2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ve bilgilerinizi istiyorumm. 4 yıllık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istediğimize karar verdik ve doktor kontrolüne gitmeye karar verdik. Doktor bizden gerekli testleri istedi. Kan tahlili,hormon testi ve eşimden sperm testi istedi. Hepsi halledikten sonra eşimde sıkıntı cıkmadı ancak benim hormon testimde LH hormonum sıkıntılı çıktı doktorum bana yumurtlama yavaşlığı ve adet düzensizliğine neden olmaktadır dedi. Her neyse adet olduğunda 2. günü gel dedi haliyle gittim ve bana klomen ilacı verdi adetin 2. günü başladım ve 5 tane içtim yani hergün 1 tane. 14. gün gel dedi ve doktora gittiğide doktorum 13. gün yumurtanın çatladığını ilacın etkisi gayet iyi dedi çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatlamış yumurtam %50 hakkın var dün çatladı için bugun ilişki olursa kalma ihtimalin gene var dedi. adetin geçerse test al bak pozitif çıkarsa gel dedi ama adet olursan 2.günü tekrar klomen içmeye başla ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi kontrol altında bakacak doktorum.Sizce hamile kalma olasılığım var mıdır

benım pek bılgım yok ama ablamda bu sıkıntı var. %50 hakkın var demıs bence ümit Allahtan neden hamıle olma olasılıgın olmasın. bıde yumurtan catlamış bu cok ıyı bısey. mesela ablamım catlamamıstı inşallah hamıle kalırsın moral cok onemlı moralını yuksek tut. bu ay olmasa bıdakı ay kalırsın sartlandırma kendını

Çok teşekkür ederim

Merhaba
Mesela ben klomen kullanmıştım hiç etki etmemişti sonra menogon iğne ve çatlatma iğnesi kullandım.1. Ay olmadı 2.ay yine aynı şekilde ilaç kullandım ve 4 yumurta ile hamile kaldım:) şimdi 6 aylık ikizlere hamileyim,sıkıntı yapma rahat ol herşey allahtan:))

İkiz olsun sağlıklı olsun insan stres yapıo ister istemez ama her zamn hayırlısı olsun hepimiz için

Tombuldut C Camgulu
Dmrz jeliboni
junemayapril
canikolar napiorsunuz? Migde
Yanmasi oluyo mu sizde ya? Özellikle yemeklerden sonra..

Canim bazi gidalarda oluyor ornegin fistik yediğimde filan. Genel olarak iyiyim ama.
Bugun devlet hastanesine gittim cok sinir oldum doktor sadece bi bebegin görüntüsunu verdi digerini cope atti. 2 hafta sonra gel ayrıntılı ultrason icin randevu al ihmal etme dedi...
Gebelik korsesini sordum niye kullanacaksin dedi karnını sıkar dedi. (normal korse sandi) bende bel fitigida var,gobek altindan geliyor, gebeler icin filan doye açıklayınca "olabilir" dedi.
Allah kimseyi doktora hastaneye düşürmesin insallah.

Ay sinir bozucu doktormus ya... halden anlamaz severek yapsa su isi olmuyo sanki.. ne demek cöpe atti ya? Deli mi ne...
üzme sen sakin kendini... korseyide bence baska adam akilli bi doktora sor.. perinatologa falan mesela .. hep suanki dokttorA mi yaptircan takibi? Detayliyida mi o yapio?
Cinsiyetlerini bari ögrenebildin mi?

Bende cok sükür iyim canim.. kizimla inan zaman cok cabuk geciyo degil mi? Kizimdaki gebelikte gibi degil yani...

PembeHelvam ya sadece devlette girişim Olsun diye gittim. Hastanenin hastası gibi gozukeyim ters bir durum olursa ozeller riski goze almiyo( arkadasimin başına geldi) yoksa ozele gidiyorum. Persembe gidicem kendi doktoruma sarilmak istiyorum kadina valla... cinsiyeti sordum b(buarada ekrani bebeklerimi hic gostermedi) "cinsiyet icin erken hele ki ikizde hic belli olmaz "dedi. 15 haftalik aslinda bilmiyorum olur mu olmaz mi.

PembeHelvam vala bizim zilliyle bi kalktigimi bi yattigimi hatırlıyorum. Gunun hic degeri yok. Evin isi hic bitmiyor. Ben kocaman oldum. Aman hepsi.saglikli olsunda...

Öyle mi canim.. türkiyedeki prosedüre haliyle bilmiyorum canim ben yurtdisindan oldugum icin :) hepimiz rabbime emanetiz inan..
Persembe günü sen sor en iyisi kendi doktoruna hem korseyi hem cinsiyeti beni etiketlemeyi haber etmeyi unutma
Dedigin gibi saglikli olsunlarda gerisi önemli degil.. bende yarin gidicem yine insallah.. bakalim cinsiyet gakkinda bilgi vericek mi :) yinede meraklanio iste insan ister istemez bu ayda detayli var insallah.. dualariniza talibim..
Cocuklu gebe olunca istedigin zamanda yatmak dinlenmek lüks yani ben genelde ögle uykusuna yatirinca kizimi hemen yatiyorum.. ev isini bi sekilde o uyanikkende yaparim diyorum...
baslardaki gibi uyku bastirmiyo ama yorulunca yatma ihtiyaci duyuyuo insan haliyle... hele ev isinden sonra.. mümkün mertebe her gün yapiyorum ki yüzeysel cok birikmesin diye.. cocuklu olunca süpürme silme zaten sart oluyo.. Allah yardimcimiz olsun...

PembeHelvam valla bende ayni durumdayim... 7 aylik gibu geziyirum.. bende hergun az az is yapmaya calisiyirum ama her gecen gun daha çabuk yoruluyorum sanki

Merhaba kızlar nasılsıniz benimde göbiş çıktı artık belli ediyolar kendilerini kızlarım birde bel ağrım çok oluyo sizdede oluyor mu bel ağrısı

Tombuldut C Camgulu
Dmrz jeliboni
junemayapril
canikolar napiorsunuz? Migde
Yanmasi oluyo mu sizde ya? Özellikle yemeklerden sonra..
napalım bugun doktora gıttım ayrıntılı ultrason yoktu baska sehre gıtmem gerekıyodu onun yerıne ordakı bi ultrasına gırdım renklı degıldı falan. ası oldum onun harıcınde tosunlarda ıyı. sen nasılsın nasıl gıdıyo. ayrıca mıde yanmam nedense geceye dogru oluyo ara araz gunduz bısı yok

canm bızım burda da bıtane devlet hastanesı var ne dogru duzgun ultrason ne kuvez nede doktor. Allaha emanet bır hamılelık gecırıyorum resmen. bır an önce kurtulsak keske hastanelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…