- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
-
- Konu Sahibi marbling817
benım pek bılgım yok ama ablamda bu sıkıntı var. %50 hakkın var demıs bence ümit Allahtan neden hamıle olma olasılıgın olmasın. bıde yumurtan catlamış bu cok ıyı bısey. mesela ablamım catlamamıstı inşallah hamıle kalırsın moral cok onemlı moralını yuksek tut. bu ay olmasa bıdakı ay kalırsın sartlandırma kendınıKızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ve bilgilerinizi istiyorumm. 4 yıllık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istediğimize karar verdik ve doktor kontrolüne gitmeye karar verdik. Doktor bizden gerekli testleri istedi. Kan tahlili,hormon testi ve eşimden sperm testi istedi. Hepsi halledikten sonra eşimde sıkıntı cıkmadı ancak benim hormon testimde LH hormonum sıkıntılı çıktıdoktorum bana yumurtlama yavaşlığı ve adet düzensizliğine neden olmaktadır dedi. Her neyse adet olduğunda 2. günü gel dedi haliyle gittim ve bana klomen ilacı verdi adetin 2. günü başladım ve 5 tane içtim yani hergün 1 tane. 14. gün gel dedi ve doktora gittiğide doktorum 13. gün yumurtanın çatladığını ilacın etkisi gayet iyi dedi çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatlamış yumurtam %50 hakkın var dün çatladı için bugun ilişki olursa kalma ihtimalin gene var dedi. adetin geçerse test al bak pozitif çıkarsa gel dedi ama adet olursan 2.günü tekrar klomen içmeye başla ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi kontrol altında bakacak doktorum.Sizce hamile kalma olasılığım var mıdır
Çok teşekkür ederim
İkiz olsun sağlıklı olsun insan stres yapıo ister istemez ama her zamn hayırlısı olsun hepimiz içinMerhaba
Mesela ben klomen kullanmıştım hiç etki etmemişti sonra menogon iğne ve çatlatma iğnesi kullandım.1. Ay olmadı 2.ay yine aynı şekilde ilaç kullandım ve 4 yumurta ile hamile kaldım:) şimdi 6 aylık ikizlere hamileyim,sıkıntı yapma rahat ol herşey allahtan:))
banada klomen verdi bende 5 gün boyunca kullandm ve kendiliğinden çatladı iğneye gerek kalmadan. Şimdi 9 gün var adet olmama bakalım sonucumuz ne olacak.Hayırlısı olsun inşallah
Canim bazi gidalarda oluyor ornegin fistik yediğimde filan. Genel olarak iyiyim ama.
Bugun devlet hastanesine gittim cok sinir oldum doktor sadece bi bebegin görüntüsunu verdi digerini cope atti. 2 hafta sonra gel ayrıntılı ultrason icin randevu al ihmal etme dedi...
Gebelik korsesini sordum niye kullanacaksin dedi karnını sıkar dedi. (normal korse sandi) bende bel fitigida var,gobek altindan geliyor, gebeler icin filan doye açıklayınca "olabilir" dedi.
Allah kimseyi doktora hastaneye düşürmesin insallah.
PembeHelvam ya sadece devlette girişim Olsun diye gittim. Hastanenin hastası gibi gozukeyim ters bir durum olursa ozeller riski goze almiyo( arkadasimin başına geldi) yoksa ozele gidiyorum. Persembe gidicem kendi doktoruma sarilmak istiyorum kadina valla... cinsiyeti sordum b(buarada ekrani bebeklerimi hic gostermedi) "cinsiyet icin erken hele ki ikizde hic belli olmaz "dedi. 15 haftalik aslinda bilmiyorum olur mu olmaz mi.
PembeHelvam valla bende ayni durumdayim... 7 aylik gibu geziyirum.. bende hergun az az is yapmaya calisiyirum ama her gecen gun daha çabuk yoruluyorum sanki
napalım bugun doktora gıttım ayrıntılı ultrason yoktu baska sehre gıtmem gerekıyodu onun yerıne ordakı bi ultrasına gırdım renklı degıldı falan. ası oldum
canm bızım burda da bıtane devlet hastanesı var ne dogru duzgun ultrason ne kuvez nede doktor. Allaha emanet bır hamılelık gecırıyorum resmen. bır an önce kurtulsak keske hastanelerdenCanim bazi gidalarda oluyor ornegin fistik yediğimde filan. Genel olarak iyiyim ama.
Bugun devlet hastanesine gittim cok sinir oldum doktor sadece bi bebegin görüntüsunu verdi digerini cope atti. 2 hafta sonra gel ayrıntılı ultrason icin randevu al ihmal etme dedi...
Gebelik korsesini sordum niye kullanacaksin dedi karnını sıkar dedi. (normal korse sandi) bende bel fitigida var,gobek altindan geliyor, gebeler icin filan doye açıklayınca "olabilir" dedi.
Allah kimseyi doktora hastaneye düşürmesin insallah.