle ben ikiz annesi değilim Ama çok istiyorum size sorun şu hamilelik süreci aynı mı geçiyor yoksa daha zor mu geçiyor benim hamileliğim Yani 3 lüzumdadır çok zor geçit düşünün vc bile gidemediğim durumlar oldu bacaklarımdan dolayı yüremiyordum topal gibiydim resmen acaba ikiz olsa nasıl olur diyorum tüp bebek yaptıracam fikriniz ne ya
Cnm senin yaş kaç. Bide kaçtane trasfer edildi yaBende tüp bebekle ikiz gebesiyim. İlk gebeliğim, Yaşımda var o yüzden zorluklarına rağmen ikiz annesi olmayı dört gözle bekliyorum. Çünkü bir daha hamileliği düşünmeyeceğim ve kardeş sahibi olmak çok güzel bir şey. Ama koca bir ama riskli oluyor. Her şeyim çok iyi gitmesine rağmen kanamadan dolayı 2 haftadır hastanede yatıyorum. Nedenini bulamadılar dedikleri tek şey ikiz risklidir. Ailemde ikiz çok. Çok rahat hamilelik geçirip doğuranda var, illa kötü düşünmemek gerekiyor tabi ki ama sonuçta tek gebeliklerden farklı oluyor ve ona göre karar vermek lazım.
Canım benim iki kızım var allah bağışlarsa tek hamilelikler yaşadım yani bulantı kusma dışımda hiç bir sıkıntım yoktu doğuma gitmeden evimi cam kapı pencere kendim sildim süpürdüm. Şimdi ikiz hamileyim 16+2 bugn ve 6 haftadan sonra bildiğin tembelleştim ki zaten riskli gebelik grubuna girdiği için kendini zorlayacak herşeyden kaçınmak zorundasn zaten de bişey yapamıyorsun. Kendi adıma konuşayım eğilip kalkarken şu an bile zorlanyorum bulantılarm 12. Haftadan sonra geçti. Ama şu var ki sonunu düşününce değer diyosn varsın işler kalsın ev kirlensin yemeğimi yapıyorum bulaşığımı çamaşrımı halediyorum temizliği kızlar ve eşim olduğu kadar yapıyorlar ben geri kalan zaman istirahat deyim yani. Allahım yardım eder inşallahMerhaba! Bayanlar öncelikle ben ikiz annesi değilim Ama çok istiyorum size sorun şu hamilelik süreci aynı mı geçiyor yoksa daha zor mu geçiyor benim hamileliğim Yani 3 lüzumdadır çok zor geçit düşünün vc bile gidemediğim durumlar oldu bacaklarımdan dolayı yüremiyordum topal gibiydim resmen acaba ikiz olsa nasıl olur diyorum tüp bebek yaptıracam fikriniz ne ya
Benim 3kızım daha var ve küçük kızım daha 1yaşına girmedi ben kaynanamla yaşiyorum bana yardım edecek var aslında öbür iki kızım biraz büyük oldukları için onlarda zaten normalde yardım ediyorlar şükürler olsun 3 kızımda uysal zorlanmıyorum benim tek sorun hamilelik başka birşey değil aslında yaben gündüzleri evde tekim yemek felan bende temizlik te hafta sonları eşim yapabildigince yapıyo başlarda iyidimde artık günler yaklastikca yardimci olabilecek biri varsa iyi bide son günlerde herseyi yere düşürüyorum Eğilip almak sıkıntı sonrası da bebeklere bakmak onunda verir inşallah Rabbim kolayligini
ALLAH YARDIMCI OLSUN TEZ ZAMANDA SAĞLIĞI İLE KUVAGINıza alırsın inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı.kesin değil ama 10 güne kadar doğum olur dedi.haftaya çarşamba kesinleşecek inşallah dayanabilirim.dua edin
Hayırlısı ile doğru zamanda gelsinler inşallah bebeklerinKızlar bugün kontrolüm vardı.kesin değil ama 10 güne kadar doğum olur dedi.haftaya çarşamba kesinleşecek inşallah dayanabilirim.dua edin
Cnm senin yaş kaç. Bide kaçtane trasfer edildi ya
Gün belli diil canım bir hafta içinde en geç haftaya kadar olur dedi drnymph26 canım kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam naptın belli oldumu günün nasıl bebişlerin
Anladım tşkler cvplarınız için ben 28 yaşindayım daha evelki gebeliğimde iki trasfer oldu ama bir tutu şükürler olsunki tutu bu benim eğer ALLAH ikamet ederse son olacağı için ikiZ istiyorum o yüzden 3trasfer ettirsem 2tutar mı diyorum bazense ya 3tutarsa diyorum ya benim durum karmaşık ya37 yaşındayım 2 tane transfer edildi.
Hadi bakalım hayırlısı dayanirsin Allah'ın izniyle benimde yarından sonra inşallah dogumKızlar bugün kontrolüm vardı.kesin değil ama 10 güne kadar doğum olur dedi.haftaya çarşamba kesinleşecek inşallah dayanabilirim.dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?