• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

E Emotionn35 demin dr dan geldim bebeklerden biri 1100 biri 990 ya aha 2 hafta önce zaten böleydi nerdeyse hem aradaki fark açılmış hem gr almış hemde 1 kiloyu geçmesi gerekmiyomu ya de bişiy demedi olabilir dedi zaten 2300 2500 Doğum ağırlığı bekliyorum dedi korkudan karnım ağrıyo seninle haftamız aynı sayılır bu civarmı seninde

ben artık tek bakıyorum canım 40 günden sonra herkes evine döndü bugün 61 günlük oldular aynı anda ağlama bizdede oluyo hep aynı anda emmek istiyorlar biraz yorucu ama benim bide 3 buçuk yaşında oğlum var ondan yoruluyorum yoksa ikizler tek olsaydı bu kadar yorgun olmazdım inanki allah yardım ediyo bebeklerinle her anın tadını çıkar
Benim de oğlum 3 yaşında. Doğduklarında 3oglum da 3 yaş 3 aylık olucak. Beni ikiz bakımının disinda oglumla iliskimiz nasıl olucak? Bu zamana kadar tek başına tüm ilgi ondaydi simdi ilgiyi paylaşmak çok zoruna gidicek mi ? Bunlar korkutuyor. Nasıl yaklastiniz? Nasıl alisti? Oğlum hala bizimle yatıyor simdi ikizleri almak istesrm kendini kötü hisseder diye nasıl bir duzenleme yapmalıyım bilmiyorum.

E Emotionn35 demin dr dan geldim bebeklerden biri 1100 biri 990 ya aha 2 hafta önce zaten böleydi nerdeyse hem aradaki fark açılmış hem gr almış hemde 1 kiloyu geçmesi gerekmiyomu ya de bişiy demedi olabilir dedi zaten 2300 2500 Doğum ağırlığı bekliyorum dedi korkudan karnım ağrıyo seninle haftamız aynı sayılır bu civarmı seninde
Cnm hiç strese sokma kendini gayet iyi kgları hafta uyumlular ayrıca aradaki fark çok az olacak o tarz şeyler takılma kgsuna şahsen sağlıklı olsunlar zamanında doğsunlar küvöze girmesinler alırlar kg Benim kuzenimin kızı tekil Doğum 1740 gr doğdu maşallah sağlıkla geldi ertesi gün evlerine götürdüler şimdi koca kız oldu maşallah çok tatlı herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle benim kontrol bu ctesi yazarım sana

Arkadaşlar ben hep güzel yemek yiyordum. Ama bu hafta hiçbirşey yiyemiyorum. Kilo almadım. Gitmiyo boğazımdan. Napıcam yardııımmmm.

Ay sorma yaa aynı durum bende de mevcut . Ne zaman hapur hupur yiyeceğim merak ediyorum. Iştahımin çok olmaması üzüyor beni tedirgin oluyorum 15 haftalık oldum 50 kiloyum

Arkadaşlar daha önce Doğum yapıp suyu patlayan yada sızan varmı bana 2 oldu biraz fazla yürüyünce çamaşırım işemişim gibi oluyo dr yoktu yerinde gidemedim miktar ne kadar oluyo illa bacaklardanmı akıyo yaşamadım bilmiyorum da

Dogum suyu çok farklı . Jel kıvamında canım.suyunun geldiğini anlarsın bence . Sendeki normal akintinda olabilir

Sağol canm teşekkürler ben mide bulnatısı kusma yanma şişlik hepsini hat safhada yasıyorum üç haftadır inş gececek
13. Haftada baya azalıyor canim. Şuan çok az bulantim.kusmam hiç olmuyor artık . Darısı başına inşallah

Kızlar doğuma giriyorum.Lutfen dua edin,okuyun bize.Acilmam 4 cm olmuş.Sancim ağrım hiçbir şeyim yoktu.Alttan muayeneyle çıktı ortaya.Kacmayin alttan muayene mutlaka olun.Lutfen duanizi eksik etmeyin kızlar.
Canım Allah yardımcın olsun sağlıcakla al bebişlerini süpriz oldu.haberdar et.

Kızlar doğuma giriyorum.Lutfen dua edin,okuyun bize.Acilmam 4 cm olmuş.Sancim ağrım hiçbir şeyim yoktu.Alttan muayeneyle çıktı ortaya.Kacmayin alttan muayene mutlaka olun.Lutfen duanizi eksik etmeyin kızlar.
Allah yardmcın olsn canım sağ salim bebeklerinle birlikte güzel haberi bize yaZarsın inşallah. Ayy ne heycanlı yaa. Bizde gelecekmiyiz o günlere nasıl uZak geliyor.

Allah yardimcin olsun.sağlıcakla gelsin kuzucuklar inşallah arkadaşım :emir_bebek::emir_bebek:

Saglikla al bebeklerini kucagina canm insallah evine kucaginda getirirsin ikisinide bol bol sutun gelir allah yardmcin olsun

Hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşallah Allah yardımcın olsun. Normal doğum mu oluyor.

sedoshhh123 sen ne yaptın arkadaşım bugün kontrolün vardı
Moralim bozuldu yazamadim transfer tarihimi soyledim doktorun sekreteri 30 haftalik dedi degil dedim 32+1 im ben bugun doktorda bebeklerin kilolarini soyledi 6 gunde kiz 34 gr erkekde 50 gr civari almis ama sanki yanlis hesapladi odada 3 kisi daha vardi sora nst de sanci cikmadi idrar verdim kan verdim kan sonucum temiz idrar yolu enfeksiyonu cikti gunde 3 4 litre su iciyorum yanma agri hic biseyim yok 2 kez de camasr degstiriyorum gunde akinti icin pecete falan koyuyorum dikkat etmistim ama 32 cikti lokosit yuksekmi acaba ilac yazmis binsorcam.doktoruma tup bebek doktoruma ben evimin yanndaki devlet hastanesine gitmistim doktor cok iyi ilgili ama bu sefer bakamadi gibi simdi surekli su iciyorum varmi benzer durumda olan arkadaslardan birde kiz bebegimin suyu azcik azalmis bol su ic dedi

Yiyemeyen midesi bulanan arkadaşlar hiç merak etmeyin 4 Aydan sonra şikayetler azalıyor hatta 5 Aydan sonda iştah artıyor ayrıca çok yiyemesenizde ilk 3/4 ay dizim depoları sömürüp besleniyorlar hiç kafanızı yormayın herşey zamanla

Back