2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba kızlar nasılsıniz benimde göbiş çıktı artık belli ediyolar kendilerini kızlarım birde bel ağrım çok oluyo sizdede oluyor mu bel ağrısı
bende ara sıra oluyor genelde cok iş yapınca yada cok ayakta durunca. maşallah senın ıkısıde kızmı:))

evet yorulunca dahada artıyor ağrı ikiside kız bakalım yarın ayrıntılı ultrason var iyi geçer inşallah
bızım burdakı hastanede ayrıntılı yoktu doktor radyolojıdekı ultrasona yonlendırdı. genel olarak bızım herseyımız ıyı cıktı zaten ne gelirse basım gozum ustune. inşallah sizinde guzel sonuclar cıkar

Canım benim lh bitik fsh tavandı kesinlikle olmaz dediler yumurtam 65 yaşında imiş çok şükür Rabbime şuan hamileyim Rabbim ol der olur stres yapma benim sebebim buydu lütfen rahat bırak bebek için beraber olma kesinlikle olması gerektiği gibi davran Rabbim sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah

ya rabbımın mucızesıne bak darısı benım ablamın başına

Arkadaşlar yola ikiz başladım ama tek devam ediyorum dolayısıyla gruptan çıkıyorum ama size dua ediyorum Rabbim bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Allaha emanet olun

bende başka Dr a gitcem ayrıntılı için inşallah canım ikili üçlü iyi çıktı buda iyi geçer umarım

Merhaba kızlar nasılsıniz benimde göbiş çıktı artık belli ediyolar kendilerini kızlarım birde bel ağrım çok oluyo sizdede oluyor mu bel ağrısı

Ayyy kiz mi.. ne güzel canim.. rabbim sag salim kabustursun sizi... cift yumurta ikizimiydi senin yoksa?

Senin tosunlar kesinlesti dimi? Yani %100 dü dimi? Benimde iyicok sükür canim.. evde bi pitircigim oldugu icin cabucak geciyo zaman bazen gebelik haftami bile unutuyorum inanirmisin?

İyiyiz şükür canım yata kalka yaşıyorum işte :) ayy mide yanması ve yediklerimin ağzıma gelmesi reflü mahvediyor beni renni tablet aldım anca onunla iki gündür rahat ediyorum :)

Evet renni nin iyi geldigini bende okudum cok.. yemeklerden sonra genelde oluyo.. heleki yagli ise.. balik gibi mesela.. yagli yemek pisirdigim yokta.. bazende durduk yere yaniyo iste.. soguk süt önerilio oda sanki anlik rahatlatiyo.. bacim senindemi ikisi kiz??? Tam belli oldumu?

PembeHelvam

benım tosunlar ciddi anlamda artık tosunlar kesınlestı yanı ya canım bende cok unutkanım senın neydı cınsıyetlerı bellımıydı kafa kalmadı artık bende boyle unutuyorum

Süt su soda anlık rahatlatan şeyler canım benim meyve yeşimimde bile yanıyor tatlı yediğimde ne yersem yiyeyim yanıyor kısacası renni kana karışmadığı için zararlı değilmiş günde iki tane yeterli oluyor bana midemin taş gibiliğinide alıyor.. evet bacım benimkiler kız ikiside bakalım yarın seninde belli olur inşallah yazmayı unutma sakın haber bekliyorum :)

Evet doğru stres yapmaya cok başladım sürekli bu yazıları okuyorum.

Evet doğru stres yapmaya cok başladım sürekli bu yazıları okuyorum.
İşte problem bu kafanı boşalt imkanın varsa şehir dışı gezileri yap bu formdan bir müddet uzak kal bol bol kaju yee goji berry al ye eşinle beraber şifa Allah tan dua et bol bol ve unut... unutma kaderimizdeki yazılanlardan kaçamayız küne fe yekün.. Bukadar basit

Haklısın evet kafayı boşaltmak lazım stres herşeyin başı zaten.

PembeHelvam

benım tosunlar ciddi anlamda artık tosunlar kesınlestı yanı ya canım bende cok unutkanım senın neydı cınsıyetlerı bellımıydı kafa kalmadı artık bende boyle unutuyorum

Yerim o tosunlari ben ama
Evet unutkanlik hamilelige ait birsey bizden bi parca

Bende bi doktoruma danisayim canim rennie yi okudum hep ama doktoruma sormadim hic... ayyy ne güzel iki kizce.. masallah agzin kulaklarinda dimi isim düsündünüz mü peki? Bakalim bende geldim doktora göstercekmi edepli bebelerim

Ayy hemde nasıl kulaklarımda ben çok erkek bebekçiydim hep oğlum olsun istediğimi düşünüyordum ama öyle değilmiş o iş kız olduklarını öğrendiğimden beri ağzım kulaklarımda çok mutluyum hadi bakalım inşallah sende öğrenirsin cinsiyetlerini off en zor kısım isimmiş ama ben hep oğlum olacak diye düşündüğüm için senelerdir hazırdı ismi ama kız olunca birde iki tane olunca baya bi zormuş eşimle ortak noktada buluşmak bana kalsa eylül-Nisan olsun istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…