-
- Konu Sahibi marbling817
Büyük küçük olması neyi ifade ediyor benim 4 haftalıkken 8mm di de merak ettimYarın gideceğim bakalım inşallah duyarız 2. Kese kücukmuydu benim ki biri 5mm biri 3mm ydi 5 haftalıkken yarın tam 6 haftalik olacak
Ben klomenle hamile kaldım ikizlerimeBelki daha önce burada yazılmıştır bilmiyorum ama klomen ve çatlatma iğnesiyle ikizi olan varmı burda teşekkürler..
haklısın bende bu hafta sonu bişiyler bakıcam da yukarda yazdıgım gıbi bedenlerı bılemedıgımden bısı almadım. 0-3 aylık cokmu almak azmı almak lazm derken kaldık öylece15 haftaligiz. Hepsini birden almaya güç yetmicek çünkü zorlucak bizi o yüzden rahat gezebiliyorken alalım dedik
Yani martta dogsalar üç ay sonra yaz gelicekhaklısın bende bu hafta sonu bişiyler bakıcam da yukarda yazdıgım gıbi bedenlerı bılemedıgımden bısı almadım. 0-3 aylık cokmu almak azmı almak lazm derken kaldık öylece
erken dogarlar gunlerını doldurmazlarkı ıkız oldukları ıcın 37. haftayı gorsek yeter yanı subat bası gbı dogarlar sanırım. bakıcam artık ona gore alırım bişiler. zaten liste 1 km :)))Yani martta dogsalar üç ay sonra yaz gelicek
ona göre almak lazım bnce
Yhaklısın bende bu hafta sonu bişiyler bakıcam da yukarda yazdıgım gıbi bedenlerı bılemedıgımden bısı almadım. 0-3 aylık cokmu almak azmı almak lazm derken kaldık öylece
Evet doğru diyorsun :) liste baya uzun o yüzden bı ucundan başlamak gerek. Çevremde olumsuz dusununde de var erken alma ya bişey olursa falan diye insanın morali bozuluyorerken dogarlar gunlerını doldurmazlarkı ıkız oldukları ıcın 37. haftayı gorsek yeter yanı subat bası gbı dogarlar sanırım. bakıcam artık ona gore alırım bişiler. zaten liste 1 km :)))
ya sacmalıyorlar banada dıyolar. o nasıl akıl vermedır allah askına ya bısey olursa ne demek. cocukların bırı ölür belkı demenın kıbar hali. bende bozuluyodum ama suan terslıyorum herkez bı haddını bılsın hamıle ınsanın moralını bozuyolar. ufaktan baslıcam mesela besıkler pusetler ıkı tane aynı seyden almam gereken buyuk esyalar bıraz sona kalcak.Y
Evet doğru diyorsun :) liste baya uzun o yüzden bı ucundan başlamak gerek. Çevremde olumsuz dusununde de var erken alma ya bişey olursa falan diye insanın morali bozuluyor
Yani böyle şeyler düşünüp de mı bekleyelim bebeklerimizi. Duyduğum ilk andan beri olumlu şeyler düşünüyoruz eşimle hep ama biri çıkıp yani bence acele etmeyin falan filan ama artık bnde terslicem bundan sonraya sacmalıyorlar banada dıyolar. o nasıl akıl vermedır allah askına ya bısey olursa ne demek. cocukların bırı ölür belkı demenın kıbar hali. bende bozuluyodum ama suan terslıyorum herkez bı haddını bılsın hamıle ınsanın moralını bozuyolar. ufaktan baslıcam mesela besıkler pusetler ıkı tane aynı seyden almam gereken buyuk esyalar bıraz sona kalcak.
Gebeliğin kaç haftalık olduğunu falan gösteriyor heraldeBüyük küçük olması neyi ifade ediyor benim 4 haftalıkken 8mm di de merak ettim
Öyle mi maaşallah diyelim, peki 5 gün kullandıktan sonra iğne falan verdimi ilk ay mı oldu acaba teşekkürlerBen klomenle hamile kaldım ikizlerime
Öyle mi maaşallah diyelim, peki 5 gün kullandıktan sonra iğne falan verdimi ilk ay mı oldu acaba teşekkürler
Evet klomen verdi haftaya gel büyük ihtimalle iğneyle catlatiriz dedi. Kısmet artıkRica ederim. Beş gün kullandım bıraktım iğne vermedi doktor ilk ay oldu çok şükür Allah'a. Sende mi klomen kullanıyorsun.
Hayırlısı olsun inşallahEvet klomen verdi haftaya gel büyük ihtimalle iğneyle catlatiriz dedi. Kısmet artık
Hayırlısı olsun benimde biri gitti Ama hala gözüküyor içinde embriyo diğerinin kalp atışı var şükür rabbim ona Ömür versin inşallahBenim de ıkizlerden biri kayboldu ,zaten doktor çok umutlanma küçük kese kaybolabilir dedi ve öyle oldu. Ağrı kanama vs olmadı herşey çok normal.
Diğer kesede embriyo oluşmuş şimdilik kalp atışı yok haftaya belli olacak bakalım
Benim de ıkizlerden biri kayboldu ,zaten doktor çok umutlanma küçük kese kaybolabilir dedi ve öyle oldu. Ağrı kanama vs olmadı herşey çok normal.
Diğer kesede embriyo oluşmuş şimdilik kalp atışı yok haftaya belli olacak bakalım