2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar ya karnım çatır,çutur diyor. Bebişler hareket ettikçe.parmak çıtlatması gibi bir ses benim haftamda olup böyle birşey yaşayan varmı.nette baktım kesin bir bilgi yok ama bebeklerin eklemlerinden gelebilecegi söyleniyor.

Benimde oluyo o şaşırmıştım bende ilk olduğunda :)

Bendende arada bir geliyor canım çıtırtı şeklinde bariz kemik sesleri bence de bebişlerin. Benimde bugün kasıklarımda iğnelenme var bide öle bi bastırıyolarki aşağıya aklım çıkacak sanki çıktı çıkacaklar tuvaletimi altıma kaçıracak gibi oluyorum

Arkadaşlar ben hep güzel yemek yiyordum. Ama bu hafta hiçbirşey yiyemiyorum. Kilo almadım. Gitmiyo boğazımdan. Napıcam yardııımmmm.

Aynısı bende de oluyor.Gun içinde iki üç defa resmen eklem sesi gibi cit çit.

Merhaba oncelikle hayirli olsun :) benimkiler tek yumurta ikizi ve keseleride bir o yizden biz ayni kesede 2 bebis gorduk. Sizinki de İnsallah kaybolmaz ve ikizdir :)

Merhaba oncelikle hayirli olsun :) benimkiler tek yumurta ikizi ve keseleride bir o yizden biz ayni kesede 2 bebis gorduk. Sizinki de İnsallah kaybolmaz ve ikizdir :)
hayirlisi insallah diyeyim 4 yasinda bir ioglum var 2.kese olabilr dediginde sok gecirdik ama simdi heyecan yaptik iyice hakkimizda hayirlisi

Son zamanlarımız rabbim sabrını versin hepimize... Siz nasıl doğuracaksınız normal derlermi aceba... Benim geçen günki alttan muayeneden sonra normal dersede yapamam gibime geliyor

Burun tikanikligi icin ben breat rite burun bandi kullaniyorum hatta horlabayada iyi geliyor sora bas ucumde hep buhar makinem var bebeklerim icin almstik simdilik ben test ediyorum mukemmel bisey cok rahat wdiyorum birde serum fizyolojik diye bir damla vR canm bilgin olsun eczanelerde

Son zamanlarımız rabbim sabrını versin hepimize... Siz nasıl doğuracaksınız normal derlermi aceba... Benim geçen günki alttan muayeneden sonra normal dersede yapamam gibime geliyor
Ben kesin sezeryan olarak konuştum canım hatta anesteziyle bile görüştüm çarşamba muhtemelen sabah 10 da bi aksilik olmazsa aldırıcam ben bebişlerimi yada iki üç gün daha uzatıcaz kontrole göre drum la böle konuştuk

Ay devlet olduğu için muhatap olacagın doğru dürüst kimse yok 1 aydırsa doktor asistanlara bırakıyor soracaklarım çok soramıyorum büyük ihtimal benim haftaya hafta sonuna doğru olur benim uzamazsa artık günlük 1.2 tane günlük parol alarak geçiriyorum yoksa geçmiyor.hamileliğim boyunca 1 haftadır içtiğim parolu hiç içmemiştim

Canım tabiki senin kararın hakkında hayırlısı neyse o olsun bebekler içinde senin içinde. İnşallah bizim içinde öle olur kiloları nasıl seninkilerin 2 nin üzerindeler taşımak gerçketen çok zorluyo uyuyamıyorum ben ilaç içmiyorum ama karnımı da ne akdar yağlasamda baya çatladı öle işte inşallah küveze girmezler diye düşünüyorum ciğer iğnesi de olduk bakalım

Canım geçen hafta 2.300 biriydi 2.400 biriydi.bana ciğer iğnesi falanda vurulmadı bahsetmedi bile.Allah'ıma emanetiz. O çatlaklar bendede çok arttı.95 kilo olmuşum. :)hiç bu kadar alacagımı düşünmemiştim.

Canım benimkilerde en son o civardaydı ama aşağısıda olabilir yukarısıda inşallah 2.5 kilomdoğarlar en az. Ben 82 kilodayım son bir ay hiç almadım kilo çok hızlı başlamıştım 64 le hamile kaldım ama gebelik şekeri olunca diyet yaptım ve diyetin faydasını çok gördüm aslı da tüm hamileler diyetisyeenle görüşüp öle devam etmeli gerçekten önemli

Bende 73 le başladım.banada diyet yap dedi ama ben pek umursamadım fazla almam diye.1 bucuk aydır gece miğde yanmam çok olduğu için açlıkta tetikliyordu ekmek arası peynir falan yedim oda aldırdı sanırım.zorlanmasam takmayacagımda doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum inşallah

Benimde berbat özellikle sabahları hapşırmaktan helak oluyorum...normalde ben her bahar ilac kullanıyorum kronik olduğu için ama durumumuz belliilk hamileliğimde şaşırtıcı şekilde hiç olmadım aksine bastırdı ama bunda eyvah eyvah sanırım hiç dışarı çıkmamak lazım allahım beterinden korusun bu halimize bin şükür ama sıkıntı veriyor inşallah Çeker gider

Kuzenimin böyleydi kızdı bebeği ilaçlar genital organda anamoli yapıyomuş diye kullanmadı gözleri yaşarıp hapşıra hapşıra geçirdi Allah yardımcın olsun hafifçe geçer dilerim

Sağol cnm inşallah ama çok pis birşey allah kimseye yaşatmasın herkes birşeyden yakınıyor işte çok şükür bugünlerimize

Tombuldut Canım emzirme yastığı sipariş edicektim ama sana sormak istedim çok gerekli bir şey mi alınmasa da olur mu?

bana cok gerekli gelmedıgı ıcın almamıstım. ama bazen ıkı bebegıde aynı anda emzırmem gerekıyor. normal yastıkla idare edıyorum kollarım agrıyor bıyerden sonra yanı alsanda gereksız bırsey olmuş olmaz daha kolay emzirmeni saglar bence.

Yaa çok teşekkür ederim deniyeym bende bu önerilerini. Hapşurmay ile birlikte altıma damla damla kaçırmaya başladm çok sinir bozucu rahatlatıyorsa ne mutlu canm çok sağol bugn hemen eczaneye göndereym eşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…