-
- Konu Sahibi marbling817
Kızlar ilk hamile belirtinizde akıntı renginiz neydi
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım :)Dmrz ay canim ya iki kiz benimde hayalim... cok sevindim. Haftaya öğrencem bemse insallah.
Normaldi rengi değişmedi
İnşallah adet olacakmısim gibi hafif bel agrım var yüzümde burnumun kenarın da 2 tane sivilce simdide dudağımın kenarında ucuk cıktı normal de hayatta cıkmazdıİnşallah Allah gönlüne göre verir canım :)
selin derin olarak karar verdim değiştirmezsek :)Dogru simdi geldi aklima...unutmusum
Isim düsündünüz mü canim?
cokmu bulanıyo benım hıc olmadı nerdeyse bınde bir ama oldugu zamanlarda peynır ve tuzlu cbuk kraker kesıyoduAh şu bulantı kısmını bi geçebilsem....
Bikaç defa hastanede yatıp 6 kilo verecek kadar...cokmu bulanıyo benım hıc olmadı nerdeyse bınde bir ama oldugu zamanlarda peynır ve tuzlu cbuk kraker kesıyodu
Allah allah ya o kadarmı bunalıyorkı hastanede yattın kılo verdınBikaç defa hastanede yatıp 6 kilo verecek kadar...
Bulantısı olmayanlar ne şanslısınız bir bilseniz.
Geçecek inşallah ama çok yıprandım işime gidemiyorum eve kapandım
Amin inşallah canım yemeden yaşamayı öğrendimAllah allah ya o kadarmı bunalıyorkı hastanede yattın kılo verdınaz cok yaşadığım zamanlar bende fenalık gecırıyodum ama dedıgım gıbu uzun surmuyodu anlıyorum yanı benımde oyle olsaydı bende bıkardım. ama gecıcek guzel dönemler gelecek o bulantılar gıtsın ozaman mis gıbı :)
kıyamammm altından bıle degerlıler onlar sımdı. benım ıkızler kendılıgınden oldu ama ablamında olmuyor. darısı ınsallah ablamında basına. benım suan karnımı germeye yavastan basladılar gunler gecmıyo sankı saglıklı dogumlar nasıp olsun hepımızeAmin inşallah canım yemeden yaşamayı öğrendimbebişlere zorluklarla kavuştuk tüp bebekle bulantılara katlanıcaz inşallah sağsalim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
genelde her ikiz annesıne bu soylenıyo sanırımMerhaba,
41 yaşındayım. tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldım. Geçen haftaki kontrolümüzde 2 kese gördü doktorumuz, ama biri sıvı olabilir dedi.
gelecek hafta kalp atışlarını duymaya gittiğimizde netleşecek herşey.
şaşkın ve endişeliyim. inşallah sağlıkla kucağıma alırım bebeklerimi.
selin derin olarak karar verdim değiştirmezsek :)
Ah şu bulantı kısmını bi geçebilsem....
Canimmmm hayirli olsun ... insallah ikizdir yaaa.. hayirlisi olsun tabide.. aramiza hosgeldinMerhaba,
41 yaşındayım. tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldım. Geçen haftaki kontrolümüzde 2 kese gördü doktorumuz, ama biri sıvı olabilir dedi.
gelecek hafta kalp atışlarını duymaya gittiğimizde netleşecek herşey.
şaşkın ve endişeliyim. inşallah sağlıkla kucağıma alırım bebeklerimi.
PembeHelvam senin nasıl geçti kontrolün cinsiyetleri belli oldumu ? Sen bahset biraz
Haftata gidicem kendi doktoruma canim. Zaten devleti anlattim.