2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaşlarım iyi dileklerimiz,dualarınız için çok teşekkur ederim hepinize sevgiler.Dun akşam sekiz buçukta dogumumuz oldu,spinal Sezeryan oldum,4 cm i geçince acikligim mecburen aldı artık doktorum,yavrularım kuvozde,solunum desteği sağlanıyor,ciğerleri malesef ki tam gelişmemiş,ne zaman çıkacakları belli değil ama genel anlamda durumları iyi Allah'ıma şükürler olsun.Sut sagip veriyorum ağız sütü geliyor,bir damlasını bile ziyan etmemeye calisiyoruz,ağrım çok fazlaydı hala da öyle ağrı kesicilerle duruyorum ayakta,sürekli yuruyorum su içiyorum,geçecek bu günler insallah.

Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlarsın hep birlikte evinize dönersiniz inşallah.

Tebrikler tez vakitte hayırlısıyla çıkarsın inşallah ne mutlu bitti gitti işte herşey bi düzene girecektir

Gözünüz aydın tekrar inşallah en kısa zamanda sağlıkla hep beraber evinizde olursunuz allah analı babalı büyütsün

Canım inşallah bu günlerde gececek iyi olmalarına sevindim yavrularınında.

Canim umitlendrmeyeyim ama benim transferin 7.gunu 159 du 9.gunu 400 e yakundi 11.gunde 800 lu bi raksmdi yakin buldum benmkine allah gonlune gore versin siki siki tutunsun bebeklerin sanaa ikiz gibi ama keseyi gormeden emin olma

canım benim ikizler doğunca oğlum tam 3 yaş 3 aylıkti hamilelik boyunca anlattım kardeşler olacak seni çok sevicekler falan kabullenmesi zor olmadı hastanede ona kardeşlerin hediye getirmiş diyip içi hediye dolu bi çanta hazırlayıp verdik çok sevindi şimdi 2 aylık oldu kızlar sürekli abi oldum ben diyip öpüyo Seviyo kardeşlerini bizimkide hala benle yatıyor kızlar 6 aylık olsun hepsini ayircam inşallah :)

gözün aydın canım sağlıkla çıkacaklar kuvezden inşallah ağrılar 1 hafta içinde geçiyo sutde 3 gün içinde çoğalıyor bol bol sağ canım hiç canını sıkma bebisler gelene kadar dinlen kendini toparla bebisler gelince maraton başlıyor çünkü :)

Canim umitlendrmeyeyim ama benim transferin 7.gunu 159 du 9.gunu 400 e yakundi 11.gunde 800 lu bi raksmdi yakin buldum benmkine allah gonlune gore versin siki siki tutunsun bebeklerin sanaa ikiz gibi ama keseyi gormeden emin olma

Çok teşekkür ederim canım cvp için evet değerler yakınmış. Önümüzdeki salı kontrolüm var görünür heralde ultrason da. Bakalım bende aranıza katılabilecek miyim :))

Seninde bebeklerinde ii olmasına çok sevindim arkadaşım. Tez zamanda bir araya gelin inşallah.ciğer geliştirici iğne olmuştun sanırım niye faydassı olmadı kiama haftan yine de ii çok durmayacaklar inşallah allah beterinden korusun

Ben de aynı sekilde surekli hikayeler anlatiyorum onlarla ilgili. İnsallah kolay şekilde kabullenir. Peki ikizler vaktin çoğunu aliyorken oğlan ilgi beklemiyor mu ? Bizimki aurekli benimle oynamak istiyor. En yakın arkadasim sensin diyor bakalım nasil olacak? İkizler besikte yatiyirlar o zaman değil mi?

Kızlar ben bebeklerimin hareketlerini bir süredir hissediyorum . Ikinci hamileligim belki o yüzden erken hissetmeye başladım

Ama bugün neredeyse hiç kıpırdamadılar . Sizde de böyle durumlar oluyor muydu bu haftalarda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…